Arxon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 πολυ καλη εμφανιση χτες παντως χασανε γκολ με το τσουβαλι Ο Σεζαρ αριστος Ο Πατσα εχει γινει ο παλιος καλος Ο Καστιγιο ηταν σαν φεραρι που παταει γκαζι σε κοντρα με λαντα εμενα δεν μου αρεσει η τωρινη νοοτροπια. Χασαμε 4 κλασικες ευκαιριες για γκολ. Ακομη και οταν ο Ηρακλης επαιζε με 10 αντι να τον βαλουμε μεσα στο τερμα καθομασταν και κραταγαμε το 0-1. Για τους παικτες που αναφερεις συμφωνω και προσθετω Νικοπολιδη και Κωνσταντινου και Μαριτς για χτες.
sniper_206 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Καλός ήταν ο Σέζαρ αλλά όχι και άριστος... Του φεφυγανε μια-δυό φορές και τρέχα μάζευτα μετά! Και ούτε και ο Κωνσταντίνου έκανε κανένα φοβερό παιχνίδι. Καλύτερα έπαιξε ο Οκκάε χθες απ'αυτόν. Καλά, η ευκαιρία στο τέλος με Νε-Παππά χάνεται??? Ο Ηρακλής ήταν ανύπαρκτος και έπρεπε να 'χαμε καταφέρει να βάλουμε τουλάχιστον 3 γκολ ενώ δε μας έδωσε και πέναλτι στον Οκκά στο α' ημίχρονο και κόκκινη στον Επαλέ για το δολοφονικό τάκλιν με τα 2 πόδια-δρεπάνια στον Καστίγιο...
adi32 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 παντως ή ο Ηρακλης ηταν πολυ λιγος ή εμεις αρχισαμε να βελτιωνομστε ειδικα στο α ημιχρονο επαιξε πολυ καλα η ομαδα Και ας προσεξουν λιγο στην τελικη προσπαθεια 0-5 επρεπε να ηταν χτες μηπως ο Καφες πρεπει να απομακρυνθει για λιγο καιρο ? Ο Νε εδειξε καλα στοιχεια Καιρος να ανανεωθει το κεντρο
Arxon Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Καλύτερα έπαιξε ο Οκκάε χθες απ'αυτόν. σε ολα συμφωνω μαζι σου εκτος απο αυτο!!!!Ο ΟΚΚΑΣ επαιξε καλα?????Ο ανθρωπος ειναι καλο παιδι αλλα απο μπαλα ειναι μυρωδιας .Μπορει να ειναι και ο πιο υπερτιμημενος παικτης που εχει περασει. Ειναι ο μοναδικος παικτης που πεταει την μπαλα μπροστα χωρις να βλεπει και πεφτει κατω μολις την χασει μπας και κερδισουμε κανα φαουλ. Χτες ειδικά βρισκόταν σε αλλο γηπεδο!Μια ενέργεια δεν έκανε θετική. ΥΓ. Τα γκολ που χασαμε χτες δεν χανονται αν θελουμε να λεγομαστε μεγαλη ομαδα!!! ΥΓ2. Κριμα για τον Ηρακλη γιατι η φετινη ομαδα δεν θυμιζει τιποτα απο την περσυνη. Κριμα γιατι περυσι επαιζε πολυ ωραια μπαλιτσα και ευχαριστιοσουν να βλεπεις τα ματσακια του.
Bougas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 φιλε μου διαφωνω καθετα μαζι σου για τον Μαριτς. Και τρεχει και μαρκαρει και μπαλα ξερει και μακρινο σουτ εχει. Του χρόνου θα είναι πολυ χρήσιμος για την ομάδα. Γιατι να τον διώξουμε? δεν του εχω και ιδιαιτερη αδυναμια.κανει πολλα λαθοι ο μπαγασας. δεν λεω,εχει κανει και καλα παιχνιδια.αλλα συνεχως πουλαει την μπαλα.
sniper_206 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Arxon, δεν είπα ότι έπαιξε καλά. Αν πρόσεξες έγραψα ότι έπαιξε καλύτερα από τον Κωνσταντίνου ο οποίος κατά τη γνώμη μου δεν ήταν και πολύ δραστήριος... Ο Οκκάς τουλάχιστον έτρεξε λίγο και πίεσε κιόλας. Ο Μάριτς δεν είναι κακός παίκτης αλλά δεν είναι και ο νέος Τζόλε όπως μας τον παρουσίαζαν πρόπερσι. Πάντως είναι χρήσιμο εργαλείο και καλός σαν backup.
Bougas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 παντος ο καστιγιο εχει πολυ πλακα! τρεχει και τον κυνηγανε 5 απο πισω,και αυτος δειχνει να το διασκεδαζει! τα παλικαρι απλα δεν παιζετε. δεν βλεπω να μενει για πολυ ακομα στην ομαδα....
revil Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2006 δυστυχως αν θελουμε να φτιαξουμε μια σοβαρη για την ευρωπη ομαδα,παιχτες σα το Νερι και τον Τουρε πρεπει να τους κραταμε.ας ελπισουμε οτι δε θα γινει το ιδιο που εγινε με τη γρια
Arxon Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Arxon, δεν είπα ότι έπαιξε καλά.Αν πρόσεξες έγραψα ότι έπαιξε καλύτερα από τον Κωνσταντίνου ο οποίος κατά τη γνώμη μου δεν ήταν και πολύ δραστήριος... Ο Οκκάς τουλάχιστον έτρεξε λίγο και πίεσε κιόλας. Ο Μάριτς δεν είναι κακός παίκτης αλλά δεν είναι και ο νέος Τζόλε όπως μας τον παρουσίαζαν πρόπερσι. Πάντως είναι χρήσιμο εργαλείο και καλός σαν backup. συμφωνω οτι νεος Τζολε δεν υπαρχει και αν θελετε την γνωμη μου δεν θα υπαρξει αναλογος παικτης. Αυτος για μενα ηταν η μεγαλη διαφορα που ειχαμε απο τις αλλες ομαδες. Σιγουρα ο Μαριτς οσο καλος και αν γινει ΔΕΝ προκειται να γινει Τζολε. Συμφωνουμε οτι ειναι χρησιμο εργαλειο και θα παιξει καλη μπαλιτσα στο μελλον...
tzinos Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 "Ο Ολυμπιακός δεν με αφήνει να πάω στην Εθνική. Δεν θέλω να πω περισσότερα για να μην τιμωρηθώ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ρεχάγκελ που με κάλεσε στην Εθνική, παρά το γεγονός ότι δεν αγωνίζομαι. Ελπίζω να βρεθεί μια λύση". Τι κοροϊδία είναι αυτή με τον καψη ρε παιδία?? Τι στο διάολο έχει και 1,5 χρόνο δεν έχει παίξει?? Και βγαίνει τώρα και μας λέει δεν με αφήσανε από την ομάδα αλλά δεν θέλω να πω παραπάνω για να μην τιμωρηθώ?? Δηλαδή νομίζει ότι δεν είπε τίποτα?? Ουσιαστικά λέει ότι είμαι καλά αλλά δεν με αφήνουν οι κακοί παράγοντες του ολυμπιακού!!! Αλλά όταν τον χρειάζεται ο ολυμπιακός ξαναθυμάται ότι είναι τραυματίας. Είναι και δυσαρεστημένος ο κόπρος, 1,5 χρόνο πληρώνεται και δεν έχει προσφέρει τίποτα. Ας βγει να πει έχω χρόνιο πρόβλημα, έχω χτύπημα που θέλει 1 χρόνο να φτιάξη, αλλά όχι επί 1.5 χρόνο να σκαρφίζεται μικροπροβλήματα!! Η στην τελική να πει είμαι καλά αλλα δεν με γουστάρουν γι αυτό δεν παίζω (αν παίζει αυτό το σενάριο) και φεύγω. Λες και εμεις θέλουμε να τον πληρώνουμε για να κάνει spa και υδρομασάζ. Και μην μου πείτε για τον πατσα διότι είναι τελείως διαφορετική περίπτωση
adi32 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2006 ωραια που ειναι να κανεις τα υδρομασάζ σου και να πληρωνεσαι εκει στον Ολυμπιακο εχουν φαει χρημα πολλοι κοπριτες
lagunas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 παντως με τελειωμενους 30ρηδες,μεταγραφες τυπου ντομι και ουαντου προκοπη δεν γινεται. και που περνουμε το πρωταθλημα πολυ ειναι και αυτο γιατι ο παναθηναικος ειναι οπως ειμασταν πριν απο 10 χρονια εμεις
Founes Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δεν μας είπε ο Καψης ποσο μεγάλη ήταν η μίζα του στον manager Otto και το λαμόγιο τον Τοπαλίδη για να τον βγάλουν απο την αφάνια που ο ίδιος έχει επιλέξει να βρήσκετε!!!
sniper_206 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2006 Είχα ακούσει προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου ότι ενδιαφερόταν ο Εθνικός για τον Καψή. Αν δεν ήθελε να σκουπίζει την εξέδρα θα μπορούσε να είχε πάει. Δε νομίζω ότι θα τον κρατούσαμε με το ζόρι... Ακούσατε ποιός πήγε στην Ξάνθη προπονητής; Ο Τάκης! Στην Καλλιθέα πάντως και το Λεβαδειακό είχε κάνει σχετικά καλή δουλειά. Και έτσι όπως πάει φέτος η Ξάνθη μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω. Και σε μας αν θυμάμαι καλά μετα τον Ματζουράκη δεν είχε έρθει;
Bougas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2006 sniper_206,μακαρι να ξ'αναρθει ο τακης στον ολυμπιακο.μεγαλη δουλεια ο ανθρωπος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.