Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελπίζω να μην βρέχει την Κυριακή.

Με τη νόρτζελαντ παίζουμε την άλλη εβδομάδα?

Πότε βγάζει απόφαση η Ουέφα για τις μαλακίες με την Ανόρθωση?

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν θες να μιλήσουμε για μπάλα ευχαρίστως, αν και τη Λάρισα πέρυσι την είδα σε δύο παιχνίδια και δεν μου άρεσε. Ένα με τους Ρώσους (ή Ουκρανούς δεν θυμάμαι) στο Ουέφα που δεν κατάφερε να κρατήσει το σκορ (2-3 νομίζω το σκορ), και στην ελεεινή εμφάνιση στο Καραϊσκάκη στο β γύρο (η super επιθετική ομάδα του Δώνη που έπαιζε ταμπούρι 90 λεπτά, έκανε καθυστέρηση από το 15' και διαμαρτυρόντουσαν οι παίχτες σε κάθε πλάγιο-άουτ-φάουλ κλπ. χωρίς λόγο).

Δε σου άρεσε η Λάρισα σ' εκείνον τον αγώνα;!! Προηγηθήκαμε με 10 παίχτες και κανονικά έπρεπε να χάσετε με 2 γκολ διαφορά! Ας όψεται ο Μπακαγιόκο όμως και η κωλοφαρδία σας, που στο τελευταίο τέταρτο έχανε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, καλά να 'ναι εκεί στον ΠΑΟΚ, τον διώξαμε μετά απ' αυτό.

Άστο, καρφώθηκες, αλλά εντελώς όμως. Βρες μου ΕΝΑΝ άνθρωπο που να συμφωνεί μαζί σου και βλέπουμε. Να σου παραθέσω μερικούς που διαφωνούν:

http://www.sport24.gr/html/ent/672/ent.228672.asp

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Olympiacos_Larisa/194234.html

http://www.apn.gr/?p=1529

http://news.pathfinder.gr/sports/468523.html

Δηλαδή όποιους βρήκα πρώτους στο google. Είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βρω δεκάδες ακόμα που να λένε ότι παίξαμε πολύ καλά σ' εκείνον τον αγώνα.

Λεπτομέρεια: Οι Ρώσοι με τους οποίους δε σου αρέσαμε, ήταν η Ζενίτ, που τελικά πήρε το ΟΥΕΦΑ. Αλλά κι αυτή η Λάρισα βρε παιδάκι μου, τι κακή ομάδα, κατάφερε να προηγηθεί 2-1 ανατρέποντας το σκορ με μια ομάδα πολύ κοντά στα μέτρα της (γιατί ας μην ξεχνάμε ότι και η Λάρισα το ΟΥΕΦΑ διεκδικούσε) και δεν το κράτησε; Τς τς τς τς τς... Να ήταν ο Ολυμπιακός, να την ξέσκιζε.

Δημοσ.
ελπίζω να μην βρέχει την Κυριακή.

Με τη νόρτζελαντ παίζουμε την άλλη εβδομάδα?

Πότε βγάζει απόφαση η Ουέφα για τις μαλακίες με την Ανόρθωση?

Mε Ντίσνευλαντ παίζουμε 2 Οκτωβρίου.

Η απόφαση θα έχει βγέι μέχρι το τέλος του μήνα.Απότι φαίνεται δεν θα πέσει τιμωρία της έδρας.

Δημοσ.
Δε σου άρεσε η Λάρισα σ' εκείνον τον αγώνα;!! Προηγηθήκαμε με 10 παίχτες και κανονικά έπρεπε να χάσετε με 2 γκολ διαφορά! Ας όψεται ο Μπακαγιόκο όμως και η κωλοφαρδία σας, που στο τελευταίο τέταρτο έχανε τη μια ευκαιρία μετά την άλλη, καλά να 'ναι εκεί στον ΠΑΟΚ, τον διώξαμε μετά απ' αυτό.

Καλά, κόψε κάτι. Εμείς ήμασταν κωλόφαρδοι ή ο Μπακαγιόκο δεν είναι αρκετά καλός παίκτης? Και δεν χάνατε την μία ευκαιρία μετά την αλλη στο τελευταίο τέταρτο, εκτός αν για σένα δύο φάσεις όταν εμείς παίζαμε όλοι μπροστά σημαίνει αυτό το πράγμα, οπότε πάω πάσο. Και επίσης παίζαμε κι εμείς με 10 παίκτες. Α, είχαμε και δύο δοκάρια. :P

Δημοσ.
Δε σου άρεσε η Λάρισα σ' εκείνον τον αγώνα;!! Προηγηθήκαμε με 10 παίχτες και κανονικά έπρεπε να χάσετε με 2 γκολ διαφορά!

Άστο, καρφώθηκες, αλλά εντελώς όμως. Βρες μου ΕΝΑΝ άνθρωπο που να συμφωνεί μαζί σου και βλέπουμε.

Για ομάδα που κορόιδευε τον εαυτό της πέρυσι ότι έπαιζε θεαματικό ποδόσφαιρο, ήταν λυπηρό το θέαμα που είδα στον μεταξύ μας αγώνα στο Καραϊσκάκη (αλλά και στον πρώτο γύρο) .

Κλάψα - διαμαρτυρίες - καθυστερήσεις - θέατρο από το πρώτο ημίχρονο. Τρομερό θέαμα.

Και φυσικά δεν μπαίνω σε λογική ψηφοφορίας για το τι είδα μέσα στο γήπεδο. Όπως μπορεί να βρεις 500.000 Λαρισαίους να υποστηρίξουν την άποψη σου, έτσι μπορώ να βρω 6.000.000 γαύρους να υποστηρίξουν τη δική μου.

Λεπτομέρεια: Οι Ρώσοι με τους οποίους δε σου αρέσαμε, ήταν η Ζενίτ, που τελικά πήρε το ΟΥΕΦΑ. Αλλά κι αυτή η Λάρισα βρε παιδάκι μου, τι κακή ομάδα, κατάφερε να προηγηθεί 2-1 ανατρέποντας το σκορ με μια ομάδα πολύ κοντά στα μέτρα της (γιατί ας μην ξεχνάμε ότι και η Λάρισα το ΟΥΕΦΑ διεκδικούσε) και δεν το κράτησε; Τς τς τς τς τς... Να ήταν ο Ολυμπιακός, να την ξέσκιζε.

Και τι έγινε ρε μεγάλε που πήρε το UEFA έπειτα?

Κι εμείς αποκλειστήκαμε με 3-0 από τη Λίβερπουλ πριν 4 χρόνια και μετά πήρε το CL.

Αυτό δικαιολογεί τα τρία γκολ που φάγαμε στο Άνφιλτ τότε??

Φυσικά και όχι..

Έτσι και με τη Ζενίθ, χάσατε το ματσάκι ενώ ήταν δικό σας...

Δημοσ.
Καλά, κόψε κάτι. Εμείς ήμασταν κωλόφαρδοι ή ο Μπακαγιόκο δεν είναι αρκετά καλός παίκτης? Και δεν χάνατε την μία ευκαιρία μετά την αλλη στο τελευταίο τέταρτο, εκτός αν για σένα δύο φάσεις όταν εμείς παίζαμε όλοι μπροστά σημαίνει αυτό το πράγμα, οπότε πάω πάσο. Και επίσης παίζαμε κι εμείς με 10 παίκτες. Α, είχαμε και δύο δοκάρια. :P

Καλά, κόβω κάτι, αλλά να κόψεις και εσύ κάτι. Δεν παίζαμε με 10 παίχτες για το ίδιο χρονικό διάστημα. Δεν κάναμε 2 ευκαιρίες. Κάναμε 2 ευκαιριάρες! Είχαμε κι άλλες όμως. Εγώ να είμαι ειλικρινής θυμάμαι 3 ευκαιριάρες (απλά 2 του Μπακαγιόκο), αλλά επειδή δεν κόβω και το χέρι μου και βαριέμαι να ψάξω και μια και που η κουβέντα δε βγάζει πουθενά με το άλλο το παλικάρι, ας το αφήσουμε στο πόσο άσχημα παίξαμε. (γράψε και εσύ κάτι ότι παίξαμε καλά γιατί ο άλλος θα νομίζει ότι του δίνεις και δίκιο στο τέλος, μόνο τις παρατηρήσεις σου έγραψες :P).

Για ομάδα που κορόιδευε τον εαυτό της πέρυσι ότι έπαιζε θεαματικό ποδόσφαιρο, ήταν λυπηρό το θέαμα που είδα στον μεταξύ μας αγώνα στο Καραϊσκάκη (αλλά και στον πρώτο γύρο) .

Ομάδα που κορόιδευε τον εαυτό της; Γιατί εμείς τα λέγαμε; Έλα Χριστέ και Παναγιά. Και με ποιούς μας συγκρίνεις για να έχουμε καλό ρώτημα; Με την Τσέλσι;

Κλάψα - διαμαρτυρίες - καθυστερήσεις - θέατρο από το πρώτο ημίχρονο. Τρομερό θέαμα.

Και φυσικά δεν μπαίνω σε λογική ψηφοφορίας για το τι είδα μέσα στο γήπεδο. Όπως μπορεί να βρεις 500.000 Λαρισαίους να υποστηρίξουν την άποψη σου, έτσι μπορώ να βρω 6.000.000 γαύρους να υποστηρίξουν τη δική μου.

Εγώ σου ζήτησα έναν. Άσε τους άλλους 6 εκατομμύριους. Και η Λάρισα δεν έχει 500.000 κατοίκους.

Και τι έγινε ρε μεγάλε που πήρε το UEFA έπειτα?

Κι εμείς αποκλειστήκαμε με 3-0 από τη Λίβερπουλ πριν 4 χρόνια και μετά πήρε το CL.

Αυτό δικαιολογεί τα τρία γκολ που φάγαμε στο Άνφιλτ τότε??

Φυσικά και όχι..

Έτσι και με τη Ζενίθ, χάσατε το ματσάκι ενώ ήταν δικό σας...

Δε βρίσκεις διαφορά στο χάσαμε 3-0 και στο χάσαμε 3-2 παλεύοντας το παιχνίδι; Επίσης δε βρίσκεις διαφορά σε μια ομάδα που παίζει κάθε χρόνο Τσου Λου όπως ο Ολυμπιακός και μια ομάδα που βγαίνει στην Ευρωπη μετά από 15+ χρόνια και κοντράρει αυτήν που κέρδισε το θεσμό;

Εσύ παιδάκι μου και πρωτάθλημα να παίρναμε, θα μας έλεγες ότι αν δεν πάρετε Τσου Λου του χρόνου δεν είστε τίποτα. Και να πω ότι υποστηρίζεις καμιά ομάδα που κάνει υπερβάσεις, πάει στο καλό. Ούτε τα νόμιμα δεν κάνετε.

Δημοσ.
Αν ο αυτος ο Ντιογκο κανει 10 μυρια ο Γκαλετι ποσα πρεπει να κανει?

Νομιζω οτι εισαι περα για περα αδικος.. Ο ανθρωπος το κατεχει το τοπι και αυτο κανει μπαμ.. Eιναι ταλενταρα αυτο δεν το συζηταω..Το αν θα κανει μεγαλη καριερα αυτο ειναι αλλο ζητημα και εξαρταται απο πολλους παραγοντες..

Ειναι δυνατος "κοντρολαρισμενος" παικτης με πολυ καλη σωματοδομη, εχει τεχνικη καταρτιση πολυ καλη, ειναι μαχητικος,ομαδικος,και επισης ειναι πολυ καλος στο ψηλο παιχνιδι.

Αυτο που του λειπει ειναι η φυσικη κατασταση και το ρολλαρισμα που λεμε που κερδιζεις απο την συνεχεια των παιχνιδιων.. Μπορει απο μια πρωτη ματια αυτο να μην ειναι εμφανεστατο λογω των φυσικων του χαρισματων και της ηλικιας του, ομως φαινεται στις κινησεις του οτι ειναι αρκετα πισω σε φυσικη κατασταση αν το προσεξεις.. Και σε 2 ματς εχει βαλει 2 γκολ και παιζει και σχεδον 80 λεπτα μ.ο..

Τι αλλο θες απο ενα λατινοαμερικανο που ηρθε και πολυ αργα στην ομαδα;

Να ντριπλαρει ασυστολα 90 λεπτα και να κανει 800 ευκαιριες την δεδομενη στιγμη στην κατασταση που βρισκεται;

Tην κεφαλια που επιασε σημερα και την εκανε γκολ την ειδες;

Δημοσ.

Δεν είναι άδικος...αυτή τη στιγμή αν πουλάγαμε τον Γκαλέτι κάτω από 15-20 εκ. θα ήταν έγκλημα... ο άνθρωπος κάνει τα πάντα... το μόνο που του λείπει είναι ένας παίχτης να τον ξεκουράζει που και που... :P

Δημοσ.

ειναι αυτο που λεω τοσο καιρο, οτι ο μπελουτσι ειναι πολυ μπροστα απο οποιονδηποτε στην ελλαδα στην καθετη πασα και την γρηγορη σκεψη. Αν ο οσκαρ δεν ειχε κανει κινηση τωρα θα ετρωγε μπινελικια ο μπελουτσι διοτι βιαζεται, ειναι απροσεχτος...η δεν ξερω γω τι αλλο. Αλλα οταν τον ακολουθουνε στην σκεψη οι συμπαικτες θα γινονται θαυματα.

Κατα τα αλλα δεν μου πολυαρεσε ο ολυμπιακος και ας εβαλε 4ρα. Το λεω αυτο διοτι με ποιο δυσκολο αντιπαλο ο τροπος που επαιζε φυσικα δεν θα εφερνε 4ρα, αλλα μια δυσκολη ισως νικη. Αν βγαλουμε την ταχυτητα και δημιουργικοτητα που εχουμε στα ακρα, ολοι οι υπολοιποι ηταν αργη και χλωμοι. Κρατησαμε καλυτερα απο αλλες φορες την μπαλα και γινανε λιγοτερα λαθη στο κεντρο, αλλα αυτο διοτι αλλαζανε πασουλες προσεχτικα αλλα και αργα στο κεντρο και με ελαχιστες καθετες πασες. Θελει περισοτερη κινηση, ποιο γρηγορο και αναμεικτο πασινγκ γκειμ. δεν ξερω ποσες φορες ειδα 2-3 παιχτες στην γραμη της περιοχης να περιμενουν, και καποιο απο τα χαφ να κατεβαζει και να τους βλεπει μπροστα του αλλα μην δοκιμαζει να κανει μια καθετη πασα, μια τρυπα, ολο παραληλα η στα ακρα. Εβλεπα αρσεναλ χτες και κανανε αυτο συνεχεια, γρηγορες κοντινες πασουλες, συνεχης κινηση και δεν κωλονανε να πετανε συνεχεια καθετες πασες σε οποιον και αν βλεπανε μπροστα. Δεν λεω να γινουμε αρσεναλ, αλλα ρε πουστη μου ας προσπαθησουν λιγο για κατι καλυτερο απο τα ιδια και τα ιδια.

Ο ντιογκο αν δεν ειχε κανει αυτη την φοβερη κεφαλια θα ηταν απλη αναφορα στο φυλλο αγωνος. Ηταν κακος και εχασε τις περισοτερες μονομαχιες, ενω δεν εδειξε και την ζωηραδα και κινητικοτητα που ειχε στον 1το αγωνα. Αν το βαλουμε κατω και με την ξανθη καπως ετσι ητανε, απλα λιγο ποιο δραστηριος. Μηπως λοιπον πρεπει να ηρεμησουμε λιγο και να τον αφησουμε να ξεδιπλωσει το ταλεντο του σιγα σιγα, διοτι σιγουρα θα κανει πολλα παρομοια παιχνιδια που δεν θα μπει το γκολ και θα αρχησουν οι μουρμουρες. Αλλοστε δεν πρεπει να περιμενουμε τις φασεις απο τα βιντεακια διοτι εδω τον εχουν παρει βεντουζα και σπανια θα ξεφευγει απο τους αμυντικους. Ενω μπραζιλ οι αμυνες ειναι για τα πανυγηρια.

Κατα τα αλλα περαν του συνηθισμενου γκαλετι, ο καλυτερος για μενα ηταν ο λετο. Επιτελους ουσιαστικο παιχνιδι, με πιεση, μαρκαρισμα, πασες, ομαδικοτητα. Αν κοψει και τις μουρμουρες σε καθε φαση, θα ανεβει πολυ. Μπραβο στον βαλβερδε για την αλλαγη στην εικονα του λετο

Ανεβηκε και ο στολτιδης και πηγε καλα αμυντικα το κεντρο. επιτελους να παρει μπρος και αυτος.

Πολυ καλος και ο τοροσιδης.

Καλουτσικος ο αντζας αλλα στο 2ρο ημιχρονο εκανε τραγικα λαθη και 2-3 μαλιστα. Παρολιγο να γινει μοιραιος και εδειξε απροσεχτος και σχεδον αδιαφορος.

Και τελος βοηθα παναγεια μου με τον νικοπολιδη, δεν ξερω ποσα θα αρχισουμε να μετραμε οταν θα παιζουμε με επιθετικες ομαδες που βγαζουν πολες φασεις. Παλι κακα διωξιματα και ασταθεια στο μπλοκαρισμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...