Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κι ο υπερτερματοφύλακας Κωνσταντίνου γκρίνιαζε στη NET γιατί δεν έδωσαν ένα πέναλτυ στο 3-0. Αν το συγκεκριμένο πέναλτυ δινόταν σε ματς του Ολυμπιακού βέβαια, θα γράφανε για παράγκες όλοι οι καραγκιόζηδες πάλι. Άρχισε η κλάψα από τώρα.

είδες τις 2 φάσεις που ζητάει πέναλτυ ο παναθηναικός? Αν ναι, ποια είναι η γνώμη σου?

(χωρίς να έχει σχέση αν ήταν 3-0, ή 0-3).

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Συνεχως διαβαζω δηλωσεις του Βαλβερδε, "Δεν κανατε αυτα που ειπαμε στην προπονηση" , ως ποτε δε θα τα κανουν δλδ,δε ρολαρει η ομαδα. Μηπως δεν εχουμε καλο μεταφραστη?

Δεν τα ξέρει καλά τα ελληνικά και τα πορτογαλέζικα...

Θα έπρεπε να τους τα λέει κάπως έτσι για να τα παίρνουν χαμπάρι..

"Ρε μαλ.... πάλι τον παίξατε στο γήπεδο. Θα κάνετε αυτό που σας λέω, ή θα σας γαμ... το μ.. της μ... σας , γ..μώ τον κ΄... που σας πέταγε ., #$#@%^%#%%@#$#$#@$#@@$#"

Να δεις πως θα ακολουθούν τις εντολές του μετά :-)

Δημοσ.
είδες τις 2 φάσεις που ζητάει πέναλτυ ο παναθηναικός? Αν ναι, ποια είναι η γνώμη σου?

(χωρίς να έχει σχέση αν ήταν 3-0, ή 0-3).

Ήταν ...

Εγώ μιλάω για την κλάψα. Ψάχνουν από τώρα ανύπαρκτες παράγκες για να φορτώσουν κάπου ενδεχόμενη αποτυχία. Είναι πολύ λάθος ο δρόμος που έχουν διαλέξει πολλοί παράγοντες (όχι ειδικά του Παναθηναϊκού, και ο ΠΑΟΚ μυξόκλαιγε χθες για αστείες περιπτώσεις, και η Ξάνθη τα ίδια, ήμαρτον ) ...

Και δίκιο να έχεις, το χάνεις με τόση κλάψα...

Και δύο οφσάιντ έκοψε του Ολυμπιακού, και δυο της Ξάνθης τα άφησε,

τα οποία μπορούσαν να κρίνουν και το παιχνίδι αλλά δεν αφιερώθηκε μισή ώρα των εκπομπών για αυτά (ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ).

Εντάξει, έδωσε ο Σαραϊδάρης (ο οποίος είναι μακράν ο καλύτερος έλληνας επόπτης) ένα μαϊμού πέναλτυ στην ΑΕΚ, σε ένα παιχνίδι που μπορεί να παίρνατε και το Χ αν δεν το έδινε (αν και αμφιβάλλω).

Δεν είναι λόγος αυτός για να πέφτει τόση κλάψα, ούτε θα φταίνε τα διαιτητικά λάθη για ενδεχόμενη αποτυχία μιας ομάδας.

Άσε που διαφωνώ γενικά στο να υπάρχει ενότητα αμφισβητούμενες φάσεις στην τηλεόραση...

Όλοι στο τέλος της σαιζόν το ίδιο θα ωφεληθούν και θα αδικηθούν.

Στο CL που θα σας σφάξουνε δηλαδή σε κάποια παιχνίδια, τι θα κάνετε ?

Δημοσ.

kfyros, βρισκόμαστε στις 2 πρώτες αγωνιστικές, και με ένα πέναλτυ που δε θα έδινε ούτε ο ντέμης, κλειδώνει η ήττα μου από την αεκ, ενώ με τον πιο εύκολο αντίπαλο του πρωταθλήματος, στο 3-0, δε μου δίνουν 2 πεντακαθαρα πέναλτυ...

Για μένα αυτά είναι ξεκάθαρα μηνυματάκια...

ΥΓ: αμφισβητούμενες φάσεις, υπάρχουν στις εκπομπές και σε ιταλία, και σε ισπανία,δεν είναι ελληνική πρωτοτυπια! ελληνική πρωτοτυπία, είναι άλλες γελοιότητες, με καλεσμένους αντωνίου κ μίχο, κλπ κλπ!

ΥΓ2: Διαφωνώ με την επικρατούσα άποψη "να έχεις ομαδάρα, να κερδίσεις και τη διαιτησία"...Θέλω όταν είμαι ΤΡΑΓΙΚΟΣ, και έτοιμος να γκελάρω επειδή παίζω ΧΑΛΙΑ, αλλά χάρη σε μια μπούκα του πχ ρουκάβινα, γίνεται πέναλτυ, να το δίνει,και να κερδίζω 0-1 χωρίς καμία φάση...

Αυτό είναι που έχει στάνταρ ο οσφπ τα τελευταία χρόνια, και ΔΝΕ έχω εγώ...(Συν κάτι ακόμα,αλλά ας το αφήσουμε στην ακρη)!

Δημοσ.
Ε!Ρε γαστρεντεριτιδα που του χρειαζεται του Ογκουνσοτο πριν το ματς με τον Ολυμπιακο...:-D

Τηλεφωνάκι στον υπουργό.

Κάτι θα μπορέσει να κανονίσει.

Δημοσ.

Δεν έχω δει τις εκπομπές με αμφισβητούμενες φάσεις στο εξωτερικό, αλλά αυτό που κάνει η ΝΕΤ είναι ακραίο ρε παιδιά. Μισή ώρα Βαρούχας; Να κουβεντιάζουμε κάθε offside και κάθε κίτρινη; Δεν παλεύεται. Δηλητηριάζει το πρωτάθλημα. Δε μιλάω για φάσεις όπως το πέναλτι στο ΑΕΚ-ΠΑΟ, αλλά από εκεί μέχρι να δείχνουν 8 φάσεις ανά αγώνα, υπάρχει χαώδης διαφορά! Σίχαμα...

Δημοσ.
kfyros, βρισκόμαστε στις 2 πρώτες αγωνιστικές, και με ένα πέναλτυ που δε θα έδινε ούτε ο ντέμης, κλειδώνει η ήττα μου από την αεκ, ενώ με τον πιο εύκολο αντίπαλο του πρωταθλήματος, στο 3-0, δε μου δίνουν 2 πεντακαθαρα πέναλτυ...

Για μένα αυτά είναι ξεκάθαρα μηνυματάκια...

Δεν είχες καμία απώλεια από αυτές τις αποφάσεις. Στη χειρότερη περίπτωση έχασες ένα βαθμό από την ΑΕΚ.

Θα μου ξαναπεις τι μηνυματάκια θα σας στέλνουν (ποιοι? ο Γκαγκάτσης?, ο Καραμανλής? ο Ιωαννίδης? ο Βαρούχας? )

όταν θα αδικούνται οι ανταγωνιστές του παο κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος ή όταν τα λάθη θα γίνονται υπέρ σας..

Στο τέλος της σαιζόν όλοι θα έχουν αδικηθεί και ευνοηθεί το ίδιο.

ΥΓ2: Διαφωνώ με την επικρατούσα άποψη "να έχεις ομαδάρα, να κερδίσεις και τη διαιτησία"...Θέλω όταν είμαι ΤΡΑΓΙΚΟΣ, και έτοιμος να γκελάρω επειδή παίζω ΧΑΛΙΑ, αλλά χάρη σε μια μπούκα του πχ ρουκάβινα, γίνεται πέναλτυ, να το δίνει,και να κερδίζω 0-1 χωρίς καμία φάση...

Αυτό είναι που έχει στάνταρ ο οσφπ τα τελευταία χρόνια, και ΔΝΕ έχω εγώ...(Συν κάτι ακόμα,αλλά ας το αφήσουμε στην ακρη)!

Ειδικά τα τελευταία χρόνια , δεν το είχε αυτό ο Ολυμπιακός.

Να μου πεις για παλιότερα , πάω πάσο.

Τα τελευταία όμως χρόνια είχε μακράν καλύτερη ομάδα από τους υπόλοιπους.

Με DVD και λοιπά καραγκιοζιλίκια την ψυχολογία του looser την εδραιώνεις στους παίχτες και στην ομάδα σου. Όταν μπαίνεις στο ίδιο club με τον άρη και τη λάρισα που κλαψούριζαν πέρισυ από την αρχή της περιόδου (και στο τέλος το βούλωσαν γιατί είδαν πόσο μαλάκες ήταν), υποβαθμίζεις την ομάδα σου σε αυτή την κατηγορία.

Και αν δεν ήταν τα Playoff και η μέγιστη μαλακία της ΑΕΚ, πάλι σε μιζέρια θα ήσουν και φέτος. Κι ας έφερνε και τον Ροναλντίνιο ο Marfin.

Αντίστοιχα ο Ολυμπιακός φέτος, έκανε μια τεράστια αποτυχία στην αρχή της σαιζόν, έχασε ένα τσουβάλι λεφτά, παίζει μέτρια μπάλλα. Είδες καμιά ηττοπάθεια, ή καμιά στεναχώρια από κανέναν ?? Μεταξύ μας βριζόμαστε και δεν μας φταίει κανένας Σαραϊδάρης.

Δημοσ.
Όταν μπαίνεις στο ίδιο club με τον άρη και τη λάρισα που κλαψούριζαν πέρισυ από την αρχή της περιόδου (και στο τέλος το βούλωσαν γιατί είδαν πόσο μαλάκες ήταν), υποβαθμίζεις την ομάδα σου σε αυτή την κατηγορία.

Η ομάδα της Λάρισας, κλαψούριζε στον πρώτο γύρο, αδίκως κατά τη γνώμη σου; Το ότι δηλαδή στα πρώτα 12 παιχνίδια της Λάρισας είχαμε 10 παραπομπές διαιτητών και ότι ακόμα και ο ίδιος ο Γκαγκάτσης βγήκε και είπε ότι η μόνη ομάδα που έχει δικαίωμα να μιλάει για τη διαιτησία είναι η Λάρισα, σου λέει τίποτα;

Το ότι στο δεύτερο γύρο η Λάρισα έκανε πορεία αντίστοιχη της πορείας των τριών μεγάλων ομάδων (μάζεψε σχεδόν τους ίδιους βαθμούς), κερδίζοντας τους πάντες στην έδρα της, μήπως σημαίνει ότι τελικά έδειξαν σε κάτι τύπους σαν εσένα πόσο λάθος είστε, που νομίζατε ότι τα κλαψουρίσματα ήταν άδικα;

Άντε γιατί βγήκαμε και λέμε ότι μας κατεβαίνει μου φαίνεται.

ΥΓ. Ας αποφύγουμε τις εκφράσεις τύπου "μλκς" γιατί δεν κρατιέμαι να γράψω αντίστοιχα και δεν έχω όρεξη για μπαν.

Δημοσ.
Δεν έχω δει τις εκπομπές με αμφισβητούμενες φάσεις στο εξωτερικό, αλλά αυτό που κάνει η ΝΕΤ είναι ακραίο ρε παιδιά. Μισή ώρα Βαρούχας; Να κουβεντιάζουμε κάθε offside και κάθε κίτρινη; Δεν παλεύεται. Δηλητηριάζει το πρωτάθλημα. Δε μιλάω για φάσεις όπως το πέναλτι στο ΑΕΚ-ΠΑΟ, αλλά από εκεί μέχρι να δείχνουν 8 φάσεις ανά αγώνα, υπάρχει χαώδης διαφορά! Σίχαμα...

Μια είναι η λύση,να κάνουμε αυτό που εφαρμόζουν (κατόπιν εντολής) οι Γάλλοι στο Σαμπιονά και νομίζω η ΟΥΕΦΑ στις εκπομπές για το Τ.Λ.

Για τις αμφισβητούμενες φάσεις ένα ριπλέι και τέλος.Και σε όποιον αρέσει.

Έχουμε φτάσει σε σημείο μετά από μια αγωνιστική που δεν είχε διαιτητικά παρατράγουδα να ασχολούμαστε με τη διαιτησία.Δείχνουν και αναλύουν πλέον φάσεις που δεν είναι καν αμφισβητούμενες και που κανένας δεν έχει διαμαρτυρηθεί για κάτι.

Δημοσ.

Καλά ρε, νιώθετε? Ο βάζελος ήταν πέρυσι μακράν η πιο ευνοημένη ομάδα του πρωταθλήματος. Τι να πρωτοθυμηθούμε και τι ν' αφήσουμε?

Την επετειακή βουτιά του Καραγκούνη στο μάτς με την Καλαμαριά?

Το κακίστως ακυρωθέν γκολ του Ηρακλή μέσα στη Λεωφόρο?

Την μίρλα, επειδή ο Κάκος σας έπαιξε 50-50 στην Ξάνθη?

Το πρωτοφανές στα ιστορικά γκολ-αουτ στο Καραϊσκάκη και το ανύπαρκτο καταλογισθέν πέναλτι του Βούλη?

Που αδικήθηκες δηλαδή?

Ο Ολυμπιακός δεν πήρε ένα πεντακάθαρο πέναλτυ στο Χαριλάου, παραλίγο να ισοφαριστεί από ένα πέναλτυ-μαϊμού στον αγώνα με την Ξάνθη, μέσα στο Καραϊσκάκη, ενω αναφέρθηκαν ήδη τα όργια στο μεταξύ μας ματς.

Εσύ δηλαδή τι έχεις να λες, για το ψεύτικο πέναλτι που πήρε ο Κοβάσεβιτς στο Καραϊσκάκη με τον Άρη?

Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά νοοτροπίας πλέον, που ο γαύρος λέει: "Δεν έπαιξα, μπάλα με τον βάζελο, στα @@ μου η διαιτησία, εγώ δεν βλεπόμουν" και τελειώνει εκεί το θέμα.

Εσείς 2 εβδομάδες τώρα μιλάτε για την αδικία που υπέστη η ομάδα σας στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ρε σεις, μπας και αλλάξατε ρόλους με την ΑΕΚ φέτος και πήρατε εσείς την σκυτάλη της κλάψας και της κακομοιριάς?

Προτείνω Ζήκο, εκπρόσωπο τύπου της ΠΑΕ. Έχει μάθει τα κόλπα...

Δημοσ.
Αυτό που λέμε προπαγάνδα.Πές πές κάτι θα μείνει να έχουνε να λένε το Μάιο αν έχουνε μείνει πάλι χωρίς κούπα.

Αυτό που δεν καταλαβαίνουν τόσα χρόνια οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, είναι ότι με τέτοιες τακτικές το μόνο που καταφέρνουν είναι να συσπειρώνουν τον κόσμο του Ολυμπιακού και τους παίκτες της ομάδας. Είναι που είναι καλύτεροι ποιοτικά οι παίκτες από αυτούς των άλλων ομάδων, τους τσιγκλάνε κι από πάνω ότι δεν είναι άξιοι. Ήρθαν πέρυσι στο Καραιακάκη οι Παναθηναικοί να αποτελιώσουν τους ψεύτικους πρωταθλητές και το έλεγαν αυτά πρωτοσέλλιδο όλες οι φυλλάδες τους. Ήρεμα ρε περίεργε που λέει κι ο Γεωργίου. :-D Ενώ η Αεκ είδες τι ωραία που τα κατάφερε στο Οακα που μας έπιασε στον ύπνο.

Δημοσ.
Ενώ η Αεκ είδες τι ωραία που τα κατάφερε στο Οακα που μας έπιασε στον ύπνο.

Η οποια ακουλουθησε φυσικα την ακριβως αντιθετη τακτικη απο αυτη του βαζελου. Βγηκε ο Ντεμης, δηλωσε οτι ειναι τελειωμενοι απο το πρωταθλημα με επισημη συνεντευξη τυπου, οι εφημεριδες τους ειχανε αρχισει να γραφουνε ηδη για το Δωνη και τον προγραμματισμο της επομενης χρονιας και σκαει ο ΟΛυμπιακος για τουρισμο στο ΟΑΚΑ.Παρε 4 για να εχεις.

Ε!νομιζω οτι δεν χρειαζεται περισσοτερα παραδειγματα για να καταλαβει κανεις ποσο χαζη τακτικη ειναι αυτη της προκλησης του αντιπαλου ιδιαιτερα οταν ξερεις οτι δεν σε παιρνει ή εν παση περιπτωσει οταν εχεις την αισθηση οτι σε παιρνει οριακα.

Δημοσ.

Γιατι σημερα δεν προκειται να ειναι στην αρχικη εντεκαδα οι Ντουντου,Ντιογο,Μπελουτσι??? Μαλλον παραειναι ευκολο το ματς για να παιξουν ε?:mad::mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...