Προς το περιεχόμενο

Ρύθμιση ταχύτητας σε κάθε υπολογιστή

HER_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω σύνδεση DSL 384 με OTENET. Έχω ένα router τις Netgear και συνδέονται σε αυτό 2 υπολογιστές ασύρματα. Θα ήθελα να μπορώ να ρυθμίσω την προτεραιότητα στο internet με κάποιο πρόγραμμα. Δηλαδή να του ορίσω εγώ πόσο από το bandwith θα πάρει ο πρώτος υπολογιστής και πόσο ο άλλος. Το πρόβλημα είναι ότι στον ένα υπολογιστή κατεβάζω συνέχεια διάφορα πράγμα και στον δεύτερο κυρίως περιήγηση στον internet explorer. Στο 2 PC όμως σέρνετε το internet επειδή το 1 PC κατεβάζει. Με αποτέλεσμα να έχω πολύ χαμηλή ταχύτητα την στιγμή που κατεβάζει το 1 PC. Πως λοιπόν μπορώ να το ρυθμίσω αυτό? Ευχαριστώ.

Δημοσ.

protinw to net limiter 2 pro ine oti prepi giauti ti doulia....:)

to egkathistas kai stous dio. se auton pou katebazis mporis na orisis na theti orio sto bandwith kapies wres kai etsi na trexis aneta

Δημοσ.

Επειδη έψαχνα και εγω ενα παρομοιο πρόγραμμα μου προτείναν το

Softperfect bandwidth manager.Είναι πραγματικά πολύ καλό.Κατάφερα να κάνω το pc μου να κατεβάζει με 8 kbps σε σύνδεση 512

Το εγκαθιστάς και στα 2 pc ξεχωριστά και πας στο help και βλέπεις τα παραδείγματα

Αφού το κατεβάσεις το τρέχεις .Σου βγάζω ένα παραθυρακι που ζητάει κωδικό

Σε καθε pc στο username θα βάλεις την ip του .στο password δεν βάζεις τίποτα

Δημοσ.

Εγώ πάλι δεν θέλω να περιορίσω την ταχύτητα αλλά να μπορώ στο λαν μου να δω ποιος χρησιμοποιεί κ πόσο Bandwidth του ρουτερ μου...

Με προγράμματα σαν το DU Meter δεν κατάφερα τίποτα, γιατί τα PC βλέπουν τη σύνδεση για το νετ (1mbps) κ του δικτύου (100Mbps) σαν μία σύνδεση..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...