zaratustra100 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Έχω ένα Vaio και αντιμετοπίζω το εξής παράδοξο: Όταν χαμηλώνω την φωτεινότητα της οθόνης, εκείνη παράγει ενα (ανεπαίσθητο είναι η αλήθεια) θόρυβο (κάτι σαν βουητό απο πυκνωτή). Η μόνη θέση που δεν υπάρχει κανένας θόρυβος είναι με τη φωτεινότητα στο max. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία?Να ανυσηχήσω? *Edit:Μόλις είδα το μαργαριτάρι μου στον τίτλο (φωτηνότητα). Δυστηχώς δεν μπορώ να κάνω edit τον τίτλο...
gogosst Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 den eixa pote analogo provlima alla otan les "κάτι σαν βουητό απο πυκνωτή" provlima mirizomai...
LordArthas Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Το ιδιο φαινομενικα προβλημα ειχαν καποια MacBook Pro. Εφταιγε ο inverter της οθονης. Δεν ξερω αν ειναι ιδια η αιτια, αλλα μπορει...
Bakxos Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Έχω ένα Vaio και αντιμετοπίζω το εξής παράδοξο: Όταν χαμηλώνω την φωτεινότητα της οθόνης' date=' εκείνη παράγει ενα (ανεπαίσθητο είναι η αλήθεια) θόρυβο (κάτι σαν βουητό απο πυκνωτή). Η μόνη θέση που δεν υπάρχει κανένας θόρυβος είναι με τη φωτεινότητα στο max. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία?Να ανυσηχήσω? *Edit:Μόλις είδα το μαργαριτάρι μου στον τίτλο (φωτηνότητα). Δυστηχώς δεν μπορώ να κάνω edit τον τίτλο...[/quote'] An eisai se periodo eggyisis piso amesa min paizeis me auta.
haHa Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Και ενος φιλου μου κανει το ιδιο προβλημα. Αν δεν ειναι στο max η φωτεινοτητα, κανει το laptop ενα θορυβο σαν σφυριγμα.. Και σου λεει vaio μετα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.