DrLo Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 [irony] Lo! is arguably Fort's most popular book, .... <-wikipedia [/irony]
Rising1980 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Πιστεύεις στη μοίρα; :-P Πλάκα κάνω, καλή ανάγνωση.
MariaTs. Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 DrLo μιλάμε ότι έγινε σε δευτερόλεπτα! Ο αδερφός μου δεν σηκώθηκε απ'το κρεββάτι του, αυτή είναι η λεπτομέρεια! Και το ένα δωμάτιο μέχρι το άλλο, είχε μια μικρή απόσταση οπότε θα το έβλεπα να περνά οπωσδήποτε, αλλά ποτέ δεν τον είδα!
DrLo Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Πιστεύεις στη μοίρα; :-P Δε πιστεύω σχεδόν σε τίποτα. Πλάκα κάνω, καλή ανάγνωση. Δε υπόσχομαι ότι θα το διαβάσω 1. Γιατί δε είναι ωραία μορφοποιημένο το κείμενο και είναι κουραστικό 2. Δε νομίζω ότι τα αγγλικά μου είναι αρκετά καλά (και αυστηρά) στο θέμα της ορολογίας - (αν και από μια πρώτη ματιά που έριξα μάλλον με κύρηγμα μοιάζει παρά με ανάπτυξη επιστημονικής θεωρίας)
DrLo Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 DrLo[/b'] μιλάμε ότι έγινε σε δευτερόλεπτα! Ο αδερφός μου δεν σηκώθηκε απ'το κρεββάτι του, αυτή είναι η λεπτομέρεια! Και το ένα δωμάτιο μέχρι το άλλο, είχε μια μικρή απόσταση οπότε θα το έβλεπα να περνά οπωσδήποτε, αλλά ποτέ δεν τον είδα! Δεν αμφισβήτησα αυτό που λες. αναέρθηκα σε κάτι άλλο. Πολλές φορές τείνουμε (δε ξέρω γιατί) να πιστέψουμε το δύσκολο κι όχι το εύκολο. Υπάρχει ένα επιστημονικό (ή πειραματικό αν θες) αξίωμα που λέει : "Συνήθως η απλή εξήγηση είναι η σωστή" Και εξηγούμαι : Μικρός, βρισκόμενος στο νεκτροταφείο του χωριού μου, κυνηγόντας τζιτζικια, (δε θέλω γέλια), κοιτάζοντας αριστερά δεξιά στα δέντρα για κλάσματα του δευτερολέπτου εννοιωσα μια σκιά να περνά από πάνω/δίπλα μου. Προς στιγμή τα χρειάστηκα. Αν και μικρός τις επόμενες μέρες βρήκα πολλές πιθανές, απόλυτα λογικές εξηγήσεις και κατέλληξα ότι ήταν πολύ πιθανόν να προκειτω για τη σκιά ενός αεροπλάνου που πετούσε χαμηλά (και συνεπώς έκανε σκιά στο έδαφος - Όσοι έχουν πετάξει χαμηλά με αεροπλάνο καταλαβαίνουν) και "σάρωνε" τμηματα του εδάφους. Θα μου πεις ότι "δε το άκουσες" ... Σε πληροφορώ ότι όταν ο άνθρωπος έχει στραμμένη τη προσοχή του κάπου άλλού πολύ λίγα πράγματα μπορεί να αντιληφθεί (όπως είδα πρόσφατα και σε ντοκυματερ).
Rising1980 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δε πιστεύω σχεδόν σε τίποτα. Μόνο στον δογματισμό, υποθέτω. Δε υπόσχομαι ότι θα το διαβάσω 1. Γιατί δε είναι ωραία μορφοποιημένο το κείμενο και είναι κουραστικό 2. Δε νομίζω ότι τα αγγλικά μου είναι αρκετά καλά (και αυστηρά) στο θέμα της ορολογίας - (αν και από μια πρώτη ματιά που έριξα μάλλον με κύρηγμα μοιάζει παρά με ανάπτυξη επιστημονικής θεωρίας) Δε νομίζω πως σου ζήτησε κανείς να υποσχεθείς. 1. Έχεις δίκιο 2. Έχεις δίκιο εν μέρει - αν θες διάβασε το πρώτα και μετά κρίνε. Cheers.
paschalia Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δεν ξερω αν θεωρειται οτι ειναι ιστοριες με φαντασματα κλπ , αλλα σε μενα προσωπικα δειχνει οτι ''κατι'' υπαρχει οταν ''φευγουμε'' απ'εδω . Η γιαγια μου εχει φυγει εδω κ κοντα 6 χρονια . Πριν λιγο καιρο ( κανα 4μηνο- 5μηνο ) την εβλεπα καθε βραδυ στον υπνο μου . Οταν ειχα φτασει ν'ανησυχησω που την εβλεπα συνεχεια ( οταν βλεπεις πεθαμενο στον υπνο σου κατι θελει , ποσο μαλλον οταν τον βλεπεις καθημερινα ) , την ειχα ρωτησει ενα πρωι - σε κατασταση μεταξυ υπνου κ ξυπνιου - γιατι ερχεται συνεχεια στον υπνο μου κ τι θελει κ μετα απο αυτο ξυπνησα εντελως χωρις να παρω απαντηση . Απο κεινη την μερα κ μετα , ζητημα αν την εχω ονειρευτει 5 φορες .
Lucifer Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Εγώ μια φόρα όταν ήμουν μικρός έπαιζα με ένα κοριτσάκι που έμενε απέναντι μου. Αργότερα και με τον καιρό χάσαμε λίγο τις επαφές που είχαμε, λίγο το ότι όσο μεγαλώναμε ανακαλύπταμε τις διαφορές στον χαρακτήρα μας, λίγο το ότι αυτή μετακόμισε μόνιμα στην Εύβοια, ξεκόψαμε. Δεν την έχω δει ούτε μια φορά από τότε, ούτε μια. Και όμως τις προάλλες όπως περπατούσα στον δρόμο ένοιωσα πίσω μου μια παρουσία. Γύρισα και δεν ήταν κανείς, ούτε σκιά, ούτε θόρυβος, τίποτα. Και γι' αυτό είμαι πεπεισμένος πως η φίλη μου έχει γίνει ένα αόρατο ροζ χταπόδι και με στοιχειώνει.
paschalia Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Ε αφου δεν ηταν κοκκινο ή πρασινο , να λες παλι καλα . Βtw εγω εξακολουθω να σε ρωταω '' Τι παρενεργειες εχει το μιλκο ? ''
Lucifer Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 οταν βλεπεις πεθαμενο στον υπνο σου κατι θελει Apologies κι όλας, αλλά.
paschalia Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Ε ναι , τι ? Δεν το εχεις ακουσει ξανα ? Η νομιζεις οτι ειναι παραισθησεις ?
Lucifer Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Νομίζω πως είναι περισσότερο αυθαίρετο και από το εξοχικό της Παπαρήγα στο Πήλιο.
paschalia Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Λαθος , δεν ειναι το Μαλλ .. Μπορει να σου φαινεται νεραιδοπαρμενος λογος , αλλα ειναι αληθεια . Αν δεις συγγενικο σου πεθαμενο προσωπο στον υπνο σου , κατι θελει .
Lucifer Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Να μην ξεχάσω να του πάω τσιγάρα στις 40 μέρες?
MariaTs. Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Δημοσ. 5 Απριλίου 2006 Τα όνειρα μπορούν να ερμηνευθούν! Ίσως κάπου στο βάθος του μυαλού σου paschalia να θυμώσουν την γιαγιά σου κι αυτό γράφτηκε στον εγκέφαλο. Συνήθως κατά την διάρκεια του ύπνου, οι έντονες σκέψεις που έχουμε στην διάρκεια της μέρας εκφράζονται με όνειρα. Απ'την άλλη αν δεν την σκεφτόσουν τότε ίσως ήταν μια προειδοποίηση σε κάτι... Αλλά της έκοψες την φόρα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα