Megakill Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Γεια σας παίδες! Βασικά έχω το 6230i, κάποιες φορές σε συγκεκριμένα νούμερα δεν εμφανίζετε το όνομα αυτού που με καλεί! Σε δύο συγκεκριμένα είναι δηλαδή αυτό το πρόβλημα από ότι έχω καταλάβει.. Τα τηλέφωνα τα έχω και στη συσκευή και στην κάρτα όλα.. Επίσης κάποιες φορές όταν με παίρνουν τηλέφωνο (έχω full σήμα) ακούγεται σε αυτόν που με παίρνει ότι έχω το τηλέφωνο κλειστό! Τη συμβαίνει, ξέρει κανείς παιδιά? Μήπως αν το πάω για αναβάθμιση διορθωθούν τα προβλήματα?
ssof Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Σε nokia μου είχε συμβεί και εμένα.Έχεις περασμένο το νούμερο που δεν εμφανίζεται με 2 διαφορετικά ονόματα
lalexoulhs Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Σε nokia μου είχε συμβεί και εμένα.Έχεις περασμένο το νούμερο που δεν εμφανίζεται με 2 διαφορετικά ονόματα Swstos !!!
Megakill Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Ναι, αλλα γιατί συμβαίνει μερικές φορες? Αν ίσχυε αυτό που λέτε δεν θα έπρεπε να ΜΗΝ εμφανίζεται ΚΑΘΕ φορά?
gap Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 akrivws auto p eipe o lalexoulhs! apla isws kapoies fores kalei k fainetai +3069 k kapoies 69 sketo.. to exeis 2 fores kataxorimeno! svise to ti mia! an exeis vodafone einai suxno na exeis sima kai na akoyei o allos oti to exeis kleisto. einai 8ema diktioy kai oxi tilefonoy! standar!!
Megakill Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Περιεργο αυτό για το +3069 και 69.... Ποιός τρόπος είναι καλύτερος, για να τα έχει καταχωρημένα? Ο +3069 ή ο 69?
dali13gr Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Για το σήμα που λες, πήγαινε κάνε ένα firmware update στη Nokia και θα φτιάξει. Άμα είναι και στην εγγύηση η συσκευή, είναι και δωρεάν.
Megakill Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Να στε καλα παιδιά! Θα το πάω για up(to)date και θα στείλω να σας πώ!
trelogiatros Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 Δημοσ. 6 Μαΐου 2006 loipon,exw nokia 6230i to oti de fainontai ta onomata einai epeidi to eixes 2 fores apothikeumeno(1 stin karta k1 sto til) k xrisimopoiouses k tis 2 mnimes...i to eixes 2 fores apothikeumeno se mia apo tis 2 mnimes..opte to kinito den kserei poio onoma na bgalei k emfanizei ton arithmo.. to kalitero einai an ta exeis sto til. apothikeumena k na xrisimopoieis ti mnimi til(na ta exeis omws k ena back up sti sim giati den ksereis pote) giati dinei perissoteres dinatotites.. episis na ta apothikeueis me +3069, einai kalytera oso gia to sima,mou tixainei kmena.. kollaei to sima tou kinitou k apla thelei apenergopoiisi...
Megakill Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2006 ontos re paidia afto itan! Naste kalaaaaaaa!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.