adi32 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 οχι και μαυρο χαλι το προβλημα ειναι να δεσουν ολοι αυτοι οι παικτες ανανεωση χρειαζοταν και με Ελληνες δυσκολο να δουμε προκοπη Λετε να υπαρχει ο κινδυνος να χαθει η καρδια του πρωταθλητη? Αλλα με τα χαλια των αντιπαλων μας δυσκολο το βλεπω Ετσι κι αλλιως η αμυνα ηταν για κλαματα
greekboy Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 ακριβωςς θα συμφωνησω με τον adi32...Bougas δηαλαδη αν παρουμε λευκο ξενο θα αλλαζει κατι??? :-D :-D
Kandinsky Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Ευπρόσδεκτοι οι καλοί ξένοι παίκτες (αυτό μένει να το δούμε) αρκεί να μην χάσει η ομάδα τελείως την ταυτότητα της. Τα καλά της ταινίας με τη Βλαχοπούλου δεν θέλω να τα δω και εύχομαι ποτέ να μην τύχει να παίζει Ολυμπιακός -Άγιαξ και να έχει ο Άγιαξ περισσότερους Έλληνες.
Bougas Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Λετε να υπαρχει ο κινδυνος να χαθει η καρδια του πρωταθλητη? αυτη υπηρχε με τζορτζεβιτς,γεωργατο,μαυρογενιδη,ανατολακη,ελευθεροπουλο.... τωρα οι μαυροι που θα ερθουν,δεν πιστευω ουτε με τη φανελα,ουτε με τον κοσμο να δεσουν... θα ερθουν για μια καλυτερη μεταγραφη.οπως ο τουρε.ειναι δυνατον να σηκωσει στις πλατες του τον ολυμπιακο ο τουρε σε μια δυσκολη στιγμη?θα αποκτηση καρδια πρωταθλητη με τον ολυμπιακο?αμφιβαλω.
KaizerSoze Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Βασικα γουσταρω να σας δω του χρονου Μπουτινα Ζεβλακοφ-Ουαντου-Μπορντον-Ντομι Τουρε-Νε-Ριβαλντο Τζορτζεβιτς-Μπορχα-Οκκας σε καποια φαση.... Λοοολ,μονο με Γιαννακη Οκκα και αυτος Κυπριος
Bougas Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 γουσταρω να δω ολυμπιακο-αρσεναλ του χρονου. προσωπικα,δεν ξερω αν θα ασχολειθω με την ομαδα του χρονου.οπως ειχα κοψει και το μπασκετ για ενα διαστημα,οταν και παιζαμε με 15 ξενους...
greekboy Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Βασικα γουσταρω να σας δω του χρονου Μπουτινα Ζεβλακοφ-Ουαντου-Μπορντον-Ντομι Τουρε-Νε-Ριβαλντο Τζορτζεβιτς-Μπορχα-Οκκας σε καποια φαση.... Λοοολ' date='μονο με Γιαννακη Οκκα και αυτος Κυπριος[/quote'] o Ζεβλακοφ δεν ειναι αμυντικος...και ο Μπουτινα δεν πιστευω να παιζει οσο θα εχουμε τον Νικοπολίδη
Founes Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Εγώ πάλι δεν θέλω ούτε ενα Έλληνα μέσα του χρόνου... Οταν θα μάθουν να σέβονται και θα καταλάβουν τι είναι και πού είναι, τότε καλώς να έρθουν πίσω... Φωνάζουν καθημερινά οτι είναι επαγγελματίες και το ποδόσφαιρο πλέων είναι επαγγελματικό... ΜΟΝΟ στα δικαιώματα ομως... στις υποχρεώσεις τα πράγματα τα βλέπουν τελείως διαφορετικά. Και δεν μιλάω μόνο για τους παίκτες του Ολυμπιακού, απλά εκεί ειναι ποιο φανερά τα πράγματα!
adi32 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 αυτη υπηρχε με τζορτζεβιτς' date='γεωργατο,μαυρογενιδη,ανατολακη,ελευθεροπουλο....τωρα οι μαυροι που θα ερθουν,δεν πιστευω ουτε με τη φανελα,ουτε με τον κοσμο να δεσουν...[/quote'] οκ απο αυτους μονο οι τζορτζεβιτς, ανατολακης παιζανε βασικοι και η καρδια του πρωταθλητη δε χαθηκε Αλλα πως να χαθει οταν παιζεις με καφενεια στην Ελλαδα
Founes Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Ο Ζεβλάκοφ παίζει δεξί μπάκ και κατα περιστάσεις αριστερό και στόπερ. Στον Ολυμπιακό θα χρησιμοποιηθεί κατα κύριο λόγο δεξί μπάκ.
greekboy Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Toν Ζεβλακοφ για αριστερο μπακ τον πηρατε Λάθος...ο Ντόμι ειναι αριστερο μπακ...Ο Ζεβλακοφ ειναι δεξι χαφ
revil Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Ρε παιδιά τι έλληνες να πάρει?Υπάρχει τώρα Γιανακόπουλος?Υπάρχει Καραπιάλης?Υπάρχει Αλεξανδρής?(Λεω για όλους αυτούς που πέρασαν τα χρόνια της κυριαρχίας του ολυμπιακού) Τι να λέμε τώρα??Ενας Λαγός υπάρχει και αυτός πουλιέται στα 2πλάσια λεφτά απότι ο domi lol. ααα να υπενθυμίσω και κάτι στο μπουγά που συμφωνώ στα περισότερα απότι λέει. Λες λοιπόν: αυτη υπηρχε με τζορτζεβιτς,γεωργατο,μαυρογενιδη,ανατολακη,ελευθεροπουλο.... Φυσικά και υπήρχε και φυσικά και δε ξεχνάμε ότι εχουν προσφέρει αλλά όταν πήγαν στη juventus ο Δημητράκης έλεγε "Δε πρόκειτε να φάω γκολ" και όλοι οι άλλοι χάθηκαν κατα ένα περίεργο τρόπο τύπου Copperfield. Αυτό που θέλω να πω είναι οτι πρώτα πρέπει να δούμε τους ξένους που θα έρθουν και μετα να πούμε οτιδήποτε. Δηλάδή αν σε 3 χρόνια από τώρα έχουμε 3-6 κούπες τότε θα έχουν και αυτοί καρδιά πρωταθλητή?Η θα παίρνουμε τα κυπελλα επειδή παίζουμε εναντίον του Κότσιου και του Κολομπούρδα?
KaizerSoze Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Bασικα λαθος πλευρα εκ παραδρομης,τον Ντομι πηρατε για αριστερα.Τον Ζεβλακοφ τον πηρατε για δεξια.Αλλα επιμενω,για μπακ τον πηρατε
greekboy Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 Δημοσ. 30 Μαΐου 2006 ε καλα θα δουμε δεν επιμενω και εγω...μπορει να κανω και εγω λαθος....εχω ομως μεγαλη περιεργεια να δω τον Νε να παιζει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.