Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

btw διάβασα λίγο Φορτ και διαπίστωσα πως οι ισχυρισμοί περί εγκυρότητας των ιστοριών δεν ήταν δικοί του... απλά έκανε παρατηρήσεις για το πως μπορεί να ξεγελαστεί ο κόσμος, αν σε έναν κουβά με ψέματα υπάρχει μία σταγόνα αλήθειας.

Οπότε μάλλον τον αδίκησα τον άνθρωπο, μάλλον με δυσπιστία τα αντιμετώπιζε όσα συνάντησε ανά τα έτη :)

• Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
σε έναν κουβά με ψέματα υπάρχει μία σταγόνα αλήθειας

Αυτό ξαναπές το. Χιλιοχρησιμοποιημένη τακτική από τους "ερευνητές" του παραφυσικού-ανεξήγητου για να προσδώσουν αληθοφάνεια στην μπουρδολογία τους.

Αλλά μάλλον το πήγαμε αλλού το topic :-)

Άντε, γράψτε καμιά ιστορία να διαβάσουμε !!

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω πως όπου κρύβεται κέρδος από το πάρα/μέτα φυσικό κατά 99% είναι και απάτη. οι άνθρωποι για να κερδίσουν λεφτά/δόξα/sex μπορεί να κάνουν τα πάντα. Προσοχή λοιπόν στα λαμόγια.

θα σας πω μια προσωπική εμπειρία που είχα.

Πριν λίγα χρόνια είχα πάει μαζί με 3 άτομα και έναν σκύλο (μη πάει το μυαλό σας στον paredwse) σε μια ορεινή τοποθεσία στην κεντρική Εύβοια η οποία είναι αρκετά ερημική. Στο συγκεκριμένο μέρος δεν περνούσε ψυχή (άντε κανας τσοπάνης), ήταν μέσα στο δάσος και το μόνο που υπήρχε ήταν μια ξύλινη παράγκα. 3x3 μέτρα, η οποία ήταν υπερυψωμένη από το έδαφος στηριζόμενη σε κορμούς. Μείναμε για 3 μέρες εκεί και ένα βράδυ συνέβη το εξής κουφό. Ήμασταν μέσα στην παράγκα ξαπλωμένοι και προσπαθούσαμε να κοιμηθούμε. Έξω το απόλυτο σκότος και η απόλυτη ησυχία. Η γυναίκα της παρέας είχε ήδη κοιμηθεί ενώ οι υπόλοιποι τρεις το παλεύαμε. Μέσα λοιπόν στην ησυχία ακούω κάποιο θόρυβο στο μπροστινό μέρος της καλύβας (προς την πόρτα την οποία κοιτούσαμε ξαπλωμένοι). Ο θόρυβος ήταν σαν βήματα αλλά όχι πολύ δυνατός. Κοιτάζω το φίλο μου ο οποίος το είχε ακούσει και αυτός και συνεχίσαμε να ακούμε προσεκτικά μπας και καταλάβουμε τι είναι αυτό. Ο θόρυβος άρχισε να πλησιάζει την καλύβα και να κατευθύνετε στο κάτω μέρος του πατώματος (το οποίο απείχε από το έδαφος περίπου 50 πόντους) να διασχίζει την καλύβα διαγώνια και να καταλήγει στο πίσω μέρος της, λίγο πιο πίσω από τα κεφάλια μας. Εκεί υπήρξε μια μικρή παύση και οι τρεις πλέον φίλοι κοιτούσαμε ο ένας τον άλλο απορημένοι… Ο θόρυβος σταμάτησε και ξεκίνησε κάτι σαν διάλογος μεταξύ δύο δεν-ξέρω-κιʼεγω-τι σε μια γλώσσα πλήρως ακαταλαβίστικη και για τους τρεις μας. Κοιτιόμασταν και δεν πιστεύαμε στα αυτιά μας! Αυτό κράτησε για δύο λεπτά και γιʼαυτό αναφέρω πως ήταν διάλογος, γιατί 3 άτομα ακούγαμε 2 διαφορετικές φωνές (άρα δεν ονειρευόμουν) για αρκετή ώρα ώστε να το διαχωρίσουμε από κάποιο τυχαίο θόρυβο τους δάσους. Εκείνο το βράδυ δεν βγήκαμε από την καλύβα για να το τσεκάρουμε :)

Ξέρω πως μπορεί κάποιοι να μας έκαναν πλάκα, αλλά το θεωρώ πολύ δύσκολο κάποιος να ερχόταν μέσα στην ερημιά και το σκοτάδι, να περνούσε από το κάτω μέρος της καλύβας όπου υπήρχαν και διάφορα πράγματα, να ξεκινούσε έναν διάλογο και στη συνέχεια να εξαφανιζόταν αθόρυβα. Επίσης κατά τη διάρκεια όλου του σκηνικού ο σκύλος ούτε γάβγισε, ούτε τρόμαξε.

Δεν υποστηρίζω νεράιδες, δεν έχω κοκόρια στο μπαλκόνι για τελετές :twisted: και δε προσπαθώ να πείσω κανέναν για τίποτα. Απλά μοιράζομαι μια περίεργη εμπειρία που είχα.

Λετ δε κράξιμο μπεγκίν ! :D

Δημοσ.
...

Bad trip,γιατί σε διαφορετική "παρακατιτέτοια" κατάσταση,θα έσκουζε ο σκύλος.

Με παίρνει;Κάτω από τρεις και σκύλο θεωρείται αίσθημα!

Δημοσ.

Να πω κι εγώ την ιστορία μου, χωρίς να υποστηρίζω ότι πρόκειται για κάτι που εμπεριέχει φαντάσματα ή διαβόλια/τριβόλια. Στην τελική, ήταν μάλλον μια σύμπτωση, που πάντως με φρίκαρε αρκετά..

Έχει μερικά χρόνια απο τότε που έγινε, γύρω στα 4-5. Τότε θυμάμαι είχα filmnet, και έγραφα αβέρτα ταινίες στο βίντεο για να τις βλέπω όποτε μπορούσα. Μια απο τις ταινίες που είχα γράψει εκείνη την περίοδο και το 8mm. Όποιος την έχει δει, ξέρει ότι δεν πρόκειται για ταινία που χαρακτηρίζουν θρίλερ, αλλά σίγουρα πρόκειται για πολύ "σκοτεινή" ταινία. Θυμάμαι είχα βάλει να την δω μεσημεράκι προς απογευματάκι, αλλά ήταν χειμώνας γιατί σκοτείνιαζε νωρίς. Στο ζουμί τώρα. Στην πολυκατοικία μας έχουμε θυροτηλεόραση, που όταν χτυπάει, κάνει έναν ήχο "γλινκ γκλονκ", κάπως σαν τον ήχο που έχουν στα αεροδρόμια. Επιστρέφω τώρα στο σκηνικό. Όπως είπα είχε σκοτεινιάσει έξω, μόνος στο σπίτι, και όπως συνήθιζα με κλειστά τα φώτα για καλύτερη ατμόσφαιρα. Γενικά η όλη ατμόσφαιρα της ταινίας με είχε κάνει κάπως, με όλα εκείνα τα σαδομαζό και τα βασανιστήρια, οπότε σε κάποια φάση, θυμάμαι και τη σκηνή που μιλούσε στο τηλέφωνο ο Cage με τον κακό το μασκοφόρο (που μιλούσε και κάπως περίεργα), ξαφνικά αρχίζει να χτυπάει παρατεταμένα το θυροτηλέφωνο, αλλά όχι το κλασσικό "γκλινκ γκλονκ", αλλά να παίζει ολόκληρη τη μελωδία απο το "Fur Elise" :shock: :shock: (δεν μπορώ να την κάνω τη μελωδία, αλλά είναι απο τις πιο γνωστές μελωδίες, πιστεύω οι περισσότεροι την ξέρουν). Ομολογώ ότι τινάχτηκα κάπως, πάω να δω ποιος είναι, αλλά κανείς στην οθόνη. Περιττό να πω, ότι πήγε το σκ@τό στην κάλτσα, και πριν πάω να συνεχίσω την ταινία, πήγα έκλεισα και κλείδωσα όλα τα παράθυρα και άνοιξα όλα τα φώτα :oops:

Τώρα.. Επειδή θεωρώ τον εαυτό μου ορθολογιστή, σαφώς και πήγα να εξηγήσω το γεγονός. Για τη μελωδία, μάλλον υποθέτω ότι το τηλέφωνο έχει στη μνήμη του ολόκληρη τη μελωδία, απλά όποτε χτυπάει κανονικά, παίζει μόνο τις 2 πρώτες νότες (αυτό το "γκλινκ γκλονκ" που λέω). Για το ότι χτύπησε έτσι άσχετα μόνο του, μπορώ να σκεφτώ ότι έχει γίνει και άλλη φορά, όταν επανέρχεται το ρεύμα μετά απο διακοπή. Το περίεργο όμως της υπόθεσης, είναι ότι ποτέ ξανά δεν έχει ξαναχτυπήσει έτσι μόνο του χωρίς να έχει προηγηθεί διακοπή, και όσο καιρό βρισκόμαστε σε αυτό το σπίτι (5-6 χρόνια), ΠΟΤΕ ξανά δεν έτυχε να χτυπήσει με ολόκληρη αυτή τη μελωδία..

Όπως και να'χει, πολύ περίεργη σύμπτωση, που όποτε τη θυμάμαι, φρικάρω κάπως.. :?

Δημοσ.

tarrasque από περιέργεια, σε ποια περιοχή έγινε ότι έγινε;

Η ιστορία του Sadako μου έφερε στο μυαλό ένα περιστατικό που μου συνέβη πριν χρόνια και είναι για γέλια! Δεν είναι κάτι μεταφυσικό, αλλά να που καμιά φορά και τα καμώματα της φύσης δημιουργούν λάθος εντυπώσεις! :)

Όταν ήμουν πιο μικρή και ελεύθερη, το καλοκαίρι πήγαινα στο χωριό του πατέρα μου για κάνα 10ήμερο διακοπών. Ένας λόγος που δεν φοβόμουν όταν ήμουν μόνη μου ήταν ότι ακριβώς δίπλα μας ήταν η εκκλησία του χωριού! Ένα βράδυ με επισκέπτεται μια ξαδέρφη μου. Οι δικοί της έλειπαν και ήθελε να δούμε παρέα στην τηλεόραση μια ταινία (δεν θυμάμαι πια, αλλά ήταν αστυνομική περιπέτεια). Στην πόρτα του δωματίου είχαμε το ψυγείο (στην γωνία) κι από επάνω την τηλεόραση (για εξοικονόμηση χώρου). Κλείνω την πόρτα χωρίς να την μανταλώσω και σβήνω το φως. Να σημειώσω ότι ο δίπλα χώρος ήταν χωλ και είχε ένα παράθυρο που έβλεπε σε ένα σοκάκι. Έκλεινα μόνο το πατζούρι για να μπαίνει αέρας στο σπίτι.

Καθόμαστε κι η ταινία αρχίζει. Η ώρα περνούσε και είχαμε αφοσιωθεί στην ταινία, χωρίς να σχολιάζουμε ή να τρώμε οτιδήποτε και να προκαλεί θόρυβο. Θυμάμαι ότι η σκηνή που έδειχνε στην τηλεόραση, ήταν σκηνή αγωνίας... Ξαφνικά ακούω την ξαδέρφη μου να ψιθυρίζει:

- Μαρία, η πόρτα κουνιέται!

Γυρίζω το βλέμμα μου και δεν έβλεπα τίποτε. Συνέχισα να βλέπω την ταινία και ξαφνικά, η ξαδέρφη μου πετάγεται έντρομη:

- Μαρία η πόρτα!

Κοιτάζω και η πόρτα άνοιγε αργά... Αφού την είπα θεόμουρλη και φοβιτσιάρα, είδα κι έπαθα να την κάνω να συνέλθει. Τι είχε συμβεί; Η πόρτα της εισόδου είχε ένα χάσμα από κάτω, οπότε με το παράθυρο του χωλ, σχημάτιζαν ρεύμα κι έτσι όταν έξω είχε αεράκι, η πόρτα του δωματίου όταν έκλεινε, άνοιγε!

Την ταινία δεν την είδα μέχρι τέλους, αφού η ξαδέρφη μου είχε χεστεί απ'το φόβο της νομίζοντας πως ζούσα σε στοιχειωμένο σπίτι και ήθελε να την συνοδεύσω μέχρι το δικό της γιατί ήταν και περασμένη η ώρα! Μέχρι σήμερα όταν το θυμόμαστε, ρίχνουμε τρελό γέλιο! :lol:

Δημοσ.
Bad trip' date='γιατί σε διαφορετική "παρακατιτέτοια" κατάσταση,θα έσκουζε ο σκύλος.

Με παίρνει;Κάτω από τρεις και σκύλο θεωρείται αίσθημα![/quote']

Μπα, δεν υπήρχε τέτοιο θέμα (μη μας πούνε και κάου-μπόυδες :mrgreen: ) , είχαμε ανέβει για προπόνηση και απομόνωση. Τώρα ο σκύλος δεν ήταν και πρότυπο φύλακα :) πιο πολύ παιχνίδια γούσταρε παρά να το παίζει killer.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγω εχω μια εμπειρια μεταφυσικη

Ημουν στο σχολειο και καναμε μαθηματικα και χτυπαει το κουδουνι για διαλλειμα.Και ρωταω τον διπλανο μου

-Ρε μαλακα,τι εχουμε μετα?

-Μετα?Φυσικη!

Δημοσ.
Εγω εχω μια εμπειρια μεταφυσικη

Ημουν στο σχολειο και καναμε μαθηματικα και χτυπαει το κουδουνι για μαθημα.Και ρωταω τον διπλανο μου

-Ρε μαλακα' date='τι εχουμε μετα?

-Μετα?Φυσικη![/quote']

Συγκλονιστικο !!!!!!:-D :-D :-D :-D

Δημοσ.

σιγουρα θα σας εχει τυχει πολλες φορες να θελετε να μιλησετε σε καποιον και αυτος να σας περνει τηλεφωνο.... τυχαιο ειναι?

εγω σχεδον καθε μερα το παθαινω αυτο με διαφορετικα ατομα και διαφορετικες ορες. επισης παω να γραψω μηνυμα σε καποιον και εκεινη την ωρα περνω μηνυμα απο αυτον! αυτο συμβαινει σε πολλους....

κατι αλλο. ηταν η μερα κυριακη και αρχισα να σκεφτομαι να ψαξω να βρω μια πρωην μου που ειχαμε χαθει για 2 χρονια. δεν ηξερα που ηταν γιατι ειχε μετακομησει, δεν ειχα ουτε τηλεφωνο ουτε τιποτα! ρωτησα φιλες της και μου ειπαν οτι ειναι φοιτητρια θεσσαλονικη! (εγω αθηνα) την αλλη μερα το πρωι (δευτερα) κατεβενω αθηνα κεντρο για μερικα ψωνια, εκει που προχωραγα, στριβω σε μια γωνια και τσουπ! στο ιδιο πεζοδρομιο, την ιδια ωρα, στο ιδιο σημειο, φατσα με φατσα! παγωσαμε και οι δυο.... καμια εξηγηση?

αλλο. γνωρισα μια, καναμε μια μικρη "σχεση" για περιπου ενα μηνα και μετα χαθηκαμε. εγω την "κυνηγαγα" αλλα αυτη μου ξεκαθαρισε οτι δεν ηθελε να συνεχισουμε και τελος εκει. μετα απο 3 μηνες, εκει που κοιταζα το κινητο μου, ειδα το νουμερο της που το ειχα γραμενο. και σκεφτηκα και λεω, τι να κανω τωρα αφου τελειωσαμε ας το σβησω. το σβηνω και μετα απο 5 λεπτα ειχα μια αναπαντητη απο ενα αγνωστο νουμερο! αφου εψαξα πολυυυυυ βρηκα τελικα οτι ηταν αυτη! πως εγινε αυτο τωρα?

και εχω πολλα ακομα να πω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...