HexStatic Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Basika den mas les kai emas pws elises to problima sou gia na mporesoume na klisoume kai emeis kanena mati? H kapoios pou isws kapoia stigmh exei to idio problima me esena an kanei search na mporesei na brei lish sto problima tou?
HQ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 nai ame...tha sas po.tha sas so sigekrimena otan stamatisoun ta akira posts....san auto tou jojos170304...pou den kanoyn tpt parapano apto na dinoun +1 ston counter ton post tou. opios thelei na mathei ti ekana as mou stilei pm. an erotiseis tetiou tipou sas enhloun...boreitai na min diavazete kan ta topics.dimokratia ehoume. filika.
asmilon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Καλα HQ 6 μηνες μετα το θυμηθηκες αυτο?? Προσωπικα δε βλεπω καποιον σκοπο στο ποστ σου, περα απο το να βαλεις και εσυ +1 στο post conter σου :-?
-nick- Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 εμενα μου κανει το αλλο - στο ξεκαρφωτο βλεπω φακελους να εχουν thumbnail απο αλλο φακελο ? :S
asmilon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Εχεις καποιο screenshot? Μηπως υπαρχει καποιο εικονα κρυφη και την διαβαζουν τα Windows? Κανε προβολη των κρυφων αρχειων αν δε τα βλεπεις ηδη...
-nick- Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 οχι οχι στο φακελο δεν υπαρχει καμμια εικονα.. καμμια φορα, κυριως οταν ειμαι σε αυτον τον φακελο και παταω το back βαζει απο μονο του εικονα που βρισκεται σε καποιο αλλο αρχειο του σκληρου, ακομα και εικονα που βρισκεται στον αλλον σκληρο :S
asmilon Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 ?? Μπορεις να κανεις ενα Printscreen την επομενη φορα που θα το δεις για να καταλαβωω τι γινεται ακριβως? Εχεις Service Pack 2? Πιο antivisus τρεχεις? Eισαι καθαρος απο Spyware/adware?
-nick- Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2006 ναι το NOD32 εχω.. και prntscrn να κανω δεν θα καταλαβεις ποιο ειναι το προβλημα, επειδη θα εμφανιζει κανονικα εικονα.. Μονο που η εικονα αυτη, ΔΕΝ θα περιεχεται σε αυτον τον φακελο , αλλα σε καποιον αλλον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.