FilipposMD Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Κάτι μου λέει ότι ο Ολυμπιακός θα πιέσει να εφαρμοστεί ο κανονισμός από φέτος στην Ελλάδα για να μπορεί να κουτουλάει ελεύθερα ο Σχορτσανίτης.
Critter Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Κάτι μου λέει ότι ο Ολυμπιακός θα πιέσει να εφαρμοστεί ο κανονισμός από φέτος στην Ελλάδα για να μπορεί να κουτουλάει ελεύθερα ο Σχορτσανίτης. Μη σου πω οτι ο ολυμπιακος ειναι αυτος που το εισηγηθηκε και λογο της στενης φιλιας του με τον Βασιλακοπουλο, τελικα θα πραγματοποιηθει.
KWSN_Men Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Κάτι μου λέει ότι ο Ολυμπιακός θα πιέσει να εφαρμοστεί ο κανονισμός από φέτος στην Ελλάδα για να μπορεί να κουτουλάει ελεύθερα ο Σχορτσανίτης. Υπάρχει ήδη στην Ελλάδα ειδικά για τον Σχορτσιανίτη ημικύκλιο. Στα 6,25.
littlelouievegos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Σωστα γιατι υπαρχουν πολλοι παιχτες σαν αυτον με τοση ταχυτητα και ποικιλια κινησεων για τον σωματοτυπο του, οχι μονο Ελλαδα αλλα και Ευρωπη.. Και φυσικα δεν μιλαω για οταν ηταν γουρουνι αλλα οταν ηταν υπερβαρος σε λογικα πλαισια. Ξεχναμε ευκολα καποιες εμφανισεις με τον Ολυμπιακο και την Εθνικη (π.χ το ματς με τις ΗΠΑ και οχι μονο φυσικα).. Στα καλα του ο Σοφο ειναι μια ομαδα μονος του..
FilipposMD Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Υπάρχει ήδη στην Ελλάδα ειδικά για τον Σχορτσιανίτη ημικύκλιο. Στα 6,25. Χαχα, λίγο εμπαθές μεν, αλλά πετυχημένο.
KWSN_Men Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Χαχα, λίγο εμπαθές μεν, αλλά πετυχημένο. Και έχει και την αλήθεια του... Σωστα γιατι υπαρχουν πολλοι παιχτες σαν αυτον με τοση ταχυτητα και ποικιλια κινησεων για τον σωματοτυπο του, οχι μονο Ελλαδα αλλα και Ευρωπη..Και φυσικα δεν μιλαω για οταν ηταν γουρουνι αλλα οταν ηταν υπερβαρος σε λογικα πλαισια. Ξεχναμε ευκολα καποιες εμφανισεις με τον Ολυμπιακο και την Εθνικη (π.χ το ματς με τις ΗΠΑ και οχι μονο φυσικα).. Στα καλα του ο Σοφο ειναι μια ομαδα μονος του.. Βασικά δεν υπάρχει αντίστοιχος σωματότυπος στην Ευρώπη. Ούτε στην Αμερική. Στην Ιαπωνία μόνο. Ποικιλία κινήσεων πάντως εγώ ποτέ δεν είδα από τον Σχορτσιανίτη, ούτε στα καλύτερά του. Απλά γυρνάει καλά ή μάλλον γύρναγε καλά και στα δύο του πόδια. Αυτό. Οι καλές του εμφανίσεις είναι εύκολο να ξεχαστούν αφενός γιατί για να τις μετρήσεις δεν εξαντλείς όλα τα δάκτυλα (των χεριών μόνο) και αφετέρου γιατί ήταν πριν 3 αγωνιστικές σεζόν. Και φυσικά οι εμφανίσεις εκείνες και ειδικά αυτή με τους Αμερικάνους το 2006 δε θα πρέπει να οδηγούν σε αμνηστία το Σοφοκλή το 2008.
littlelouievegos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Για τις κινησεις του εισαι περα για περα αδικος.. Το γεγονος οτι πεφτουν 2 και 3 πολλες φορες για να τον κοψουν αυτο λεει πολλα.. Και ΟΧΙ αυτο δεν εχει να κανει παντα με το εκτοπισμα του αλλα οπως πολυ σωστα ειπες με το γεγονος οτι πιβοταρει γρηγορα και καλα, οταν παταει καλα και σε συνδυασμο με τον σωματοτυπο του δεν αντιμετωπιζεται στο 1vs1..Kαι αναποδα lay up κανει, και πολυ καλες κινησεις εχει μεσα στην ρακετα και κανει και κανα hook στην καθησια του.. Μεχρι και σπασιμο τον εχω δει να κανει Θεος.. Κανεις δεν τον ειπε "Ναυαρχο" αλλα μην το παραχεσουμε κιολας.. Εχει ποικιλια κινησεων και ειναι αρκετα γρηγορος αναλογικα παντα με τα κιλα του.. Και φυσικα κανεις δεν ειπε οτι θα προσφερουμε αμνηστια στον Σοφοκλη αιωνια απλα ανεφερα οτι ξεχναμε ευκολα πολλες φορες..Οπως και με αρκετους αλλους.. Μαλλον ειναι στην ιδιοσυγκρασια μας σαν λαος, οποτε ας το αφησουμε εδω δεν εχει νοημα να το συζηταμε παραπερα.. Εγω παντως τον καλο και υγιη Σοφοκλη τον θεωρω ισως την μεγαλυτερη επενδυση κατω απο την ρακετα για ενα Ευρωπαικο συλλογο..
KWSN_Men Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Για τις κινησεις του εισαι περα για περα αδικος.. Το γεγονος οτι πεφτουν 2 και 3 πολλες φορες για να τον κοψουν αυτο λεει πολλα.. Και ΟΧΙ αυτο δεν εχει να κανει παντα με το εκτοπισμα του αλλα οπως πολυ σωστα ειπες με το γεγονος οτι πιβοταρει γρηγορα και καλα, οταν παταει καλα..Kαι αναποδα lay up κανει, και πολυ καλες κινησεις εχει μεσα στην ρακετα και κανει και κανα hook στην καθησια του..Κανεις δεν τον ειπε "Ναυαρχο" αλλα μην το παραχεσουμε κιολας.. Εχει ποικιλια κινησεων και ειναι αρκετα γρηγορος αναλογικα παντα με τα κιλα του.. Και φυσικα κανεις δεν ειπε οτι θα προσφερουμε αμνηστια στον Σοφοκλη αιωνια απλα ανεφερα οτι ξεχναμε ευκολα πολλες φορες..Οπως και με αρκετους αλλους.. Μαλλον ειναι στην ιδιοσυγκρασια μας σαν λαος, οποτε ας το αφησουμε εδω δεν εχει νοημα να το συζηταμε παραπερα.. Εγω παντως τον καλο και υγιη Σοφοκλη τον θεωρω ισως την μεγαλυτερη επενδυση κατω απο την ρακετα για ενα Ευρωπαικο συλλογο.. Για το Σχορτσιανίτη δε θα διαφωνήσω ότι είναι γρήγορος για τα κιλά του. Αλλά δεν είναι γρήγορος. Από εκεί και πέρα, πιβοτάρει καλά και τα δύο πόδια και μπορεί να τελειώσει και με τα δύο χέρια. Αυτά όμως. Το ότι έχει κάνει 2-3 ανάποδα lay ups δε σημαίνει ότι έχει την κίνηση. Και εγώ μπορώ να κάνω μπάσιμο με προσποίηση για lay up, να κατεβάσω τη μπάλα και να τη αφήσω στο ταμπλώ από τη πίσω μεριά με back spin. Δε σημαίνει ότι την έχω τη κίνηση όμως. Όσον αφορά στη μνήμη, εγώ μπορώ να θυμηθώ έναν κύριο που καλούνταν από τα μεγάφωνα να παραλάβει τη μασέλα του στο τελευταίο συλλογικό παιχνίδι της καριέρας του, πέρυσι τέτοια εποχή ήταν σφουγκοκωλάριος του Βασιλακόπουλου και των Γιαννακόπουλων και φέτος είναι εικόνισμα. ΥΓ: Εγώ πάντως από τα λίγα που καταλαβαίνω, δύσκολο να υπάρξει υγιής Σχορτσανίτης. Το παλικάρι έχει ψυχολογικά προβλήματα που μάλλον ξεκινούν από τα παιδικά του χρόνια. Σκέψου να μεγαλώνεις πριν 15 χρόνια σε μια μικρή επαρχιακή κοινωνία και να είσαι μαύρος.
InsertCoinToJoi Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2008 Το παλικάρι έχει ψυχολογικά προβλήματα που μάλλον ξεκινούν από τα παιδικά του χρόνια. Σκέψου να μεγαλώνεις πριν 15 χρόνια σε μια μικρή επαρχιακή κοινωνία και να είσαι μαύρος. επειδη ζω στην μικρη επαρχιακη πολη που λες... επειδη ζω στην γειτονια του... αυτο που λες δεν ισχυει! ψυχολογικα μπορει να εχει αλλα απο αυτο οχι. 10000% το υπογραφω γιατι ξερω
Aρρωστος 7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 20 χιλιάρικα το πρόστιμο για τα φοβερά και τρομερά επεισόδεια που έγιναν πρίν τον αγώνα με την Ανόρθωση.Μετα από τόσο ξύλο που έφαγαν οι Κύπριοι,μετά από το πέσιμο από μπράβους στα αποδυτήρια,μετά από το μπλόκο από 2-3.000 οπαδούς έξω από το γήπεδο,έρχεται η ΟΥΕΦΑ και ρίχνει μονάχα 20 χιλίαρικα? Δύο πράγματα συμβαίνουν: 1.Ο Κόκκαλης μετά την ΕΠΟ και το CAS έχει υπό τον έλεγχό του και την ΟΥΕΦΑ. 2.Ο βαζελοπρόεδρος της Ανόρθωσης πούλαγε παραμυθάκι που με μεγάλη ευχαρίστηση αναπαρήγαγαν οι ΑΡΔ και οι κομπλεξικοί.
Erwdios Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 2.Ο βαζελοπρόεδρος της Ανόρθωσης πούλαγε παραμυθάκι που με μεγάλη ευχαρίστηση αναπαρήγαγαν οι ΑΡΔ και οι κομπλεξικοί. Αυτό το τελευταίο, εγώ δεν το πιστεύω...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό το τελευταίο, εγώ δεν το πιστεύω... Ούτε εγώ.Μάλλον και ο Πλατινί είναι τσιράκι του Σώκου...
KWSN_Men Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Ε θα παρουσιάσατε καμία έκθεση της αστυνομίας που έλεγε ότι σας επιτέθηκαν οι Κύπριοι ας πούμε και ούτε γάτα ούτε ζημιά...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2008 Ε θα παρουσιάσατε καμία έκθεση της αστυνομίας που έλεγε ότι σας επιτέθηκαν οι Κύπριοι ας πούμε και ούτε γάτα ούτε ζημιά... Αλήθεια ε? Και τις μαρτυρίες του βαζελοπρόεδρου δεν τις έλαβε κανείς υπόψιν του?Τόσα γεγονότα είχε καταγγείλει. Μάλλον θα πίστεψαν τον παρατηρητή της ΟΥΕΦΑ και την έκθεσή του και όχι τον χτυπημένο και αιματοβαμένο Ανδρέα Παντελή.Ούτε ιερό ούτε όσιο δεν έχει η ΟΥΕΦΑ. Και αφού για όλα καθαρίζει η αστυνομία,που και αυτή είναι του Κόκκαλη,γιατί δεν έκαναν μια ανάλογη έκθεση πέρυσι να γλυτώσουμε το κεκλεισμένων με τη Λάτσιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.