shaman505 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 εχω ενα αρχειο avi το οποιο ειναι γυρω στα 700mb.το προβλημα ειναι οτι οταν το φορτωνω στο συγκεκριμενο προγραμμα μου βγαζει οτι ειναι πανω απο 4gb με αποτελεσμα να μην μπορω να συνεχισω!!!για ποιον λογο συμβενει αυτο???τα φωτα σας
kastel Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Καθαρά θέμα κωδικοποίησης. Τί θες να κάνεις και χρησιμοποιείς αυτό το prog;
shaman505 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 να μετατρεψω το avi σε dvd.τι εννοεις καθαρα θεμα κωδικοποιησης?
tvagge Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Γι'αυτη τη δουλεια, VSO ConvertXtoDVD. Απλο, γρηγορο, αξιοπιστο και με υποστηριξη μενου και υποτιτλων.
kastel Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 να μετατρεψω το avi σε dvd.τι εννοεις καθαρα θεμα κωδικοποιησης? Η δυνατότητα επιλογής codec για μικρότερο αρχείο. Καθώς και το WinAvi Video Converter. Προσθέτεις υπότιτλους και αν θες πολλά αρχεία ανόμοια μεταξύ τους (avi.mpeg wmv,...), με δυνατότητα επιλογής μεγέθους του τελικού αρχείου, codec, aspect ratio κ.ά.
shaman505 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 επειδη χρησιμοποιω το συγκεκριμενο προγραμμα μπορει καποιος για ποιον λογο συμβενει αυτο?δεν θελω να μπλεξω με αλλα προγραμματα
shaman505 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Η δυνατότητα επιλογής codec για μικρότερο αρχείο. Καθώς και το WinAvi Video Converter. Προσθέτεις υπότιτλους και αν θες πολλά αρχεία ανόμοια μεταξύ τους (avi.mpeg wmv' date='...), με δυνατότητα επιλογής μεγέθους του τελικού αρχείου, codec, aspect ratio κ.ά.[/quote'] με παραπεμπεις σε αλλο προγραμμα η εννοεις οτι χρειαζεται καποιος codec?
kastel Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 δεν θελω να μπλεξω με αλλα προγραμματα Και τα δύο progs που αναφέρθηκαν είναι ποιο απλά και γρήγορα από το TMPEGEnc που θα το ξεχάσεις. Στο λέω γιατί το χρησιμοποιούσα κι εγώ.
kastel Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 με παραπεμπεις σε αλλο προγραμμα η εννοεις οτι χρειαζεται καποιος codec? Σου λέω οτι δεν έχει τη δυνατότητα αλλαγής codec.
shaman505 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 φιλε kastel μπορεις να μου πεις μου θα βρω το winavi?γιατι με ενα γρηγορο search που εκανα δεν βρηκα τπτ.μηπως κυκλοφορει με αλλο ονομα στο net? ευχαριστω!
ahristos Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Μήπως εννοείς ότι το σύστημα αρχείων σου είναι FAT32 (και όχι NTFS) κι έτσι έφτασες το όριο μεγέθους που μπορεί να έχει ένα αρχείο σ' αυτό το σύστημα;
kastel Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 φιλε kastel μπορεις να μου πεις μου θα βρω το winavi?γιατι με ενα γρηγορο search που εκανα δεν βρηκα τπτ.μηπως κυκλοφορει με αλλο ονομα στο net?ευχαριστω! Εδώ WinAvi Video Converter
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.