Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Α τον spooker εχεις για πρότυπο? Πας για ban και συ.

Ευτυχώς όταν έπρεπε έφαγα και γιαυτό έχω γίνει άνθρωπος στην κοινωνία

ευτυχώς δεν έχει την κυρά μαρία την κουτσομπόλα που εσύ έχεις για πρότυπο.

Το θέμα εδώ πέρα είναι τα όνειρα όχι το τι σχέση έχω εγώ με τους δικούς μου που σας πληροφορώ είναι πολύ καλή. Τώρα αν εσύ κόλλησες εκεί πάρε μια μούτζα να χεκολλήσεις.

• Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ευτυχώς δεν έχει την κυρά μαρία την κουτσομπόλα που εσύ έχεις για πρότυπο.

Το θέμα εδώ πέρα είναι τα όνειρα όχι το τι σχέση έχω εγώ με τους δικούς μου που σας πληροφορώ είναι πολύ καλή. Τώρα αν εσύ κόλλησες εκεί πάρε μια μούτζα να χεκολλήσεις.

Καλά αμα στεριώσεις εσυ εδω μέσα γράψε μου. Θα βαρεθείς να κανεις καινούρια profiles. Θελεις και το παλιο σου profile τρομαρα σου. Να χεσω τη μεταμέλεια που και καλά εδειξες. Ελπίζω να βλεπει κανενας moderator να σε στείλει για νεο profile.LOL

Που να ήταν και κακή η σχέση δηλαδή..... LOL

Δημοσ.

Επειδή ο σπούκερ είναι celebrity δεν σημαίνει πως όταν είναι ήρεμος χρίζει λιγότερων δικαιωμάτων. Χαλάρωσε.

Δημοσ.
Ρε αν είναι να φάτε ban[/b'], να μη το φάτε πιο ένδοξα και για κάτι σημαντικότερο από τα όνειρά σας?

πρωτη φορα θα ειναι??(για τον ενα τουλαχιστον)

Δημοσ.

Όχι, απλά αυτή τη φορά ένας moderator έχει απίστευτα πολύ ελεύθερο χρόνο και το ενδεχόμενο δεύτερου account κτλ τείνει στο -oo.

Δημοσ.

Κάτι που χάνεται και κανείς δεν θυμάται, δεν υπήρξε.

Γι' αυτό γενναίοι μου εμπρός για την υστεροφημία.

Δημοσ.

Θα γράψω και εγώ την ιστορία μου! Ήμουν σε ένα χωριό των Καλαβρύτων Αύγουστο μήνα, περασμένες 11 το βράδυ, σε μια αυλή με τέσσερα ακόμη άτομα. Μπροστά από το όρος Χελμός (πιστεύω γνωστό σε πολλούς σας από το Χιονοδρομικό Κέντρο του) και σε ύψος λίγο κάτω από την κορυφογραμμή του πέρασαν τρία φωτεινά αντικείμενα χρώματος λευκού, αρκετά λαμπερά. Πετούσαν αρκετά αργά σε σχηματισμό τριγώνου και τελικά χάθηκαν πίσω από την κορυφογραμμή. Αεροπλάνα σίγουρα δεν ήταν. Θα βρίσκονταν μόνο πέντε χιλιόμετρα μακριά από μας αλλά δεν ακουγόταν κανένας ήχος. Να φανταστείται ότι τη νύχτα που επικρατεί απόλυτη ησυχία στα βουνά μπορείς να ακούσεις -έστω ελαφρά- των ήχο των κινητήρων των αεροπλάνων που πετούν πάνω από το χωριό. Και τα αεροπλάνα βρίσκονται σε αρκετά μεγαλύτερη απόσταση από τα άγνωστα αντικείμενα. Ακόμη ο φωτισμός των ιπτάμενων αντικειμένων δε συμβαδίζει με αυτόν που προβλέπεται από τους κανονισμούς (αναλάμποντα φώτα κόκκινου χρώματος). Είναι το μόνο ανεξήγητο γεγονός που μου έχει συμβεί κα το θυμάμαι ακόμα. Δεν θα πάνε άλλωστε πάνω απο τρία χρόνια.

Δημοσ.
Θα γράψω και εγώ την ιστορία μου! Ήμουν σε ένα χωριό των Καλαβρύτων Αύγουστο μήνα, περασμένες 11 το βράδυ, σε μια αυλή με τέσσερα ακόμη άτομα. Μπροστά από το όρος Χελμός (πιστεύω γνωστό σε πολλούς σας από το Χιονοδρομικό Κέντρο του) και σε ύψος λίγο κάτω από την κορυφογραμμή του πέρασαν τρία φωτεινά αντικείμενα χρώματος λευκού, αρκετά λαμπερά. Πετούσαν αρκετά αργά σε σχηματισμό τριγώνου και τελικά χάθηκαν πίσω από την κορυφογραμμή. Αεροπλάνα σίγουρα δεν ήταν. Θα βρίσκονταν μόνο πέντε χιλιόμετρα μακριά από μας αλλά δεν ακουγόταν κανένας ήχος. Να φανταστείται ότι τη νύχτα που επικρατεί απόλυτη ησυχία στα βουνά μπορείς να ακούσεις -έστω ελαφρά- των ήχο των κινητήρων των αεροπλάνων που πετούν πάνω από το χωριό. Και τα αεροπλάνα βρίσκονται σε αρκετά μεγαλύτερη απόσταση από τα άγνωστα αντικείμενα. Ακόμη ο φωτισμός των ιπτάμενων αντικειμένων δε συμβαδίζει με αυτόν που προβλέπεται από τους κανονισμούς (αναλάμποντα φώτα κόκκινου χρώματος). Είναι το μόνο ανεξήγητο γεγονός που μου έχει συμβεί κα το θυμάμαι ακόμα. Δεν θα πάνε άλλωστε πάνω απο τρία χρόνια.

είναι οι Αμερικάνοι που κάνουν πειράματα με τα καινούρια του αεροσκάφη. Πάντως πέρα από την πλάκα αθόρυβα αεροπλάνα υπάρχουν .Τώρα πια είναι η πιθανότητα να τα δείς στην Ελλάδα δεν ξέρω :). Την επόμενη φορά τράβα καμοιά φώτο και μην κοιτάς σαν χαζός :D

Δημοσ.
είναι οι Αμερικάνοι που κάνουν πειράματα με τα καινούρια του αεροσκάφη. Πάντως πέρα από την πλάκα αθόρυβα αεροπλάνα υπάρχουν .Τώρα πια είναι η πιθανότητα να τα δείς στην Ελλάδα δεν ξέρω :). Την επόμενη φορά τράβα καμοιά φώτο και μην κοιτάς σαν χαζός :D

Είναι χανιμπου, και υπερτεχνολογια του Βλαδιμηρου Πουτιν που λεει και ο Λιακοπουλος :lol: :P

Περα από την πλακα όπως λέει και ο σπουκερ υπάρχουν τέτοια "αεροπλάνα" (αν μπορούμε να τα χαρακτηρίσουμε έτσι)

Στο Google θα βρεις άπειρο υλικό πάνω στο θέμα αυτό.

Και ένα καλό ελληνικό site είναι το metafysiko.gr όπου μπορείς να διαβάσεις και εμπειρίες άλλων ατόμων σε παρόμοιες καταστάσεις (είτε φανταστικές, είτε πραγματικές)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...