Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Τελικά η δικαιολογία της Κυρα-Ρήνης ως φταίχτη για το τρακάρισμα έπιασε ή οι μαλάκες επέμεναν για αλκοτεστ;

να σ πω την αληθεια νομιζω δεν τους κανουν αλκοτεστ... :PP αλλα παραμενει μια καλη δικαιολογια :lol:

• Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εγω μια φορα 1η δημοτικου καθομουν μεσημερι με την γιαγια μου στο κρεβατι και βλεπαμε τηλεοραση κε στην βιβλιοθηκη πανς δεξια στον τοιχο πεφετι φως και σχηματιζετε η εικονα της παναγιας που κραταει τον ιησου αγγαλια και μετα απο 5 λεπτα με περνει τηλεφωνο η θεια μου και μου λεει πως ειναι εγγυος

Δημοσ.

Και έγινε όλο αυτό επειδή έμεινε η θεία σου έγγυος; Η Σάρα ήταν;

Καλύτερα να μην τα συνδυάσεις, να πεις έπεσε φως και σχηματίστηκε η εικόνα.

Το φως μπήκε ξαφνικά; Πριν δεν ήταν φωτισμένος ο τοίχος; Ήταν φως απο τον ήλιο ή ήταν βράδυ και έπεσε φως μόνο εκεί;

Δημοσ.

Πιστευω σε καθε τοπο υπαρχουν και αναλογες ιστοριες. Ο ανθρωπος παντα ηθελε να πιστευει στα μεταφυσικα. Κατσε να θυμηθω καμια ιστορια και θα επανελθω..

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μεταφυσικές ιστορίες για να πω την αλήθεια δεν έχω βιώσει. Γενικά όταν συμβαίνει κάτι που μου φαίνεται παράξενο, προσπαθώ να το εξηγήσω με τη λογική και αν δεν μπορώ τότε τα χρεώνω στη φαντασία μου.

Ένα περιστατικό που μου έχει συμβεί και θα ακουστεί αρκετά χαζό και όποιος είναι καλός γνώστης φυσικής (μαγνητικά πεδία κτλ) ας μου πει γιατί πραγματικά δεν κατάλαβα ποτέ τι έπαιζε.

Ήμουν στο σαλόνι, πρέπει να μουν 10 χρονών περίπου, και είχα συνδέσει το μικρόφωνο στο στερεοφωνικό για να το παίξω και καλά τραγουδίστρια. όταν εκεί που έπαιζα βλέπω ένα κλωναρι απο κατι αποξηραμενα φυτα που είχαμε σε ένα βάζο να κουνιέται έντονα. Σα παιδάκι φοβήθηκα και έτρεξα στη μάνα μου. Αυτη ήρθε και διαπίστωσε ότι όντως συνέβαινε αυτο και δεν μπορούσε να το εξηγήσει. Λοιπόν, το βάζο βρισκόταν δίπλα από το σύνθετο πάνω στο οποίο βρισκόταν το στερεοφωνικό. Στο βάζο ήτυαν ένα μπουκέτο από αποξηραμένα κλωναράκια, από τα οποία κουνιόταν μόνο το ένα, χωρίς να επηρεάζει τα υπόλοιπα. Οι μπαλκονόπορτες ήταν κλειστές, οπότε αέρας δεν έπαιζε. Σκεφ΄τηκαμε μήπως το στερεοφωνικό έφταιγε, σε φάση μαγνητικά πεδία (ανκαι τα κλωνάρια δεν ήταν μεταλλικά), δε ξέρω κιόλας από αυτά και πολλά. Κλείνουμε τέλος πάντων το στερεοφωνικό και λέμε αυτό θα φταιγε. Το θέμα είναι ότι αυτό συνέχισε να κουνιέται επί 3 μέρες χωρίς σταματημό. Τελικά τα πετάξαμε γιατί φοβόμουν, αλλά ακόμα και σήμερα δεν καταλαβαίνω τελικά τι του φταιγε και κουνιόταν. :/ Δεν πιστεύω ότι ήταν κάτι μεταφυσικό, αλλά απλά αναρωτιέμαι ακόμα τι έφταιγε.

Κάτι που θα μπορούσε να ήταν μεταφυσικό, αν και πιστεύω ότι ήταν αστρική προβολή περισσότερο, συνέβη πιο πρόσφατα πριν από κανα 4άρι χρόνια.

Ξυπνάω ένα πρωί, με το σώμα στα πλάγια κοιτώντας προς το μπαλκόνι όταν ξαφνικά νιώθω κάτι να με τρεαβάει και την επόμενη στιγμή βρίσκομαι στο πάτωμα διπλα από το κρεβάτι. Ένιωθα τόσο ελαφριά, ότι δεν ζύγιζα καθόλου, αλλά παρόλα αυτά δεν μπορούσα να κινηθώ γρήγορα, καθώς ένιωθα κάτι να τραβάει προς τα πίσω. Βλέπω το σώμα μου στο κρεβάτι στη στάση που ανέφερα πιο πάνω. Ασκώντας μεγάλη δύναμη, σκαρφάλωσα στο κρεβάτι για να μπω μέσα στο σώμα μου, όταν κάτι με πέταξε ξανά στο πάτωμα, σαν να με έσπρωξε πάλι έξω από το ίδιο μου το σώμα. Δεν πόνεσα από την πτώση, αυτό το θυμάμαι καλά, όπως και το ότι δεν έβλεπα κάποια οντότητα να με πετάει ή κάτι τέτοιο. Επίσης θυμάμαι ότι δεν υπήρχαν ήχοι, ούτε της πτώσης στο πάτωμα ούτε το τρίξιμο του κρεβατιού. Ξαναπροσπάθησα άλλη μια φορά να μπω στο σώμα μου και πάλι κάτι με πέταξε στο πάτωμα. Σαν να μην ήθελε να μπω, σα να ήθελε να με αφήσει απέξω. Τελικά ξαναπροσπάθησα και μπήκα και εκείνη την ώρα ξυπνάω -πραγματικά αυτή τη φορά- στη στάση την ίδια που αναφέρω στην αρχή. Θυμάμαι ότι ξύπνησα απότομα, τα μάτια μου άνοιξαν διάπλατα και εκείνη την ώρα ανατρίχιασα συνειδητοποιώντας τι είχε συμβεί.΄Τότε δεν ήξερα να ερμηνεύσω και νόμιζα πω κάποιος δαίμονας ήθελε να μου πα΄ρει το σώμα. Σήμερα, μετά από άλλες 3 παρόμοιες εμπειρίες, πιστεύω ότι επρόκειτο για αστρική προβολή. Το κακό είναι ότι οι επόμενες εμπειρίες μου συνοδεύονταν από μια creepy ατμόσφαιρα με πιο έντονο οπτικό υλικό, τις οποίες κάθε φορά που ανακαλω στο μυαλό μου, δυσκολεύομαι να κοιμηθώ.

Και η ερώτησή μου είναι: Κατά τη διάρκεια μιας αστρικής προβολής, μεταφερόμαστε σε κάτι παράλληλο με την πραγματικότητα μας και αν ναι, υπάρχει περίπτωση να μη γυρίσουμε πίσω?

Δημοσ.

Ρωσσοι ειχαν κανει πειραματα με αερια και βρηκανε οτι το 99% των παραφυσικων που βιωνετε ειναι υπολειτουργεια της φαντασιας, τωρα μπορει να ναι αστικος μυθος αλλα οταν ειχεις κλασει μεντες που λεει ο λογος το μυαλο ανετα μπορει να σου παιζει παιχνιδια και να παει εναντιων σου, τωρα αμα δεν το καταλαβαινεις οτι αυτο γινεται ωστε να ξεπερασεις τις οποιες φοβιες σου και πιστευεις πραγματικα εισαι αξιος της μοιρας σου.

Δημοσ.

που να διαβάσω όλα αυτά τώρα ;p, ρε Guys πως είναι ο θεός;

δεν έχει ύλη

είναι πνεύμα;

δημιούργησε τον κόσμο

έχει απίστευτη δύναμη

το ξέρει αυτό;

το έχει συνειδητοποίηση;

γιατί δεν κατεβαίνει στον κόσμο μας να πουλήσει τσαμπουκά

όταν θα πεθάνουμε υποτίθεται ότι θα πάμε σε έναν άλλον κόσμο, (το πνεύμα μας δηλαδή), δεν θα έχουμε τις ανάγκες που έχουμε εδώ...

εγω προσωπικά το βλέπω λίγο σαν τιμωρία τον άλλον κόσμο γιατί ρε Guys μια χαρά δεν είναι η ζωή; τρως και ευχαριστιέσαι; γαμάς και ευχαριστιέσαι. ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΕΡΟ

υπάρχεις, έχεις φίλους, έχεις γνωστούς και περνάς καλά, όλα αυτά θα συνεχίσουν στον άλλο κόσμο;

τι να το κάνω να είμαι ένα αθάνατο πνεύμα να μην πεινάω να μην θέλω να γα..σω και να έχω χάσει αυτό που ζω εδώ...

2ον όταν κοιμόμαστε δεν νιώθουμε και τίποτα, κάπως έτσι είναι ο θάνατος; δεν έχουμε καμια επαφή με τίποτα, δεν υπάρχουμε, δεν σκεφτόμαστε, δεν νιώθουμε ....

Δημοσ.

Κάτι που θα μπορούσε να ήταν μεταφυσικό, αν και πιστεύω ότι ήταν αστρική προβολή περισσότερο, συνέβη πιο πρόσφατα πριν από κανα 4άρι χρόνια.

Ξυπνάω ένα πρωί, με το σώμα στα πλάγια κοιτώντας προς το μπαλκόνι όταν ξαφνικά νιώθω κάτι να με τρεαβάει και την επόμενη στιγμή βρίσκομαι στο πάτωμα διπλα από το κρεβάτι. Ένιωθα τόσο ελαφριά, ότι δεν ζύγιζα καθόλου, αλλά παρόλα αυτά δεν μπορούσα να κινηθώ γρήγορα, καθώς ένιωθα κάτι να τραβάει προς τα πίσω. Βλέπω το σώμα μου στο κρεβάτι στη στάση που ανέφερα πιο πάνω. Ασκώντας μεγάλη δύναμη, σκαρφάλωσα στο κρεβάτι για να μπω μέσα στο σώμα μου, όταν κάτι με πέταξε ξανά στο πάτωμα, σαν να με έσπρωξε πάλι έξω από το ίδιο μου το σώμα. Δεν πόνεσα από την πτώση, αυτό το θυμάμαι καλά, όπως και το ότι δεν έβλεπα κάποια οντότητα να με πετάει ή κάτι τέτοιο. Επίσης θυμάμαι ότι δεν υπήρχαν ήχοι, ούτε της πτώσης στο πάτωμα ούτε το τρίξιμο του κρεβατιού. Ξαναπροσπάθησα άλλη μια φορά να μπω στο σώμα μου και πάλι κάτι με πέταξε στο πάτωμα. Σαν να μην ήθελε να μπω, σα να ήθελε να με αφήσει απέξω. Τελικά ξαναπροσπάθησα και μπήκα και εκείνη την ώρα ξυπνάω -πραγματικά αυτή τη φορά- στη στάση την ίδια που αναφέρω στην αρχή. Θυμάμαι ότι ξύπνησα απότομα, τα μάτια μου άνοιξαν διάπλατα και εκείνη την ώρα ανατρίχιασα συνειδητοποιώντας τι είχε συμβεί.΄Τότε δεν ήξερα να ερμηνεύσω και νόμιζα πω κάποιος δαίμονας ήθελε να μου πα΄ρει το σώμα. Σήμερα, μετά από άλλες 3 παρόμοιες εμπειρίες, πιστεύω ότι επρόκειτο για αστρική προβολή. Το κακό είναι ότι οι επόμενες εμπειρίες μου συνοδεύονταν από μια creepy ατμόσφαιρα με πιο έντονο οπτικό υλικό, τις οποίες κάθε φορά που ανακαλω στο μυαλό μου, δυσκολεύομαι να κοιμηθώ.

Και η ερώτησή μου είναι: Κατά τη διάρκεια μιας αστρικής προβολής, μεταφερόμαστε σε κάτι παράλληλο με την πραγματικότητα μας και αν ναι, υπάρχει περίπτωση να μη γυρίσουμε πίσω?

Κατά την διάρκεια της αστρικής προβολής, μεγάλη σημασία έχουν διάφοροι παράγοντες που θα αντιμετωπίσεις όταν είσαι έξω από το σώμα σου.

Ο κυριότερος είναι το bandwidth με το οποίο το σώμα σου δέχεται ψυχές. Εάν έχεις κάνει σύμβαση με τους χριστιανούς, νομίζω ότι υποστηρίζουν μόνο κλήσεις προς σταθερά.

Οι βουδιστές και οι ινδουιστές έχουν double και triple play. Βέβαια, επειδή είμαστε στην Ελλάδα, οι δύο τελευταίοι χρησιμοποιούν τις γραμμές του χριστιανισμού.

Επίσης, θα πρέπει να κοιτάξεις το SNR της γραμμής και εάν συγχρονίζει.

Γενικά πάντως, θα ήταν καλό να αποφεύγεται η αστρική προβολή εάν έχεις κάνει σύμβαση με τον χριστιανισμό γιατί μπορεί να καεί η ιχώρ και όσοι ζουν ανάμεσά μας να μείνουν χωρίς σύνδεση μιας και μία τέτοια βλάβη θα προκαλέσει απότομη ρήξη του δικτύου.

• Like 1
Δημοσ.

Κατά την διάρκεια της αστρικής προβολής, μεγάλη σημασία έχουν διάφοροι παράγοντες που θα αντιμετωπίσεις όταν είσαι έξω από το σώμα σου.

Ο κυριότερος είναι το bandwidth με το οποίο το σώμα σου δέχεται ψυχές. Εάν έχεις κάνει σύμβαση με τους χριστιανούς, νομίζω ότι υποστηρίζουν μόνο κλήσεις προς σταθερά.

Οι βουδιστές και οι ινδουιστές έχουν double και triple play. Βέβαια, επειδή είμαστε στην Ελλάδα, οι δύο τελευταίοι χρησιμοποιούν τις γραμμές του χριστιανισμού.

Επίσης, θα πρέπει να κοιτάξεις το SNR της γραμμής και εάν συγχρονίζει.

Γενικά πάντως, θα ήταν καλό να αποφεύγεται η αστρική προβολή εάν έχεις κάνει σύμβαση με τον χριστιανισμό γιατί μπορεί να καεί η ιχώρ και όσοι ζουν ανάμεσά μας να μείνουν χωρίς σύνδεση μιας και μία τέτοια βλάβη θα προκαλέσει απότομη ρήξη του δικτύου.

Εσύ σίγουρα είσαι γιος μεγάλου διδάσκαλου του θιβέτ. Δεν εξηγείται αλλιώς το χάρισμα που έχεις στο λέγειν και στο αστρικείν προβολείν.

Δημοσ.

Ρε συ living dead να κάνω μία ερώτηση; Έφτιαξες account, σε ένα τεχνολογικό φόρουμ, για να ξεθάψεις ένα thread από το 2006 και να μιλήσεις για μεταφυσικά φαινόμενα;

Έλα πες την αλήθεια, ποιος είσαι;

Δημοσ.

Εμένα μου συνέβησαν τα εξής δύο γεγονότα δεν θέλει το μυαλό μου να τα πάρει ως παραφυσικά γιατί δεν παίζει να ξανακοιμηθώ ποτέ. Αφού πέθανε ο παππούς μου η γιαγιά μου είχε την τάση να έρχεται συνέχεια από την πίσω πόρτα του σπιτιού μας τα σπίτια μας ήταν στο ίδιο οικόπεδο και απλά άνοιγε την πόρτα και αν δεν έβλεπε κανέναν φώναζε τα ονόματα μας συνήθως εγώ ήμουν στο δωμάτιο και διάβαζα και απαντούσα κατευθείαν. Τρεις μέρες αφού πέθανε είχαμε πάει να κοιμηθούμε όλοι για μεσημέρι εγώ ήμουν ακόμα στην φάση ΡΕΜ ούτε κοιμόμουν ούτε ξύπνια δηλαδή και ακούω την πόρτα της κουζίνας να ανοίγει και να φωνάζουν τα ονόματα μας αντανακλαστικά από χρόνια συνήθειας σηκώθηκα και πήγα να δω χωρίς να είναι κανένας κοίταξα και έξω στο μπαλκόνι και δεν ήταν κανείς και η πόρτα ήταν κλειδωμένη και εκτός αυτού και να είχε έρθει τελικά κάποιος δεν θα προλάβαινε να φύγει τόσο γρήγορα γιατί η εξώπορτα που οδηγεί στο δρόμο είναι μακρυά. Η θεία μου μου είπε ότι ήταν η γιαγιά μου γιατί η ψυχή 40 μέρες γυρνάει και καλα έκανα και δεν απάντησα φωνάζοντας.

Το δεύτερο συνέβει σε ένα συγγενικό σπίτι. Η γιαγιά μίας ξαδέρφης μου είχε πεθάνει από έμφραγμα γιατί είχε τρομάξει όταν είδε ένα αμάξι να πάει να χτυπήσει τον εγγονό της ευτυχώς το παιδί την γλύτωσε τελευταία στιγμή άλλαξε πορεία το αμάξι. Αφού πέθανε μετά απ 5-6 μήνες είχαμε πάει σπίτι να μαζέψουμε τα ρούχα της και τα προσωπικά της αντικείμενα. Στο σπίτι δεν είχε πατήσει κανείς από τότε ο γενικός ήταν κατεβασμένο και γενικά το σπίτι κλειστό. Αφού ξεκινήσαμε να μαζεύουμε από την κουζίνα ακούστηκε θόρυβος και πήγαμε να δούμε. Οτιδήποτε υπήρχε στην κουζίνα είχε σπάσει πιάτα ποτήρια τα πάντα ακόμα και οι κατσαρόλες είχαν σπάσει τα καπάκια τους. Αρχίσαμε να μαζεύουμε τα γυαλιά όταν είχα πλησιάσει την κουζίνα και ένιωσα να έρχεται ζέστη ο φούρνος και όλα τα μάτια ήταν ζεστά παρόλο που ούτε υπήρχε ρεύμα ούτε ήταν γυρισμένα τα κουμπιά εξαφανιστήκαμε στο δευτερόλεπτο δεν νομίζω να ξαναμπήκε άνθρωπος από τότε εκεί μέσα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...