Critter Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Ανηπαρκτος ο αντιπαλος, ανηπαρκτος ο ολυμπιακος, ανηπαρκτα τα γκολ, ανυπαρκτος ο βαλβελδε με τους πειραματισμους του (το μονο που δεν εκανε ηταν να βαλει το Νικοπολιδη στη θεση του Γκαλέτι)...δεν ξερω καν αν υπηρχε αυτο το ματς ή αν το ειδα ως εφιαλτη στον υπνο μου. Χειροτεροι και απο το Ματς με την Γρονιγκεν στα φιλικα. Για πειτε μου ρε παιδια, τι ομαδα ειναι αυτη η Νορτσελαντ που μας υποχρεωσε σε 3 κιτρινες καρτες, σε μια κοκκινη και στο να ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ ΠΕΡΙ ΤΙΣ 20 ΦΟΡΕΣ? Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο πολυ μου τη σπαει να επιστρεφει καποιος τη μπαλα στον τερματοφυλακα...Πιο πολυ και απο το να φαω γκολ... Και δεν φτανουν ολα αυτα, με το που τελειωνει ο αγωνας η πρωτη διαφημιση που παιζει ειναι της heineken για το Champions League :-p...Ρε ουουουουουρτ....
Freakster Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο πολυ μου τη σπαει να επιστρεφει καποιος τη μπαλα στον τερματοφυλακα...Πιο πολυ και απο το να φαω γκολ... Πωπω ίδια φάση είμαι, συνέχεια να φεύγουν μπινελίκια. Σιγά την πίεση πια που τους ανάγκαζε στα πισογυρίσματα. Η άμυνα μας, εφιαλτική γενικότερα.. Δεν μπορώ να καταλάβω πως παίζουν έτσι τα ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ μας. όπου θες τους έβρισκες, επίθεση, κόρνερ, πλάγια, εκτός απο το κέντρο της άμυνας.
Bougas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 πάλι καλά που δέν περάσαμε στο τσάμπιονς λίνκ μάγκες.φανταστείτε να παίζαμε σήμερα με καμοιά μπάρτσα,με καμοιά λυών... χώμα η ομάδα,11 παίχτες που βαριούνται να παίξουνε μπάλα άπο τον ιούλιο,2,5 μήνες τώρα.δέν βλέπεται αυτό το πράγμα..
Critter Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Καλα που ειχαμε και τον Σπυροπουλο να μας διασκεδαζει "Παπαδοπουλος, προσπαθει με τη σειρα του να βγαλει τη μπαλα εξω απο το γηπεδο αλλα δεν τα καταφερνει, η μπαλα χτυπησε στα κυγκλιδωματα της οροφης". Έκλασα στο γέλιο.
alexzzz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Μα να μας παρακαλάνε να βάλουμε δεύτερο γκολ... τι καλά παιδιά!!!
tzinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 καπου εκει στο 2ρο ημιχρονο σκεφτομουν ποσω ποιο διασκεδαστικα θα περνουσα αν για 1,5 ωρα ξεριζωνα τις τριχες μου, η τραβουσα τα νυχια μου. Μαρτυριο σκετο, κλασικα μετα απο ενα σημειο υποστηριζα νορτζελαντ διοτι τετοια αδιαφορια και τοσο κακο ποδοσφαιρο πρεπει να τιμωρειται, οπως πολυ σωστα το εκανε ο θεος και μας τιμωρησε στα προκριματικα του τσου λου. Αλλα και αυτος ο βαλβερδε αμαν ρε παιδι μου. Κατανταει κουραστικο, την μια λεμε αρχιζει και καταλαβενει την ομαδα και κατι παει να δειξει και μετα κανει μαλακιες παλι. Ποτε επιτελους θα δωσει ευκαιρια στον γιανη παπαδοπουλο? Ποτε θα βαλει τον μενδρινο λιγο? Και τον μοναδικο που ηθελε ξεκουραση τον εβαλε βασικο. Ο γκαλετι το σαβατο επεξε σχεδον τραυματιας, λεγανε για οσφυαλγια και οτι μπηκε 11δα τελευταια στιγμη. Τι τον βαζει ξανα τριτη? Να τον καψουμε απο τωρα? Αλλα αυτα ειναι τα λιγοτερο σημαντικα. Ας κανει οτι επιλογες παιχτον θελει, αλλα η εικονα της ομαδας πρεπει να αλλαξει. Δεν δεχομαι οτι αυτη η 11δα πεζει τετοιο ποδοσφαιρο και δειχνει τετοια αδιαφορια. 2 πραματα παιζουν, η οι παιχτες τον εχουν οχι γραμενο αλλα καργραμενο, η οι παιχτες δεν ξερουν μπαλα πλεον. Διοτι εγω ακουο οτι ο βαλβερδε ζηταει καποια λογικα πραγματα, τους λεει να παιζουν με παθος, να κλεινουν σωστα, να μην χανουν ενα ημιχρονο, να μην παρουν το ματς αφ υψηλου....τελος παντον προσπαθει και δινει οδηγιες. Πχ 800 φορες εχει πει στα σεντερ μπακ να μην κανουν μακριες μπαλιες και να πεζουν πρωτη πασα με τα αμυντικα χαφ, αλλα γινετε 3 φορες καθε μηνα! Τον ακουει κανεις?? Μηπως πρεπει ο κοκαλης να αρχισει τα προστιμα? Δεν παει αλλο αυτη η κατασταση.
gadg3takias Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Αναρωτιέμαι πόσο πιο χαμηλά αγωνιστικά μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα... Η Νότζερλαντ μπορούσε άνετα να νικήσει άμα ήταν λίγο πιο εύστοχα τα σουτ! Καλά ότι οι παίκτες τον έχουν ψιλοχεσμένο φαίνεται! Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά σε λίγο βλέπω να μαλώνει και με κανέναν παίκτη και θα γίνεται μπάχαλο στα αποδυτήρια...
alexzzz Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Τι πιο εύστοχα;;; Διαγωνισμό έκαναν για το ποιος θα την στείλει πιο πολλές φορές στον δρόμο έξω από το γήπεδο.
gadg3takias Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Τι πιο εύστοχα;;; Διαγωνισμό έκαναν για το ποιος θα την στείλει πιο πολλές φορές στον δρόμο έξω από το γήπεδο. Δεν μιλάω για όλα τα σουτ, 2-3 αν θυμάσαι πέρασαν σχεδόν ξυστά από τα δοκάρια
tzinos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 ειχανε 1 δοκαρι, 3 σουτ αρκετα κοντα στο δοκαρι και ανυσηχητικα για γκολ και το τετ α τετ δωρο του νικοπολιδη. Πιθανον να ειχανε και αλλες καλουτσικες φασεις, αλλα το ψευτοβλεπα καθως ημουνα στην δουλεια και το βλεπα στο πισι με καρτα τηλεορασης και χαλια ληψη. Δεν σου φτανουνε αυτα?? Δεδομενου οτι ειχες απεναντι μια ομαδα θεωρητικα 3-4 κλασεις κατωτερη που παιζει ουεφα απο σποντα(με εισιτηριο fair play!!!) και δεν ειχε νικη στη δανια για πολους συνεχομενους αγωνες. Και σκεψου οτι σου πηρανε το κεντρο και χαραμισανε πολλες επιθεσεις λογω δικης τους ανικανοτητας και αμπαλοσυνης και οχι επειδη εσυ τους αντιμετωπισες σωστα και εβγαλες αμυνα. Πχ το σουτ που βγηκε εξω απο το γηπεδο, το σεταρανε εξυπνα χωρις να βρουνε αντισταση με 2 συρτες πασες απο το κορνερ, το οτι το εστειλε στο διαολο δεν σημενει οτι εσυ δεν αδρανησες και τον εξυνες. Μετα βγενανε στην επιθεση με προυποθεσεις και κανανε αστειες επιλογες, μεχρι και 3 φορες μονοι τους πλαγιο αουτ βγηκανε! Αλλα αυτο περα απο μαλακια δικια τους σε κανει εσενα να φαινεσε ακομα χειροτερος που σε παιζουν! Τα δε γκολ μας ηταν δωρο των ανικανων αμυντικον τους. Αστεια πραγματα, στο ενα ην δινουν δωρο στον μητρωγλου ο οποιος κατα λαθος την στρωνει, αν και ποιανει μετα γαμω τα σουτ. Στο 2ρο κουτουλανε μεταξυ τους και αφηνουν τον λετο μονο του!! Η εμφανιση μας ητανε για γιαουρτια στην επιστροφη στο αεροδρομιο.
gadg3takias Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Πως φαίνεται όμως η ομάδα που μπαίνει με fair play στο UEFA, ε; Μέχρι και γκολ χαρίζει στον αντίπαλο !!!
Critter Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Πλακα επισης ειχαν και τα καντηλια που ακουγοντουσαν απο την κερκιδα...χαχαχα (Παιξτε ρε μλκισμεναααα κτλ).
littlelouievegos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Μεγαλη μπαλα.. Πραγματικα αν δεν αλλαξουν καποια βασικα πραγματα στην γενικοτερη εικονα μας σε βραχυπροθεσμο διαστημα προβλεπω χοντρα στραπατσα.. Και καλα η συνοχη ας πουμε θα διορθωθει. Αυτη η αμυντικη εικονα και η ανυπαρκτη αναπτυξη ειναι πραγματικα απο θεατρο σκιων.. Ελεος να παιζεται στα ισια ενα ματς με καποια Νορτζελαντ..Απλα ελεος..
Aρρωστος 7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Θέλω να πιστέυω οτι το σημερινό χάλι οφείλεται στις 6 αλλαγές σε σχέση με την Ξάνθη και κυρίως στο οτι ήξεραν οτι παίζουν με μπυραρία και το ρίξαν στον τουρισμό. Αν δεν είναι κάτι από τα δύο δεν πάμε καλά.
kfyros Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Η ομάδα της Λάρισας, κλαψούριζε στον πρώτο γύρο, αδίκως κατά τη γνώμη σου; Το ότι δηλαδή στα πρώτα 12 παιχνίδια της Λάρισας είχαμε 10 παραπομπές διαιτητών και ότι ακόμα και ο ίδιος ο Γκαγκάτσης βγήκε και είπε ότι η μόνη ομάδα που έχει δικαίωμα να μιλάει για τη διαιτησία είναι η Λάρισα, σου λέει τίποτα; Το ότι στο δεύτερο γύρο η Λάρισα έκανε πορεία αντίστοιχη της πορείας των τριών μεγάλων ομάδων (μάζεψε σχεδόν τους ίδιους βαθμούς), κερδίζοντας τους πάντες στην έδρα της, μήπως σημαίνει ότι τελικά έδειξαν σε κάτι τύπους σαν εσένα πόσο λάθος είστε, που νομίζατε ότι τα κλαψουρίσματα ήταν άδικα; Άντε γιατί βγήκαμε και λέμε ότι μας κατεβαίνει μου φαίνεται. (αν και καθυστερημένη η απάντηση) φίλε manuel, ήθελα να σε ρωτήσω, στο δεύτερο γύρο πέρισυ τα ξέχασες τα πεναλτάκια τα μουσαντένια που πήρες, και το ότι είχες 2-3 τερματοφύλακες (όλοι οι αμυντικοί σας με τα χέρια απέκρουαν) που δεν τα έβλεπαν οι διαιτητές ? Καμιά δεκαριά ποντάκια δεν ήταν αυτά ? Ή μήπως είσαι τόσο αφελής να νομίζεις ότι τα πήρες επειδή έκλαιγες στον πρώτο γύρο σε κάθε αγωνιστική ? Τα ίδια δεν έκανε κι ο Σκόρδας ? Κάποια στιγμή φωνάζανε και για τα πλάγια άουτ στη σέντρα... Τέσπα, είναι κατάντια να ασχολείται κόσμος με τα διαιτητικά λάθη και όχι με τη μπάλλα. Στην τελική, αν κάποιος απαιτεί τους διαιτητές αλάνθαστους , τότε θα πρέπει να σταματήσει να ασχολείται με τον αθλητισμό και να βλέπει μόνο τάβλι και πόκερ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.