Προς το περιεχόμενο

John Candin: The Dirty One(Βρωμιαρης part I)

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον ξερουμε ως η "Καντινα του Γιαννη",σκετο "Γιαννης","στα φαναρια του Βλαχου" ,"στην Ιφιγενιας,μετα τα Καρφουρ"κτλ...Οι πολλοι πιστοι του ομως τον αγαπησαμε ως "Ο Βρωμιαρης". Απο τοτε με το μικρο βανακι,περασαμε στο μικρο τροχοσπιτακι και μετα απο χρονια στο τεραστιο τροχοσπιτο-ψησταρια,στην λατφρομα,τις λαμπες δαπεδου και το ντιλιβερι(το πρωτο βρωμικο που ακουσα που εβαλε και ντιλιβερι).Ξεκινησε αυτος και αλλοι 3 και εφτασε να δουλεουν 8 ατομα(4 πρωι 4 βραδυ).

Ρε αλητη!!Και μου τα κλεινεις ολα αυτα για να μου ανοιξεις κανονικο μαγαζι?Ρε την παλευεις?Ποιος θα ερθει να φαει σουβλακι και τυροπιτα και σαλατα απο σενα?Και κυριως γιατι να το κανεις?Εχεις βγαλει του κοσμου τα λεφτα,τωρα πιστευεις θα βγαλεις πειρσσοτερα?

Εμας μας ρωτησες?Που ερχομασταν καθε Σαββατοβραδο η μετα το γηπεδο για "προσκυνημα"?Η ολη φαση ειναι να τρως στα ορθια και να λες μαλακιες με τους τριγυρω,να βλεπεις τους 18χρονους καγκουρες με τα Σαξο να μαλακιζονται εκει γυρω,τα 16χρονα πιπινια με την φαρδια ζωνη(γιατι φουστα δεν το λες) μεχρι τον αφαλο και γενικα η ολη τελετουργια...Και τωρα το κλεινεις για να ανοιξεις απεναντι κανονικο μαγαζι?Γαμω το χρημα σας γαμω...

Οκ,αυτος ηταν ο προλογος,για πειτε τωρα τις αγαπημενες βρωμερες καντινες

Δημοσ.

Υπήρχε ενας βρωμιάρης στο Τροκαντερό [Π. Φάληρο]....

Μιλάμε για δεκαετία 80....

Μετά τα ξύδια και πρίν τον Σαλονικιό* ή το 24ωρο στην Συγγρού, εκεί την βγάζαμε...

:)

Aπό όσο ξέρω, κανείς ποτέ δεν έπαθε κάτι στομαχικό.

* Σαλονικιός: Παραλιακή ύψος Τζιτζιφιών, πατσατζίδικο.

Δημοσ.

φιλε kaizersoze υπάρχει μια περίπτωση να μην του ανανέωναν και την άδεια για καντίνα! Εγώ παρόλο που μένω "μελισσια" τρώω πολύ συχνά στην BARBARA στην πειραιώς και πίσω από το Hilton

Δημοσ.

Αυτι η μαλακια πισω απο το Χιλτον ρε συ μοθ φενεται καλο σε γευση αλλα πολυ μιζερο ρε μαγκα..Βεβεα εχω και κανα 3αρι χρονια να φαω αλλα τηαν σαν να τοκανε επιτηδες να φας 2ο...

Να μην ανανεωσανε την αδεια δεν παιζει,12 χρονια εχει αδεια και θα καταρρευσει η οικονομια Ν.Ηρακλειου-Νεας Ιωνιας και Μεταμορφωσης αν τον κλεινανε..Απλα χεστηκε στο ταληρο και ανοιξε κυριλε μαγαζι.Ο μαλακας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...