afentiko7 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 1-0 αντί 3 - 0 (λεονάρντο, όσκαρ ανακόπηκαν με οφσάιντ). Ο σπίκερ ήταν απαράδεκτος. Φαντάζομαι θα γινε χαμός στο τηλεφωνικό κέντρο. Ο επόπτης ο ένας ήταν φανερά σε διατεταγμένη αποστολή. Ακόμα ψάχνεται η ομάδα θέλει δουλειά. Πολύ αργός ρε παιδιά ο Παπαδόπουλος. Δε θα του βγαίνουν πάντα τα τάκλιν. Ο Στολτίδης νοικοκύρεψε το κέντρο. Μόνοι πρώτοι αυτό έχει σημασία
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Ο σπίκερ μου φάνηκε αστείος που σχολίαζε τον Γκαλέτι ως "δε βοήθησε και πολύ" ενώ τον Ντιόγκο σαν "ο άνθρωπος του αγώνα". Εν τω μεταξύ ο Γκαλέτι ήταν με διαφορά ο καλύτερος του Ολυμπιακού ενώ ο Ντιόγκο εκτός από τις 2-3 βουτιές που προσπάθησε να πάρει πέναλτι, το μόνο που έκανε ήταν το γκολ. Εντάξει, δεν είναι και ασήμαντο, αλλά όταν κρίνεις την απόδοση... Παρεμπιπτόντως, η σέντρα ήταν του Γκαλέτι.
MiltoZ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2008 Ο σπίκερ μου φάνηκε αστείος που σχολίαζε τον Γκαλέτι ως "δε βοήθησε και πολύ" ενώ τον Ντιόγκο σαν "ο άνθρωπος του αγώνα". Εν τω μεταξύ ο Γκαλέτι ήταν με διαφορά ο καλύτερος του Ολυμπιακού ενώ ο Ντιόγκο εκτός από τις 2-3 βουτιές που προσπάθησε να πάρει πέναλτι, το μόνο που έκανε ήταν το γκολ. Εντάξει, δεν είναι και ασήμαντο, αλλά όταν κρίνεις την απόδοση... Παρεμπιπτόντως, η σέντρα ήταν του Γκαλέτι. Αυτό πρόσεξες μόνο από τους "σπίκερ"? Ότι άφησαν υπονοούμενα για πέναλτι του Παπαδόπουλου (που βρήκε η μπάλα στο χέρι του στο μισό μέτρο ενώ είχε διώξει την μπάλα) ή για κόκκινη του Ντιόγο (και καλά προβολή εκτός φάσης) δεν το πρόσεξες? Ή που άφησαν ασχολίαστα 2 offside του Ολυμπιακού που δεν ήταν και δεν έκαναν καμία αναφορά για υποψία offside στις δύο φάσεις της Ξάνθης? Άσε που μέχρι και το γκολ του Ολυμπιακού αυτοί είχαν μείνει στην υπεροχή της Ξάνθης στο πρώτο τέταρτο. Είχε πλάκα κάπου στο 40' που δείχνει κατοχή 54-46 και λέει ένας ότι δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα γιατί κάποιος που δεν βλέπει το ματς από την αρχή θα νομίζει ότι είναι αμφίρροπο! Απλά είναι κομπλεξικοί οι άνθρωποι.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Αν τον αφήσουν τον Βαλβέρδε να δουλέψει θα δούμε ωραία πράγματα.Σήμερα έδειξε οτι είναι κανονικός προπονητής κάτι που έχουμε να το δούμε χρόνια.Είδε τι δεν πήγαινε καλά και το διόρθωσε πρίν να είναι αργά.Δεν θυμάμαι προπονητή που να έχει κάνει δύο αλλαγές στο 55 και ενώ το παιχνίδι είναι ακόμα στο Χ.Γενικά ο άνθρωπος δείχνει οτι δεν έχει εγωισμούς,είναι καθαρός επαγγελματίας και τον νοιάζει το καλό της ομάδας και όχι η πάρτη του.Έτσι δεν φοβάται να πετάξει εκτός 11άδας πάικτες που είναι προσωπική του επιλογή ή να αλλάξει το σύστημα παραδεχόμενος οτι έκανε λάθος. Όχι οτι ήταν λάθος που κατέβασε την ομάδα με φούλ επίθεση.Το 95% από εμάς αυτή τη σύνθεση θα θέλαμε να δούμε.Αλλά πού να μαντέψει ο Βαλβέρδε οτι θα είναι σε μέτρια μέρα και ο Ντούντου και ο Μπελούσι και ο Λέτο και ο Ντιόγο?Μόνο ο Γκαλέτι προσπαθούσε αλλά ήταν τραγικά μόνος.Στο δεύτερο ο Στολτίδης συμμάζεψε το κέντρο ανεβήκαν λίγο και οι υπόλοιποι και καθαρίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Το μεγαλύτερο μερίδιο της νίκης ανήκει στον Βαλβέρδε.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Ότι άφησαν υπονοούμενα για πέναλτι του Παπαδόπουλου (που βρήκε η μπάλα στο χέρι του στο μισό μέτρο ενώ είχε διώξει την μπάλα) Είπαν ξεκάθαρα ότι δεν ήταν πέναλτι, τουλάχιστον εμένα αυτό μου έμεινε, ενώ κατά τη γνώμη μου είναι στη κρίση του καθενός αν ήταν ακούσιο ή όχι. Για μένα ήταν ακούσιο, αλλά ρε παιδί μου, λίγο άγαρμπο. Και να το έδινε, δε θα τον έλεγα απαράδεκτο. Και που δεν το έδωσε, το ίδιο. ή για κόκκινη του Ντιόγο (και καλά προβολή εκτός φάσης) δεν το πρόσεξες? Αυτό που πρόσεξα στη συγκεκριμένη φάση, είναι πως ενώ ΗΤΑΝ κίτρινη κάρτα (δεύτερη, άρα αποβολή), αντί να σχολιάσουν ότι έπρεπε να αποβληθεί, σχολίασαν ότι πρέπει να προσέξει να μην κάνει κανένα σκληρό μαρκάρισμα, τη στιγμή που έδειχναν σε ριπλέι το σκληρό μαρκάρισμα που είχε ήδη κάνει. Ή που άφησαν ασχολίαστα 2 offside του Ολυμπιακού που δεν ήταν και δεν έκαναν καμία αναφορά για υποψία offside στις δύο φάσεις της Ξάνθης? Αυτό δείχνει κοινή τακτική. Δε δείχνει μεροληψία. Πράγματι πάντως δεν ήταν τα δύο οφσάιτ του Ολυμπιακού. Άσε που μέχρι και το γκολ του Ολυμπιακού αυτοί είχαν μείνει στην υπεροχή της Ξάνθης στο πρώτο τέταρτο. Είχε πλάκα κάπου στο 40' που δείχνει κατοχή 54-46 και λέει ένας ότι δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα γιατί κάποιος που δεν βλέπει το ματς από την αρχή θα νομίζει ότι είναι αμφίρροπο! Η υπεροχή της Ξάνθης κράτησε πολύ παραπάνω από ένα τέταρτο. Ο Ολυμπιακός πάτησε περιοχή της Ξάνθης μετά το '30 και μόνο για μια φορά στο α' ημίχρονο. Στο παιχνίδι δε, μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο. Απλά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν ήταν καλή ούτε η Ξάνθη και φάνηκε σαν να ισορρόπησε το παιχνίδι. Στο δεύτερο μπήκε ελάχιστα καλύτερα στην αρχή ο Ολυμπιακός, αλλά και πάλι ισορρόπησε πολύ γρήγορα. Γενικά το πιο δίκαιο αποτέλεσμα βάσει εικόνας, θα ήταν η ισοπαλία. Επειδή όμως το ποδόσφαιρο δεν είναι παιχνίδι εικόνας, αλλά ουσίας - πεμπτουσίας και μένα δε μ' αρέσει η έκφραση "δίκαιο αποτέλεσμα βάσει εικόνας", θα πω απλά ότι το δίκαιο ήταν να κερδίσει ο Ολυμπιακός, μια που έβαλε το γκολ (και τίμια, ενώ δεν υπήρχαν και σοβαρά διαιτητικά σφάλματα στο υπόλοιπο παιχνίδι). Η Ξάνθη είχε μια υπεροχή, αλλά δεν την διατήρησε σε όλο το παιχνίδι. Πάντως αν κάποιος έπαιξε καλύτερα, ήταν αυτή. Πολύ σωστή η κίνηση του Βαλβέρδε να ρίξει δεύτερο αμυντικό χαφ και να θυσιάσει τον Κοβάσεβιτς. Ο άνθρωπος είδε ότι δεν του έβγαινε και το πήγε πιο σωστά. Σου λέει ή χ θα πάρω ή με λίγο τύχη θα κερδίσω. Έτσι κι αλλιώς, τώρα δε φτάνει η μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Τουλάχιστον ας μην το φάω.
johnnyestia Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Έ, όχι και μεροληπτικό το σπικάζ από την Νεα Ερυθρόλευκη Τηλεόραση. Που είχαν αγχωθεί μην πάρει καμιά κόκκινη ο Ντιόγκο και μείνει με 10 ο Ολυμπιακός. Δηλαδή για το σπικάζ στο σημερινό παιγνίδι του ΠΑΟ τι πρέπει να πεί κανείς? Ερώτηση: Μετά την σημερινή απόδοση του Ντιόγκο δινει ακόμα 23 εκατομμύρια η Τσέλσι? Φαντάσου να βγεί και σαπάκι...
adamakos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δηλαδή για το σπικάζ στο σημερινό παιγνίδι του ΠΑΟ τι πρέπει να πεί κανείς? αυτη η ερωτηση θα ταιριαζε καλυτερα στο θεμα που αφορα τον παναθηναικο φανταζομαι εδω ειναι για τον ολυμπιακο εγω παντως δεν αφιερωνω 2 ωρες απο τη ζωη μου για να δω παναθηναικο
Freakster Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Όχι οτι ήταν λάθος που κατέβασε την ομάδα με φούλ επίθεση. Αν πω κάτι τώρα θα μου πείτε ότι περίμενα να τελειώσει ο αγώνας και δικαιολογημένα γιατί δεν ήμουν σπίτι να μπορώ να γράψω. Αλλά όταν είδα ΕΝΑ αμυντικό χαφ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ η πρώτη μου σκέψη ήταν "που πα ρε καραμήτρο" Ας πούμε ότι ακόμα δοκιμάζει την ομάδα... (όχι όμως στα εκτός έδρας ρε βαλβε) Τεσπά, πότε είναι το ματς με τη νορτζελαντ;
MiltoZ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Είπαν ξεκάθαρα ότι δεν ήταν πέναλτι, τουλάχιστον εμένα αυτό μου έμεινε, ενώ κατά τη γνώμη μου είναι στη κρίση του καθενός αν ήταν ακούσιο ή όχι. Για μένα ήταν ακούσιο, αλλά ρε παιδί μου, λίγο άγαρμπο. Και να το έδινε, δε θα τον έλεγα απαράδεκτο. Και που δεν το έδωσε, το ίδιο.Εμένα δεν μου έμεινε αυτό γιατί απλά δεν είπαν ξεκάθαρα ότι δεν ήταν πέναλτι. Έπρεπε απλά να πει το αυτονόητο. Ότι ο Παπαδόπουλος έδιωξε την μπάλα και ενώ αυτή είχε κατεύθυνση να φύγει εκτός περιοχής βρήκε καταλάθος στο χέρι του στο μισό μέτρο. Λες ο Παπαδόπουλος να ήθελε να βρει επίτηδες την μπάλα με το χέρι ενώ είχε διώξει την μπάλα? Καλός είσαι κι εσύ.? Αυτό που πρόσεξα στη συγκεκριμένη φάση, είναι πως ενώ ΗΤΑΝ κίτρινη κάρτα (δεύτερη, άρα αποβολή), αντί να σχολιάσουν ότι έπρεπε να αποβληθεί, σχολίασαν ότι πρέπει να προσέξει να μην κάνει κανένα σκληρό μαρκάρισμα, τη στιγμή που έδειχναν σε ριπλέι το σκληρό μαρκάρισμα που είχε ήδη κάνει. Άφησαν αιχμές για κόκκκινη σε μία φάση που πήγε καθαρά πάνω στην μπάλα και δεν πρόλαβε να βάλει την κόντρα από αυτές που γίνονται δεκάδες σε κάθε παιχνίδι και συμβούλεψαν τον Ντιόγο ότι θα πρέπει να προσέχει τα νεύρα του. Μάλιστα ο ένας μπήκε σφήνα στην μετάδοση για να επισημάνει την φάση και να πει τον προβληματισμό του. Έχει μπει στο μάτι πολλών το παλικάρι. Αυτό δείχνει κοινή τακτική. Δε δείχνει μεροληψία. Πράγματι πάντως δεν ήταν τα δύο οφσάιτ του Ολυμπιακού. Ναι μωρέ εντάξει. Σκέψου μόνο τι θα έλεγαν αν είχαν γίνει αυτές οι φάσεις ανάποδα. Μέχρι και πρωτοσέλλιδο στο Ντέρμπι θα γινόταν. Η υπεροχή της Ξάνθης κράτησε πολύ παραπάνω από ένα τέταρτο. Ο Ολυμπιακός πάτησε περιοχή της Ξάνθης μετά το '30 και μόνο για μια φορά στο α' ημίχρονο. Στο παιχνίδι δε, μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο. Απλά στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου δεν ήταν καλή ούτε η Ξάνθη και φάνηκε σαν να ισορρόπησε το παιχνίδι. Μην μπερδεύεσαι. Ότι δεν έπαιξε καλά ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο δεν σημαίνει ότι είχε υπεροχή η Ξάνθη. Στο πρώτο τέταρτο είχε πάρει το κέντρο και έκανε δύο φάσεις σπάζοντας το offside και από εκεί και μετά ο Ολυμπιακός ισορρόπισε χωρίς να είναι καλός αλλά χωρίς να αφήνει περιθώρια και στην Ξάνθη να κάνει κάτι καλό. Παιχνίδι κέντρου ήταν αλλά σύμφωνα με τους σπίκερ το γήπεδο ήταν κατηφορικό. Στο δεύτερο μπήκε ελάχιστα καλύτερα στην αρχή ο Ολυμπιακός, αλλά και πάλι ισορρόπησε πολύ γρήγορα. Γενικά το πιο δίκαιο αποτέλεσμα βάσει εικόνας, θα ήταν η ισοπαλία. Ένα γκολ βάλαμε, και άλλα δύο σίγουρα μας έκοψαν για offside, άρα η Ξάνθη έπρεπε να έχει βάλει τρία γκολ. Σωστά. Επειδή όμως το ποδόσφαιρο δεν είναι παιχνίδι εικόνας, αλλά ουσίας - πεμπτουσίας και μένα δε μ' αρέσει η έκφραση "δίκαιο αποτέλεσμα βάσει εικόνας", θα πω απλά ότι το δίκαιο ήταν να κερδίσει ο Ολυμπιακός, μια που έβαλε το γκολ (και τίμια, ενώ δεν υπήρχαν και σοβαρά διαιτητικά σφάλματα στο υπόλοιπο παιχνίδι). Η Ξάνθη είχε μια υπεροχή, αλλά δεν την διατήρησε σε όλο το παιχνίδι. Πάντως αν κάποιος έπαιξε καλύτερα, ήταν αυτή. Πολύ σωστή η κίνηση του Βαλβέρδε να ρίξει δεύτερο αμυντικό χαφ και να θυσιάσει τον Κοβάσεβιτς. Ο άνθρωπος είδε ότι δεν του έβγαινε και το πήγε πιο σωστά. Σου λέει ή χ θα πάρω ή με λίγο τύχη θα κερδίσω. Έτσι κι αλλιώς, τώρα δε φτάνει η μπάλα στην αντίπαλη περιοχή. Τουλάχιστον ας μην το φάω. Και για να μην ξεχνιώμαστε, την μετάδοση την έκανε ο έγκυρος και πάνω απ όλα αντικειμενικός δημοσιαγράφος και Μακεδονομάχος Γιώργος Τραπεζανίδης.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Ερώτηση: Μετά την σημερινή απόδοση του Ντιόγκο δινει ακόμα 23 εκατομμύρια η Τσέλσι? Φαντάσου να βγεί και σαπάκι... Aπάντηση: Μεθαύριο παίζεις Τσάμπιονς Λίγκ με την Ίντερ και αυτό που σε νοιάζει είναι τα εκατομμύρια της Τσέλσι για τον Ντιόγκο? Τι ζημιά έχετε πάθει και ασχολείστε συνέχεια με τον Ολυμπιακό?Εκτός και αν είσαι ο Αμπράμοβιτς και ανησυχείς για τα λεφτά σου.
kfyros Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Μην ξεχνάμε ότι έπαιζαν ντάλα μεσημέρι με 80% υγρασία και 30+ βαθμούς. Η Ξάνθη ήταν πίσω από τη σέντρα σε όλο το παιχνίδι, και αφού έφαγε το γκολ ψιλοπροσπάθησε να επιτεθεί, αλλά δεν είχαν δυνάμεις. Ήταν πολύ κατώτερη του αναμενομένου. Διαμαρτύρονταν σε κάθε φάση και έκαναν καθυστέρηση από το πρώτο λεπτό, χωρίς λόγο!! Στη φάση που ζήταγαν πέναλτυ με τον Αβραάμ, η μπάλα παρέμεινε διεκδικήσιμη στην περιοχή του Ολυμπιακού, και 2-3 παίχτες της Ξάνθης αντί να πάνε να τη διεκδικήσουν (με πολλές πιθανότητες να γίνει γκολ), γύρισαν και φώναζαν στον διαιτητή!! Δεν αντέχω να βλέπω τους παίχτες οποιασδήποτε ομάδας να είναι τόσο ερασιτέχνες και ανεγκέφαλοι. Δεν ξέρω πως προλαβαίνουν και τα μαθαίνουν τόσο γρήγορα και αυτοί που έρχονται από άλλες χώρες.. Και ο Ντιόγο και ο Λέτο μου την έσπασαν τρελλά που έπεφταν σαν να τους έχει χτυπήσει το ρεύμα μέσα στην περιοχή αντί να συνεχίζουν τις φάσεις !! Όπως σχολίαζα και για τον Αστέρα την προηγούμενη εβδομάδα, οι ομάδες που μπαίνουν με τέτοια νοοτροπία στο γήπεδο και παίζουν αντιποδόσφαιρο δεν πρέπει να έχουν θέση στην superleague. Το 5-5-0 που παίζουν ο περισσότερες δεν αντιμετωπίζεται εύκολα από καμιά ομάδα. Όσο για τη δική μας εμφάνιση, ο Ντουντου δεν είναι αμυντικό χαφ, και παίζει καλύτερα μόνο αν έχει ένα Στολτίδη-Πάτσα να τρέχει δεξιά αριστερά και να κόβει. Με όλους τους παίχτες της Ξάνθης συνεχώς πίσω από το κέντρο, αν δεν προσέξεις εύκολα βγαίνει κόντρα (ευτυχώς χωρίς συνέπειες χθες). Στο Β ημίχρονο οι της Ξάνθης δεν μπορούσαν να πάρουν τα πόδια τους και τους κλείσαμε στην περιοχή τους για μισή ώρα. Παρόλη την έλλειψη ρυθμού λόγω των συνεχών διακοπών (το αντιποδόσφαιρο που λέγαμε), κάναμε ευκαιρίες , και όταν μπήκε το γκολ τελείωσε και το ματς. Τρομερή έμπνευση η κίτρινη στον Τοροσίδη για καθυστέρηση !!! Αν ίσχυαν τα ίδα μέτρα και τα ίδια σταθμά, οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού έπρεπε να παίρνουν από 5 κίτρινες για καθυστέρηση σε κάθε παιχνίδι.
johnnyestia Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Aπάντηση: Μεθαύριο παίζεις Τσάμπιονς Λίγκ με την Ίντερ και αυτό που σε νοιάζει είναι τα εκατομμύρια της Τσέλσι για τον Ντιόγκο? Τι ζημιά έχετε πάθει και ασχολείστε συνέχεια με τον Ολυμπιακό?Εκτός και αν είσαι ο Αμπράμοβιτς και ανησυχείς για τα λεφτά σου. Ασχολούμαι με το κάθε ζήτημα όσο μου αρέσει. Γενικά γουστάρω την μπάλα. Εσύ σαν Ολυμπιακός δηλαδή αν κλείσει το τμήμα του ποδοσφαίρου μετά θα το γυρίσεις στην φόρμουλα? Ξεκολλήστε και πάρτε το στον χαβαλέ. Ποδόσφαιρο χωρίς πικάρισμα είναι σαν το ανάλατο φαγητό.
Ic3m@N Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ ένα έχω να πω για τον Ντιόγο...μακάρι να παίζει τόσο χάλια αλλά να χώνει και από ένα γκολάκι σε κάθε ματς....δεν θα με χάλαγε καθόλου...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Ασχολούμαι με το κάθε ζήτημα όσο μου αρέσει. Γενικά γουστάρω την μπάλα. Εσύ σαν Ολυμπιακός δηλαδή αν κλείσει το τμήμα του ποδοσφαίρου μετά θα το γυρίσεις στην φόρμουλα? Ξεκολλήστε και πάρτε το στον χαβαλέ. Ποδόσφαιρο χωρίς πικάρισμα είναι σαν το ανάλατο φαγητό. Kαι εμένα μου αρέσει η μπάλα.Αν κλείσει το τμήμα του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού δεν θα το ρίξω στη φόρμουλα αλλά σίγουρα θα έχω πρόβλημα,θα χάσω το ενδιαφέρον μου. Ξέρεις τι γίνεται?καλό είναι το πικάρισμα αλλά όταν το κάνετε σχεδόν κάθε μέρα και πολλές φορές ακόμα και χωρίς αφορμή χάνει και την αξία του στο τέλος. Εγώ για παράδειγμα δεν νομίζω να υπάρχουν γαύροι που παραμονές αγώνα Τ.Λ. Ολυμπιακός-Ίντερ θα ασχολούντε ξέρωγω με την ρήτρα του Νίνη και το ενδιαφέρον της Βαλένθια για τον Σωτηράκη.
Critter Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2008 Εγω δεν μπορω να καταλαβω ποσο μπαλα πρεπει να ξερει καποιος για να καταλαβει οτι οταν ενας παιχτης παει ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ την μπαλα απο την περιοχη με το ποδι του και όπως την γυριζει χτυπαει στο χερι του με αποτελεσμα ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ στην περιοχη το εχει κανει χωρις τη θεληση του? Ειναι δυνατον να θελει να την διωξει και να την κρατει με το χερι στην περιοχη? Ειναι κραυγαλεα φαση ακουσιου χεριου. Ασε που ειναι απο το μισο μετρο, ασε που η μπαλα ειναι ηδη στην κατοχη του και δεν ανακοπτει καν μπαλια αντιπαλου με το χερι. Οσον αφορα τους Σπικερς, την φάση την αφήσανε ασχολιαστη (δεν ειπαν αν ηταν ή δεν ήταν). Οσο για τα 2 offside που δεν ηταν καθαρα κανανε παλι μοκο. Το αν ειναι πολιτικη της ΝΕΤ, αυτο θα το δουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.