Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αυτη ειναι μια ιστορια που εχει αφηγηθει ο πατερας μου.

Σε πιο νεαρη ηλικια,οταν υπηρετουσε τη στρατιωτικη του θητεια διαδραματιζεται η ιστορια αυτη.

ο διοικητης ειχε παρει μια ομαδα 20 φανταρων,μεταξυ των οποιων και ο πατερας μου,για βραδινη ασκηση.μετα απο καποιες ωρες πεζοποριας,κατα την επιστροφη τους στο στρατοπεδο,περνουσαν μεσα απο ενα στενο δρομακι,ανοιγματος περι το 1 μετρο,δεξια και αριστερα φραχτες υψους 1,5-2 μετρων και περα απο τους φραχτες χωραφια και πυκνο σκοταδι.καθως προχωρουσαν αρχισε να ακουγεται μεσα στην απολυτη σιωπη ηχος απο ποδοβολητο αλογου.ο πατερας μου οπως και οι υπολοιποι αρχισαν να ψαχνουν δεξια αριστερα ξαφνιασμενοι να δουν τι συμβαινει.ο ηχος ολοενα και δυναμωνε,ενω τιποτα δεν φαινοταν απο καμια κατευθυνση.τρομαγμενη η ομαδα εσκυψε και σταθηκε οσο το δυνατον κοντιτερα στους φραχτες καθως δεν μπορουσαν να δουν παρα μονο μερικα μετρα πιο μπροστα και πιο πισω απο εκει που βρισκονταν και μερικα μετρα πισω απο τους δυο φραχτες.τα κεφαλια στρεφονταν νευρικα προς καθε κατευθυνση οταν ξαφνικα ο ηχος που ακουγοταν πολυ δυνατος πια,σαν να βριστοταν διπλα τους χαθηκε εντελως.μετα απο μερικα δευτερολεπτα απορημενων βλεμματων μεταξυ των μελων της ομαδας,ανασηκωθηκαν σιγα σιγα κοιταζοντας παλι γυρω γυρω....ξανα τιποτα δεν φαινοταν.μολις ο διοικητης εδωσε διαταγη να μπουν ξανα σε θεσεις για να συνεχισουν ο ηχος αρχισε παλι αυτη τη φορα πολυ δυνατοτερος και γρηγορος και ενας καβαλαρης εμφανιστηκε πισω απο τη μια πλευρα του φραχτη,ντυμενος με παλια στρατιωτικη στολη και κρανος και φωναξε"γεια σας παλικαρια".καλπασε πανω σε ενα καφε αλογο για μερικα δευτερολεπτα ακομα απομακρυνομενος απο την ομαδα μεχρι που χαθηκε η εικονα του στο σκοταδι μαζι με τον ηχο.το περιστατικο συζητηθηκε εντονα καθως ολοι ηταν τρομαγμενοι και απορημενοι απο το παραξενο του φαινομενου.οι περιοχες αυτες ειναι ακατοικητες και ερημικες,καθαρα για στρατιωτικες ασκησεις,η στολη του καβαλαρη παλια πολεμικη,ισως απο 2ο παγκοσμιο και ο ηχος που χαθηκε και επανεμφανιστηκε ξαφνικα.μερικοι φανταροι ειπαν πως ηταν η ψυχη καποιου στρατιωτη που περιπλανιεται ξεχασμενη.πιστευεται οτι σε πεδια πολεμικων μαχων,οπου εχει χυθει πολυ αιμα,το χωμα της περιοχης ειναι ποτισμενο απο αρνητικη ενεργεια,φοβο,αγωνια,θανατο....ετσι τις περασμενες ωρες,οπως και σε αυτην την περιπτωση,περιπου 3 τα ξημερωματα,διαφορα φαινομενα λαμβανουν χωρα....απο το ιδιο σημειο περασαν κι αλλες φορες ομως μονο 2 φορες ακομα ακουστηκαν ψιθυροι και ηχοι απο γεμισμα και οπλισμα μεσα απο το σκοταδι.

Δημοσ.

@nagato

κάποτε ειχα διαβάσει σε ενα βιβλίο που έλεγε πως ο χρόνος είναι σαν ενα film και οτιδήποτε συμβαίνει αποτυπώνετε σε αυτόν, όταν όμως συμβαίνει ενα έντονο συναισθηματικά γεγονός (μεγάλη λύπη/χαρά/φόβος κλπ) τότε αυτό αποτυπώνετε πιο έντονα και γιαυτό το λόγο υπάρχουν αυτά τα φαινόμενα , κάνοντας μας να νομίζουμε οτι πρόκειται για ενα μεταφυσικό φαινόμενο ενώ στην ουσία μπορεί να εξηγηθεί μέσω τις επιστίμης, απλά δεν έχουμε βρει τον τρόπο να το εξηγήσουμε ακόμα.

στην περίπτωση που περιγράφεις όμως φάνηκε να μιλάει σε αυτούς , οπότε υποθέτω πως δεν ηταν ενα τυχαίο γεγονός όπως στις περιπτώσεις που αναφέρω. :mellow:

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Θέλω να σας πω κι εγώ κάτι που μου συνέβη όταν ήμουν μικρός . 

Ξάπλωνα ενα βράδυ με την μαμά μου και ξαφνικά γυρνώντας πλευρό αντιλήφθηκα ότι κάτι ήταν από πάνω μου.Ανοιξα τα μάτια μου ,και είδα έναν σκελετό με έντονο κίτρινο χρώμα ,με τα χέρια του πάνω μου,σαν κάτι να επεξεργαζόταν .

Θυμάμαι καθαρά ότι δεν ήταν όνειρο ,θυμάμαι επίσης ότι δεν φοβήθηκα καθώς είχα την μαμά μου δίπλα να κοιμάται.Τοτε ήμουν 7 τώρα κοντεύω τα 30 και ακόμα το θυμάμαι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...