greekboy Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 ναι ολοι το εχουν παθει...ή το αλλο... πολοι οταν βλεπουν ενα θριλερ μετα δνε μπορουν να κιμηθουν...χαιζονται!!!!!
MariaTs. Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Είναι το πόσο ατμοσφαιρική είναι μια ταινία! Τις προάλλες ξανάδα το Blair Witch Project... Ε! Μετά -ήταν και 4 το ξημέρωμα- δεν έλεγε να κλείσει το βλέφαρο!
theomen Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Είχατε ποτέ κάποιο περιέργο όνειρο διαφορετικά από τα συνηθισμένα? Θέλω να συζητήσω δύο όνειρα που πάει καιρός που τα είδα και τα θυμήθηκα βλέποντας το topic που μιλάει για το αν υπάρχει Θεός. Στο πρώτο μου όνειρο το μόνο που είδα έναν άνθρωπο ντυμένο στα λευκά σε κάτασπρο φόντο αλλά τον είδα μόνο από πίσω. Αυτό που μου έκανε εντύπωση όταν τον είδα έτσι από πίσω ήταν τα μαλλιά του τα οποία ήταν μακριά και καστανόξανθα. Ήταν τα τέλεια μαλλιά και γυαλίζανε απο χιλιόμετρα. Στο όνειρο μου φυσικά δεν κατάλαβα ποιός είναι αλλά με το που ξύπνησα πίστεψα οτί είδα τον Θεό. Ακόμα και σήμερα το πιστεύω.Το όνειρο αυτό μου έκανε εντύπωση αλλά σοκαρίστηκα μόνο αφότου είδα και το δεύτερο. Στο δεύτερο όνειρο που ονειρεύτηκα είδα τον εαυτό μου στο κρεβάτι μέσα στο δωμάτιο μου και ξύπνησα από μια γυναίκα την οποία πολύ θα χαρακτήριζαν γριά. Το προσωπό της ήταν αρκετά τρομαχτικό και με το που την είδα που ερχότανε τρόμαξα για τα καλά . Αυτή η τρομαχτική φιγούρα μου είπε στα ισπανικά Aqui esta Christo=εδώ είναι ο Χριστός. Το πρωί ξύπνησα και είχα ανατριχιάσει από αυτό που είδα. Όταν θυμήθηκα και το άλλο όνειρο είπα να κάνω μια βόλτα από την εκκλησία. Κάποιοι θα με που και τρελό αλλά υπήρξε και ένα άλλο κουφό. Ήταν μια μέρα που είχα τσακωθεί με την μάνα μου επειδή δεν μου έδινε το αμάξι και την κλείδωσα απέξω ένα βραδυ(το παράκανα και εγώ). Εκείνο το βράδυ εγώ κοιμήθηκα κανονικά στο δωμάτιο μου αλλά σε κάποια στιγμή που λαγοκοιμόμουν ένιωσα ένα φίλημα και εκείνη την ώρα δεν έδωσα σημασία γιατί συνήθως η μάνα μου το έκανε αυτό μερικές φορές πριν κοιμηθεί οπότε λέω η μάνα μου είναι κλασικά .Έλα ντε που την μάνα μου την είχα κλειδώσει απέξω και ήμουν μόνος στο σπίτι. Το κατάλαβα το πρωί τι είχε γίνει. Τα συμπεράσματα δικά σας... δεν έχω επαφές με την εκκλησία αλλά κάτι τέτοια περίεργα με βάζουν σε σκέψεις ώρες ώρες.
mazda Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 -------- δεν έχω επαφές με την εκκλησία αλλά κάτι τέτοια περίεργα με βάζουν σε σκέψεις ώρες ώρες.-------- ακριβο το εισητηριο στην εισοδο της εκκλησιας για να αναβεις ενα κερακι που και που ε ;;
Kandinsky Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Το σχόλιο μου αφορά μόνο τα χειροπιαστά : Κλείδωσες ρε τη μάνα σου έξω και την έπεσες? Πολύ θα ήθελα να μάθω με ποιό τρόπο της ζήτησες συγνώμη μετά (αν της ζήτησες).
gtsamour Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Είχατε ποτέ κάποιο περιέργο όνειρο διαφορετικά από τα συνηθισμένα? Θέλω να συζητήσω δύο όνειρα που πάει καιρός που τα είδα και τα θυμήθηκα βλέποντας το topic που μιλάει για το αν υπάρχει Θεός. Στο πρώτο μου όνειρο το μόνο που είδα έναν άνθρωπο ντυμένο στα λευκά σε κάτασπρο φόντο αλλά τον είδα μόνο από πίσω. Αυτό που μου έκανε εντύπωση όταν τον είδα έτσι από πίσω ήταν τα μαλλιά του τα οποία ήταν μακριά και καστανόξανθα. Ήταν τα τέλεια μαλλιά και γυαλίζανε απο χιλιόμετρα. Στο όνειρο μου φυσικά δεν κατάλαβα ποιός είναι αλλά με το που ξύπνησα πίστεψα οτί είδα τον Θεό. Ακόμα και σήμερα το πιστεύω.Το όνειρο αυτό μου έκανε εντύπωση αλλά σοκαρίστηκα μόνο αφότου είδα και το δεύτερο. Στο δεύτερο όνειρο που ονειρεύτηκα είδα τον εαυτό μου στο κρεβάτι μέσα στο δωμάτιο μου και ξύπνησα από μια γυναίκα την οποία πολύ θα χαρακτήριζαν γριά. Το προσωπό της ήταν αρκετά τρομαχτικό και με το που την είδα που ερχότανε τρόμαξα για τα καλά . Αυτή η τρομαχτική φιγούρα μου είπε στα ισπανικά Aqui esta Christo=εδώ είναι ο Χριστός. Το πρωί ξύπνησα και είχα ανατριχιάσει από αυτό που είδα. Όταν θυμήθηκα και το άλλο όνειρο είπα να κάνω μια βόλτα από την εκκλησία. Κάποιοι θα με που και τρελό αλλά υπήρξε και ένα άλλο κουφό. Ήταν μια μέρα που είχα τσακωθεί με την μάνα μου επειδή δεν μου έδινε το αμάξι και την κλείδωσα απέξω ένα βραδυ(το παράκανα και εγώ). Εκείνο το βράδυ εγώ κοιμήθηκα κανονικά στο δωμάτιο μου αλλά σε κάποια στιγμή που λαγοκοιμόμουν ένιωσα ένα φίλημα και εκείνη την ώρα δεν έδωσα σημασία γιατί συνήθως η μάνα μου το έκανε αυτό μερικές φορές πριν κοιμηθεί οπότε λέω η μάνα μου είναι κλασικά .Έλα ντε που την μάνα μου την είχα κλειδώσει απέξω και ήμουν μόνος στο σπίτι. Το κατάλαβα το πρωί τι είχε γίνει. Τα συμπεράσματα δικά σας... δεν έχω επαφές με την εκκλησία αλλά κάτι τέτοια περίεργα με βάζουν σε σκέψεις ώρες ώρες. Sorry κιολας αλλά απο το να αναζητάς περίεργες ερμηνίες, μείωσε λιγάκι τον μπαφο... Αν τα συμπτώματα επιμένουν, κόψτον τελείως. Επίσης φαίνεται πως δεν τις εφαγες ποτέ όταν και όσο έπρεπε απο τους γονείς σου και γιαυτό εκανες αυτό το απαράδεκτο.
theomen Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 -------- δεν έχω επαφές με την εκκλησία αλλά κάτι τέτοια περίεργα με βάζουν σε σκέψεις ώρες ώρες.--------ακριβο το εισητηριο στην εισοδο της εκκλησιας για να αναβεις ενα κερακι που και που ε ;; Πίστεψε έχω ξεκινήσει και το κάνω μία στο τόσο
Cristina Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2006 Το παρακάτω όνειρο το είδα πριν από 2 χρόνια περίπου. Συγχωρέστε με για τυχόν λάθη (έγινε μια διόρθωση στα γρήγορα), μα ήταν γραμμένο σε greeklish και η μετατροπή έγινε με το «All Greek To Me». Έβλεπα μια «ταινία». Ήταν σα να την ζούσα. Δηλαδή, δεν έβλεπα ότι την παρακολουθούσα από οθόνη, αλλα ότι ήμουν μέσα στην ταινία, όμως δεν ήμουν μέρος της, αλλα απλός θεατής. Το ωραίο είναι πως πρωταγωνίστρια στην ταινία ήταν η... Leni Riefenstahl... Λέει πως ήταν ένας τύπος ο οποιος ήταν ερωτευμένος μαζί της, αλλα εκείνη ή δεν τον ήθελε ή δεν τον ήξερε, πάντως αυτός δεν θυμάμαι με τι τρόπο κατάφερε να την πάει σπίτι του. Ίσως να πήγε κι εκείνη μονη της... Με την θέληση της, με κάποιο τέχνασμά του. Δεν την άφηνε να φύγει όμως. Εκείνος όσο περνούσαν οι μέρες, το πρόσωπό του έπαιρνε μια άλλη μορφή... Σαν νεκρός ένα πράγμα... Υποτίθεται πως ήταν zombie. Το πρόσωπο του ήταν γκρι (και η «ταινία» ασπρόμαυρη ήταν). Εκείνη υπέφερε και δεν θυμάμαι αν άντεχε να τον βλέπει έτσι όπως είχε γίνει το πρόσωπό του... Πάντως εγώ (σαν θεατής) δεν άντεχα και τρόμαζα... Οι γκριμάτσες του και ο τρόπος που μιλούσε ήταν αρκετά τρομακτικός και επιβλητικός, αλλα ποτε δεν μιλούσε άγρια. Μερικές φορες δε, είχε κι ένα μειδίαμα το οποίο σε έκανε να φοβάσαι πιο πολύ... Σαν το χαμόγελο του τρελού λίγο πριν προβεί σε «σατανική» πράξη... Όσο περνούσαν οι μέρες κι εκείνη δεν ανταποκρινόταν και έκλαιγε για να την αφήσει να φύγει, εκείνος νομίζω κατέφευγε σε ελαφριάς μορφής βασανιστήρια. Της έκοβε ελαφριά τα χερια... Έτρεχε αίμα.. Στο πάνω μέρος των χεριών της... Κάποια στιγμή βγαίνουμε έξω από το σκοτεινό σπίτι του και βλέπω αυτόν να είναι σε ένα μέρος κάποια μέτρα πιο μακριά από εκείνην (κι εμενα που «υποτείθεται» βλέπω μέσα από τα μάτια της τώρα) και είμαστε σε ένα σημείο σα να είμαστε πάνω σε σύννεφα και να περπατάμε πάνω τους κι εκείνος την καλεί και της λέει πως αν θέλει να ελευθερωθεί και να φύγει μπορεί να το κάνει αρκεί να τρέξει προς το μέρος του. Εκείνη όντως το κάνει αλλα δεν βλέπει ένα κενό που υπήρχε στα σύννεφα (το οποιο εκείνος το ήξερε και επίτηδες της είπε να τρέξει προς εκείνον), μεταξύ εκείνου του σύννεφου που στεκόταν εκείνος κι του σύννεφου που στεκόμασταν εμείς και πέφτει στο κενό... Ήταν πολύ ψηλά... Δεν ξέρω μετά τι έγινε... Τελείωσε... Αλλά υπήρχε ένα συναίσθημα πολύ παράξενο... Το όνειρο συνεχίστηκε... Εδώ στο σπίτι περιμέναμε κάποιους... Γνωστοί της μητέρας μου. Ένα ζευγάρι. Τους είδα κρυφοκοιτάζοντας από την πόρτα του δωματίου που βρισκόμουν. Ο άνδρας ήταν σκηνοθέτης. Η γυναικα, ζωγράφος κι λόγω επαγγέλματος είχε γνωριστεί με την μητέρα μου. Εγώ δεν ήθελα να βγω από το δωμάτιο, ντρεπόμουνα. Υπήρχε μια αίσθηση ντροπής σεξουαλικής φύσεως. Σα να είχε υπάρξει κάτι μεταξύ εμού και του σκηνοθέτη, κάποια στιγμή. Με το ζόρι η μητέρα μου ήθελε, να βγω να τους γνωρίσω και με τα πολλά είπα να ντυθώ ώσπου ανοίγει η πόρτα του δωματίου, ενώ ντυνόμουνα... Ήταν η γυναικα... Το πρόσωπο της μου φάνηκε γνωστό, κάπου το είχα ξαναδεί. Με τρόμαζε όμως... Σε κάποια στιγμή, δεν ξέρω πως, βλέπω τον άνδρα της. Ήταν αυτός που είχα δει στην «ταινία»... Το όνειρο αυτό μου άφησε την αίσθησή του για 2-3 μέρες... Δεν έχω ιδέα αν σήμαινε κάτι. Για παραφυσικό δε νομίζω, αλλά δεν το έχω ξεχάσει αυτά τα 2 χρόνια. Μόλις βρω ευκαιρία και όρεξη θα σας πω κι άλλα που ίσως να μπορούσαν να έχουν μια πιο παραφυσική υπόσταση.
gtsamour Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Το παρακάτω όνειρο το είδα πριν από 2 χρόνια περίπου.Συγχωρέστε με για τυχόν λάθη (έγινε μια διόρθωση στα γρήγορα)' date=' μα ήταν γραμμένο σε greeklish και η μετατροπή έγινε με το «All Greek To Me». Μόλις βρω ευκαιρία και όρεξη θα σας πω κι άλλα που ίσως να μπορούσαν να έχουν μια πιο παραφυσική υπόσταση. Λιγο οίκτο Please......
Creation Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Sorry κιολας αλλά απο το να αναζητάς περίεργες ερμηνίες' date=' μείωσε λιγάκι τον μπαφο... Αν τα συμπτώματα επιμένουν, κόψτον τελείως.Επίσης φαίνεται πως δεν τις εφαγες ποτέ όταν και όσο έπρεπε απο τους γονείς σου και γιαυτό εκανες αυτό το απαράδεκτο.[/quote'] Άμα είναι να λες #%$#$^%# καλύτερα άσε το keyboard γιατί σε χαλάει. Το παλικάρι είπε 2 όνειρα που είδε. Αν δεν γουστάρεις αυτά που διαβάζεις, κάνε ένα κλικ πιο 'κει. Έχει βρωμήσει ο τόπος από εξυπνάκηδες. Ρε spooker, βάλε τον στην θέση του τον μαγκάκο. Πως σου ξέφυγε; :twisted: Α! Και πού 'σαι gtsamour. Από το πολύ ξύλο λες τις @#$@%#@! που λες; :twisted:
gtsamour Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Α τον spooker εχεις για πρότυπο? Πας για ban και συ. Ευτυχώς όταν έπρεπε έφαγα και γιαυτό έχω γίνει άνθρωπος στην κοινωνία και δεν κλειδώνω τη μανα μου εξω απο το σπίτι όλο το βράδυ επειδή δε μου έδινε το αυτοκίνητο όπως έκανε αυτός που υποστηρίζεις. Αλλά ποιος ξέρει τι είσαι και εσυ...
Cristina Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Λιγο οίκτο Please...... Δεν σε υποχρέωσε κανείς ούτε στο topic να μπεις, ούτε το post μου να διαβάσεις. Γι αυτό δείξε λίγο οίκτο κι εσύ σε μας και μην ασχολείσαι μαζί μου/μας.
Forensick Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2006 @Πασχαλιά+Λούσυ: Βολευτείτε μ' αυτό.Υπάρχει ένα μεγάλο καζάνι που κάποιος ανακατεύει dna και που και που βγάζει και κάτι και το υλοποιεί σε σώμα.Άμα ψοφήσει' date='ξαναμπαίνει στο καζάνι και ανακατεύεται ξανά.Έτσι απλοποιημένα εξηγούνται τα Dejavu,η συλλογική συνείδηση(gestalt) και η κληρονομικότητα.... Υ.Γ.Έχω να πιώ πάνω από δεκαπέντε χρόνια...[/quote'] εδω εχω μια διαφωνια. το dejavu εξηγειτε απλα: το ενα ματι εχει προλαβει να παρει εικονα χωρις να εχεις συνειδητοποιησεις και οταν πλεον γινεται κανονικη εικονα(συνειδητη-και με τα 2 ματια), αυτη ηδη εχει περασει στο μυαλο σου ως εικονα που εχεις δει και κει ειναι που ερχεται το "dejavu". υγ:σορυ για το ξεθαμα του ποστ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα