Προς το περιεχόμενο

Oλυμπιακός

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο λογος ειναι ο ιδιος με τον λογο που δινουν βημα στον Αλεφα

Μιλαει ατακαδορικα,λαικιστικα,επιπεδου καφενειου και κανει τζερτζελε και θορυβο.Σε ποιον να παρουν συνεντευξη,σε κανα σοβαρο?

• Απαντ. 16,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο Σέλουκ κάνει την ίδια δουλειά που κάνει και ο Αλέφαντος και ο μπήξε και ο δείξε και οι γραφικοί όλου του κόσμου : Πουλάει.

Εδώ βγήκε λέει ο Θεοδωρίδης και κράδαινε το τηλέφωνο που πήρε ο Κοκ για συγχαρητήρια, "να τ' ακούσουν όλοι". Τί συζητάμε λοιπόν....

Δημοσ.

Στόκοι δεν είναι μόνο οι δημοσιογράφοι, αλλά κυρίως εκείνοι που τους διαβάζουν και συνεχίζουν να τους παράσχουν καθημερινά μερικά €, διατηρώντας τους ουσιαστικά στην κυκλοφορία.

Δημοσ.

περυσι δεν ειχαμε με τι να ασχοληθουμε μεσοβδομαδα και ασχολιομασταν με τον Τουρε,ε φετος εχουμε τον Καστιγιο...Φανταστειτε τι θα γινει οταν αποκλειστουμε και απο την Ευρωπη. 17η θεση κατεχει η Ελλαδα αν ακουσα σωστα στο ραδιοφωνο το πρωι....Του χρονου με ποσες θα παιζουμε στα ευρωπαικα γηπεδα???

• Super Moderators
Δημοσ.

Εφόσον παραμείνει στη 17η (μας πέρασε η Ελβατία), θα δικαιούται μόνο μία συμμετοχή στο Champions League (β' προκριματικός) και τρεις στο UEFA (επίσης β' προκριματικός).

Και πολλές μας είναι.

Το θετικό (παρακαλώ, δε θέλω γέλια) είναι ότι τα μπουζούκια οι Ελβετοί έχουν μείνει με δύο ομάδες από τις πέντε (αν είναι ποτέ δυνατόν, πέντε Ελβετικές ομάδες...) που ξεκίνησαν, οπότε θα δοθεί μεγάλη μάχη

:)

Δημοσ.

ηηηηηηηηηη υπαρχει χωρα στην ευρωπη που δε ξερει τη Ξανθη και τον Ατρομητο?

Παιδια ημαρτον μονο οι 3 να βγαινουν αντε και παοκ στα καλα του.ολοι οι αλλοι ας βαλουν φραγκα αλλιως no money no funny

Δημοσ.

ακριβως αυτο εγραψα κ εγω σε αλλο μου μηνυμα ρεβιλ.

στις πλατες βασικα παο-οσφπ,πουλανε μοστρα ολες οι μικρομεσαιες ομαδες, χωρις να κανουν καμια πραγματικη επενδυση.

ας τους δουμε λοιπον τωρα,που σφιγγουν τα λουρια,κ βγαινουν λιγες ομαδες,θα χτυπησουν ευρωπη? (προσωπικη αποψη: οταν δουν οτι χρειαζονται πχ 800 εκατ δρχ μεταγραφες για να χτυπησουν ευρωπη,θα πουν,οτι δεν ειναι ακομα ετοιμη η ομαδα,κ λοιπες παπαριες)!

• Super Moderators
Δημοσ.
snoob,εχεις την εντυπωση οτι οι ελβετοι,οι τσεχοι κλπ,δε λενε το ιδιο για μας?

αν ειναι ποτε δυνατον,εξι ελληνικες ομαδες????

Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι τα ίδια και χειρότερα λένε.

Απλά, βάσει της κατάστασης, η Βουλγαρία που έχει αποτύχει οικτρά (συνεχίζουν 1/4 ομάδες, τα γράφω σε άλλο μήνυμα) έχει μεγάλη διαφορά για να καλυφτεί (βάσει των όσων είδαμε ως τώρα από τους 3 που συνεχίζουν), η Τσεχία συνεχίζει με 3/4 και λογικά θα αυξήσει τη διαφορά ενώ η Ελβετία, από την οποία μας χωρίζουν πολύ λίγοι πόντοι (23.450 έναντι 23.331) έχει Γκρασχόπερς και Βασιλεία. Εκεί, νομίζω, θα παιχτεί το θέμα.

Κοινώς, ψάχνουμε να δούμε αν ΟΣΦΠ, ΑΕΚ και ΠΑΟ αν μπορούν να τα καταφέρουν καλύτερα από τη Βασιλεία και τη Γκρασχόπερς.

Δημοσ.

Του χρόνου ότι και να γίνει θα παίξουν πάλι 2 στο τσου.λου. με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό να παίζει στον Γ' προκριματικό και τον δεύτερο στον Β' προκριματικό :mrgreen:

Ο ένας θα βγει τη σεζον 2008-09 αν δεν ανέβουμε θέσεις...

Δημοσ.
Του χρόνου ότι και να γίνει θα παίξουν πάλι 2 στο τσου.λου. με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό να παίζει στον Γ' προκριματικό και τον δεύτερο στον Β' προκριματικό :mrgreen:

Ο ένας θα βγει τη σεζον 2008-09 αν δεν ανέβουμε θέσεις...

αυτο ακριβως ηθελα να τονισω και για αυτο εκανα την ρητορικη και ειρωνικη ερωτηση...

γκολ ο μαριτς :(

για ποσο καιρο θα τον φαμε ακομα στην μαπα τωρα :(

φιλε μου διαφωνω καθετα μαζι σου για τον Μαριτς. Και τρεχει και μαρκαρει και μπαλα ξερει και μακρινο σουτ εχει. Του χρόνου θα είναι πολυ χρήσιμος για την ομάδα. Γιατι να τον διώξουμε?

Δημοσ.

πολυ καλη εμφανιση χτες

παντως χασανε γκολ με το τσουβαλι

Ο Σεζαρ αριστος Ο Πατσα εχει γινει ο παλιος καλος

Ο Καστιγιο ηταν σαν φεραρι που παταει γκαζι σε κοντρα με λαντα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...