killer76 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Καταρχήν ζητάω συγνώμη αν υπάρχει και άλλο post με το ίδιο θέμα, αλλα η ταχυτητα μου είναι απαράδεκτη για να ψάξω αυτή τη στιγμή. Θα σας πώ το προβλημά μου όσο το δυνατόν πιο περιληπτικά. Μοιράζομαι με ένα φίλο μου μια συνδεση 384 στην hol, και χρησιμοποιούμε ενα access point που μας το εγκατέστησε ένας ειδικός. μας έκανε κλείδωμα με MAC ADDRESS ωστε να μην μπάινει άλλος στο δικτυο παρα μόνο εμείς οι δυο. Καθε φορά ομως που θέλουμε να βάλουμε ενα καινουργιο φορητο στο δικτυο, τον περνουμε τηλεφωνο του δινουμε την φυσικη διευθυνση του φορητου και αυτος το ανοιγει......ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ. Οταν του λέμε οτι θέλουμε να μπούμε στο μηχανημα να τα φτιαχνουμε εμεις αυτα δεν μας δινει την ip με τιποτα. ... μερικες φορες, οπως και τώρα, η ταχύτητα ειναι χαλια. υπάρχει περίπτωση να έχει δώσει και σε άλλους πρόσβαση ? μπορώ να το δω κάπως αυτό ? πως μπορώ να μπω στο bios του access point ? Υ.Γ.1 στο msdos η εντολή ipconfig /all μου δείχνει μόνο τα δικά μου ip kai toy Fritz!box της HOL. Υ.Γ.2 οταν μας το εγκατέστησε του είπαμε να το φτιάξει με κωδικό το κλείδωμα, αλλα μας ειπε οτι δεν γίνεται. ΓΙΑΤΙ????? ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ.
citizen Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Ασχετα αν αυτο ισχύει ή οχι . αλλαξε αμέσως "ειδικό". Φυσικά και πρέπει να σας δώσει τα passwords του AP. Τι rooter εχεις και δεν τον εγκαθιστας μόνος ?? Οδηγίες μπορεις να βρείς ή να σου δώσουμε , πως θα τον κάνεις reset ωστα να στηθεί απο την αρχή. Δεν είναι και τόσο δύσκολο ....
freakystyley Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 ο τύπος είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!! έχει οικιοποιηθεί την συσκευή σας!!!
Costinio Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Πήγαινε σπίτι του, ζήτα και πάρε πίσω το ΑΡ σου και ρύθμισε το μόνος σου, δεν είναι δύσκολο. Εννοείται ότι μπορείς να το ασφαλίσεις με κωδικό (βλέπε WPA-PSK). Και άσε τον τυπάκο να χτυπιέται που την είδε και ειδικός! :evil: Δεν είναι δυνατόν να είναι δικό σου το ΑΡ και 1) να το κρατάει σπίτι του και 2) να μη σου δίνει το ΙΡ του!!! Έλεος! Κράξε τον!! :evil:
Jojos170304 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Εάν κάνει reset το AP θα κρατήσει τους κωδικούς? Το AP εάν κατάλαβα δεν είναι σπίτι του "ειδικού" αλλά στα παιδιά. Κάντε reset το AP κ σετάρετε το μόνοι σας. Αυτός μπορεί να μπαίνει για πλάκα στο δίκτυο κ να βλέπει κ τα αρχεία σας, απλώς με ένα φορητό στο αυτοκίνητο του κάτω από το σπίτι σας!
polidis Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Ti einai afta re ti papatzides yparxoune reeeee!!!! Prospathiste na kanete reset to mixanima opos ipane ta paidia pio pano kai meta me voithia apo do tha to kanete monoi sas kai den xriazeste kanenan papatzi eidiko.
citizen Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Και για να βρεις την ip του AP βγες σε command prompt και δώσε tracert 194.30.220.107 (η ip της hol) Η IP πριν την IP του Fritz είναι του AP
Peavy Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Ήμαρτον πάει καλά το άτομο;;;;Νταβατζιλικι με το έτσι θέλω;; Πάρτε το ΑΡ και με ένα reset θα γίνει πάλι καινούργιο απλά θα πρέπει να περάσεις κάποιες ρυθμίσεις μόνο σου.Ποιό ΑΡ έχεις αλήθεια;
pcos Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Exo kanei kai ego tin idia sindesi spiti me ton geitona.Exoume to fritz sindedemeno diktiaka me ena wireless router tis linksys.Exoume valei encryption WEP. Den i3era tipota apo ADSL kai wireless alla diavazontas kai dokimazontas ta kataferame. Mporeis aneta na kaneis RESET to wireless kai na ta ftia3eis ola apo tin arxi monos. An den ta katafereis edo imaste.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.