Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Ντιογκο δεν ειναι οτι δεν εχει φυσικη κατασταση και κουραζεται

Ηρθε πιο ετοιμος απο ολους και αυτο εδειξαν και τα τεστ

Αν δειτε και τα βιντεακια του απο τη Βραζιλια ολα τα γκολ του ειναι απο τη μικρη περιοχη

Απο 3-4 φασεις και σημερα φανηκε οτι δεν εχει σουτ μακρινο

οπως δεν εχει και τριπλα

Οσοι βιαστηκαν να συγκρινουν την τεχνικη του με του Ζιοβανι πεφτουν πολλα χιλιομετρα εξω

Τα περι Μαραντονα πελε Ροναλντινιο κλπ ειναι @@ των εφημεριδων

Παικτης μικρης περιοχης ειναι που μυριζεται το γκολ και μαχητης που τρεχει πανω κατω

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο Ντιογκο δεν ειναι οτι δεν εχει φυσικη κατασταση και κουραζεται

Ηρθε πιο ετοιμος απο ολους και αυτο εδειξαν και τα τεστ

Απλά να συμπληρώσω ότι αυτό συμβαίνει με όλους τους παίκτες (θεωρητικά) που έρχονται από Λατινική Αμερική το καλοκαίρι γιατί εκεί παίζουν πρωτάθλημα και έχουν αγωνιστικούς ρυθμούς ήδη. Και γι' αυτό κάπου στην άνοιξη κλατάρουν κιόλας εντελώς (και λογικό).

Δημοσ.

Μια χαρά παίκτης είναι ο Ντιόγο.Και δεν μπορεί να υπάρξει καμία σύγκριση με Γκαλέτι και Τζιοβάνι.

Ο Ντιόγο είναι ένας πιτσιρικάς 21 χρονών που βγαίνει πρώτη φορά στην Ευρώπη.Όταν ο Γκαλέτι ήταν 21 ετών είχε πάρει πούλο από την Ιταλία και είχε γυρίσει ως αποτυχημένος στην Αργεντινή.Ο δε Ζιοβάνι έφτασε στα 23 του για να ξεχωρίσει στη Βραζιλία και πήρε μεταγραφή στην Ευρώπη στα 24.

Ας φτάσει και ο Ντιόγο 25-26 χρονών και τότε θα μπορούμε να τον συγκρίνουμε με Γκαλέτι και Ζιό.Το σίγουρο είναι οτι ξέρει μπάλα και αυτό το έδειξε και με το γκόλ που έβαλε σήμερα.Η μαλακία είναι οτι έγινε τόσος ντόρος με τη μεταγραφή του,δώθηκαν και τόσα πολλά φράγκα που ο κόσμος νομίζει οτι πήραμε ένα κράμα Ζιντάν-Κριστιάνο-Ντρογκμπά.

Δημοσ.

Και ο Ροναλντίνιο έπαιζε στην Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι τα 26 μέχρι να πειστεί κάποια μεγάλη ομάδα ότι αξίζει. Υπάρχουν βέβαια και παίκτες που ξεχωρίζουν έυκολα από τα 19 τους (Μέσι, Κριστιάνο, Τόρες κλπ) αλλά δεν είναι όλοι οι παίκτες ίδιοι. Δεν ξέρω ο Ντιόγο σε τι επίπεδο θα φτάσει, αλλά πάντως είναι σίγουρα αρκετά καλός για να μην χαθεί.

Κατα τ' άλλα είδαμε λίγη μπαλίτσα χθες. Το πιο ωραίο γκολ ήταν του Όσκαρ που ήταν άψογος σε όλες του τις ενέργειες όσο έπαιξε. Και μπορεί η πάσα του Μπελούτσι να ήταν φοβερή αλλά αυτός έκανε τέλεια κίνηση και άψογο πλασέ. Το παιδί μπορεί να είναι αργός αλλά ξέρει μπάλα και φαίνεται αυτό από το πως κοντρολάρει και πως πασάρει. Δεν γινόταν να μην ξέρει μπάλα όταν τόσα χρόνια έπαιζε μαζί με παίκτες όπως Μιλίτο Αιμαρ κλπ Αλλά εμείς εδώ στην Ελλάδα έχουμε πολύ καλύτερους παίκτες ναουμ και μας είναι λίγος ο Όσκαρ το παλτό που έπαιζε σε μία μικρομεσαία ομαδούλα της Ισπανίας την Σαραγόσα που εκεί είναι όλοι άμπαλοι. Φάνηκε αυτό και από δύο φιλικά που έπαιξε στην προετοιμασία!

Δημοσ.
Κατα τ' άλλα είδαμε λίγη μπαλίτσα χθες. Το πιο ωραίο γκολ ήταν του Όσκαρ που ήταν άψογος σε όλες του τις ενέργειες όσο έπαιξε. Και μπορεί η πάσα του Μπελούτσι να ήταν φοβερή αλλά αυτός έκανε τέλεια κίνηση και άψογο πλασέ. Το παιδί μπορεί να είναι αργός αλλά ξέρει μπάλα και φαίνεται αυτό από το πως κοντρολάρει και πως πασάρει. Δεν γινόταν να μην ξέρει μπάλα όταν τόσα χρόνια έπαιζε μαζί με παίκτες όπως Μιλίτο Αιμαρ κλπ Αλλά εμείς εδώ στην Ελλάδα έχουμε πολύ καλύτερους παίκτες ναουμ και μας είναι λίγος ο Όσκαρ το παλτό που έπαιζε σε μία μικρομεσαία ομαδούλα της Ισπανίας την Σαραγόσα που εκεί είναι όλοι άμπαλοι. Φάνηκε αυτό και από δύο φιλικά που έπαιξε στην προετοιμασία!

Κοίτα,όταν ένας πάικτης μπαίνει στο 80 ξεκούραστος και έχει όρεξη να ιδρώσει θα ξεχωρίσει γιατί οι υπόλοιποι είναι πτώματα και δεν έχουν ούτε τρεξίματα ούτε αντοχές..Ο Όσκαρ μπορεί να έχει τεχνική αλλά μου φαίνεται τραγικά αργός.Αυτό που δεν μου κολλάει είναι πώς ένας τόσο αργός πάικτης είχε 170+ συμμετοχές στην Πριμέρα που είναι ένα πρωτάθλημα με γρήγορο ρυθμό.Ίσως να μην είναι ακόμα σε καλή κατάσταση οπότε στο μέλλον μπορεί και να βελτιωθεί.

Δημοσ.
Κοίτα,όταν ένας πάικτης μπαίνει στο 80 ξεκούραστος και έχει όρεξη να ιδρώσει θα ξεχωρίσει γιατί οι υπόλοιποι είναι πτώματα και δεν έχουν ούτε τρεξίματα ούτε αντοχές..

Σύμφωνοι. Κι εγώ θα στο αντιστρέψω όμως και θα σου πω ότι ο λόγος που δεν έπαιζε αρκετά καλά πριν ήταν ότι αυτός ήταν πτώμα από την προετοιμασία και λόγω σωματοδομής αργεί να βρει τα πατήματά του.

Ο Όσκαρ μπορεί να έχει τεχνική αλλά μου φαίνεται τραγικά αργός.Αυτό που δεν μου κολλάει είναι πώς ένας τόσο αργός πάικτης είχε 170+ συμμετοχές στην Πριμέρα που είναι ένα πρωτάθλημα με γρήγορο ρυθμό.Ίσως να μην είναι ακόμα σε καλή κατάσταση οπότε στο μέλλον μπορεί και να βελτιωθεί.

Δείχνει λίγο βαρύς με την μπάλα στα πόδια και έχει αργό ξεπέταγμα, αλλά δεν έχει κακό διασκελισμό. Αυτό που λες για τον γρήγορο ρυθμό, παίζει ρόλο και η ταχύτητα σκέψης, η τεχνική κατάρτηση και γενικότερα η ποδοσφαιρική παιδεία για να μπορείς να παίξεις γρήγορα.

-----Προστέθηκε 23/9/2008 στις 11 : 04 : 19-----

To Σάββατο παίζουμε με το παράρτημα έτσι? Καλά, πόσους δανεικούς άπό τον Παο έχουν μαζέψει αυτοί πάλι? :lol:

Δημοσ.
To Σάββατο παίζουμε με το παράρτημα έτσι? Καλά, πόσους δανεικούς άπό τον Παο έχουν μαζέψει αυτοί πάλι? :lol:

Άντε να δω πόσο γρήγορα θα σου την πέσει τώρα βάζελος για αυτό που έγραψες :lol:

Δημοσ.
Άντε να δω πόσο γρήγορα θα σου την πέσει τώρα βάζελος για αυτό που έγραψες :lol:

:lol:

Ναι ξέρω. Πριν από κάθε ματς του Οφη με κάποιον μεγάλο γίνεται η ίδια κουβέντα. Θα πούν ότι μας έχει κόψει κατά καιρούς βαθμούς (επειδή κάποιοι παίκτες είχαν άγνοια κινδύνου ή επειδή λειτούργησαν αντιδραστικά). Ούτε οι ίδιοι δεν τα πιστεύουν αυτά αφού το ξέρουν και οι πέτρες ότι είναι παράρτημα, όπως χαραχτηριστικά λέει και σ' αυτό το blog που βρήκα. Εδώ βγήκε ολόκληρος Μαχλάς που είναι γέννημα θρέμα της ομάδας και τους έκραξε. Τα ματς του παναθηναικού με τον οφη είναι πάντα παρωδία ασχέτου αποτελέσματος με αρκετούς παίκτες του οφη να έχουν μειωμένη απόδοση, ενώ αντίστοιχα με τον Ολυμπαικό φροντίζουν πάντα να δίνουν στους παίκτες τα απαραίτητα κίνητρα.

Θα μου πεις τα έχουν πει κι άλλοι 100 φορές αυτά. Δεν πειράζει, το ξαναλέω να μην ξεχνιόμαστε :-D

Δημοσ.
:lol:

Ναι ξέρω. Πριν από κάθε ματς του Οφη με κάποιον μεγάλο γίνεται η ίδια κουβέντα. Θα πούν ότι μας έχει κόψει κατά καιρούς βαθμούς (επειδή κάποιοι παίκτες είχαν άγνοια κινδύνου ή επειδή λειτούργησαν αντιδραστικά). Ούτε οι ίδιοι δεν τα πιστεύουν αυτά αφού το ξέρουν και οι πέτρες ότι είναι παράρτημα, όπως χαραχτηριστικά λέει και σ' αυτό το blog που βρήκα. Εδώ βγήκε ολόκληρος Μαχλάς που είναι γέννημα θρέμα της ομάδας και τους έκραξε. Τα ματς του παναθηναικού με τον οφη είναι πάντα παρωδία ασχέτου αποτελέσματος με αρκετούς παίκτες του οφη να έχουν μειωμένη απόδοση, ενώ αντίστοιχα με τον Ολυμπαικό φροντίζουν πάντα να δίνουν στους παίκτες τα απαραίτητα κίνητρα.

Θα μου πεις τα έχουν πει κι άλλοι 100 φορές αυτά. Δεν πειράζει, το ξαναλέω να μην ξεχνιόμαστε :-D

Αγωνιστικά τουλάχιστον, αυτά που λές τα τελευταία χρόνια δεν ισχύουν. Θυμίζω την πάσα του Σηφάκη στον Κωνσταντίνου. Παλιότερα που ο ΟΦΗ είχε γαμώ τις ομάδες και στο Ηράκλειο δεν περνούσε κανείς, τότε ναι, η αβάντα στον Παναθηναϊκό ήταν εξόφθαλμη. Όπως εξόφθαλμη ήταν η αβάντα που είχε ο Ολυμπιακός από κάποιες ομάδες...

Δημοσ.
Έλεος, 21-11 κάνει 10 ρε φίλε :cry: :cry:

Αχ, αχ, αχ...

Χθες, 12:10

Χθες, 21:18

είδα την απάντηση και όχι το πρώτο ποστ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...