blu-ray Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Να δω πως θα κοιμηθώ το βράδυ... Ωραιές ιστορίες και μερικές είναι οντως κάπως τρομαχτικές...
kallair Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Άλλη μια ιστορία... Αυτή έγινε στην γιαγιά μου και την έμαθα από την μάνα μου τυχαία. Όταν ρώτησα την γιαγιά μου αν ίσχυε, δεν μου απάντησε. Ποτέ δεν μου απάντησε. Λοιπόν... Η ιστορία έχει ως εξής... Η γιαγιά μου ήταν λεχώνα τότε(λεχώνα λένε την γυναίκα που δεν έχει σαραντήσει ακόμα το μωρό που έχει γεννήσει). Το κακό με την γιαγιά μου ήταν ότι έβριζε πολύ. Έλεγε συνέχεια τότε "άι στο διάολο", "να έρθει ο δίαολος να με πάρει" και άλλα συναφή με το διάολο μέσα. ένα βράδυ συμβαίνει το εξής. ξυπνάει κ βλέπει τον διάολο από πάνω της. Τα εικονίσματα ανεβοκατέβαιναν σαν τρελά. προσπάθησε να ξυπνήσει τον παππού αλλά δεν ξύπναγε με τίποτα. Το μωρό το είχε σε μια κούνια ακριβώς δίπλα από το κρεββάτι τους. μια απ' αυτές τις κουνιστές. Ο διάολος τότε την ρωτάει γιατί τον φώναξε. η γιαγιά μου του απαντάει ότι δεν τον φώναξε. Νευριάζει ο διάολος κ ρίχνει μια στην κούνια κ πετάει το μωρό κάτω. πλακώνει κ την γιαγιά μου. Η γιαγιά μου να προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα του δωματίου αλλά να μην ανοίγει με τίποτα. Την επόμενη μέρα βρήκαν το μωρό νεκρό από την πτώση και την γιαγιά μου με μόλωπες. Όλοι πίστεψαν ότι έπεσε η γιαγιά μου από το κρεββάτι κ έπεσε κ η κούνια κ κανείς δεν την πιστεψε. Από τότε η γιαγιά μου δεν είχε ξαναβρίσει και αντί για διάολο, έλεγε διάτανο. Την ιστορία όπως σας την είπα μου την είχε πει η μάνα μου κ τότε συνηδητοποίησα γιατι η γιαγιά μου έλεγε διάτανο. όσες φορές και άν την ρώτησα μου είχε πει "φύγε", "άσε με", και άλλα παρόμοια. Ποτέ δεν την έπεισα να μου πει την ιστορία.
blu-ray Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Πολλές ιστορίες είναι αληθείς το θέμα είναι αν ολα αυτά είναι μεσα στο μυαλό μας...
kbantikos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Ήθελα να εκφράσω την γνώμη μου σχετικά με το το topic αυτό εδώ και θα σας κουράσω. Αναφέρω ότι θα είναι μακροσκελές οπότε αν κουράζεστε από τα μακροσκελή αναγνώσματα μάλλον θα το αγνοήσετε. Μιλάω με εκτίμηση και αγάπη προς όλους σας. Η θέση μου είναι ξεκάθαρη. Είμαι άνθρωπος που πιστεύει βαθύτατα. Θα σας εκθέσω την γνώμη μου ταυτόχρονα σαν Χριστιανός και σαν άνθρωπος που σέβομαι βαθύτατα την επιστήμη και την παρακολουθώ και από πολύ κοντά όντας συνδρομητής σε μερικά από τα πιο έγκριτα επιστημονικά περιοδικά του κόσμου όπως είμαι σίγουρος ότι θα είναι και κάποιοι από εσάς. Κάποια από αυτά που αναφέρονται εδώ μέσα είναι επικίνδυνα ιδιαίτερα, από κάθε άποψη. Προσέξτε τις αντιδράσεις σας όταν διαβάζετε αυτά τα topics. Αν εξαιρέσουμε κάποιους στους οποίους έχει επέλθει μια κάποια <<χονδροτητα>> ας μου επιτραπεί η έκφραση στην ψυχική τους ευαισθησία είτε λόγω ακριβώς αυτών τους των ενασχολήσεων είτε για άλλους λόγους οι περισσότεροι από εμάς τουλάχιστον νοιώθουμε μια αμηχανία εκνευριστική διαβάζοντας τέτοιου είδους θέματα. Αρχίζοντας από τα σχετικά απλά (π.χ. πίστεψα ότι θα γίνει και έγινε, μου είπε ότι κάτι θα γίνει και έγινε ) μέχρι τα πολύ σοβαρά όπως ακατανόητες συζητήσεις, γεγονότα που προκαλούν τρόμο, ποιηματάκια για την επίκληση δαιμόνων και κάποια (υποτυπώδη έστω) κατηγοριοποίηση πνευματικών (δαιμονικών με την θεολογική έννοια του όρου) στοιχείων. Επιστημονικά (ιατρικά) αυτά τα ίδια φαινόμενα σημαίνουν κάποιου είδους πρόβλημα είτε ψυχολογικό (δεν θα ήθελα να αναφέρω ακριβώς τους όρους γιατί θα προβληματιστούμε έντονα) είτε σωματικό π.χ. έντονος σωματικός πόνος κατά την διάρκεια του ύπνου και όχι μόνο, φέρνει πολλές φορές τρομερούς εφιάλτες και άλλα πολλά.Το ίδιο ισχύει και για τον ψυχικό πόνο. Η σχετικές βιβλιογραφίες είναι γεμάτες από τέτοιες περιπτώσεις. Όλες συμφωνούν σε ένα πράγμα ότι κάτι κάπου δεν πάει καλά. Εάν δεχτούμε την ύπαρξη του Θεού και των δαιμόνων από θεολογική άποψη πρέπει την συζήτηση τέτοιων περιπτώσεων να την αναθέτουμε στους έμπειρους πνευματικούς μας πατέρες τους δοκιμασμένους στην πίστη και στον αγώνα της Εκκλησίας και σε καμία περίπτωση να μην εκθέτουμε τον ψυχισμό μας ή τις εμπειρίες τέτοιου βάθους και έντασης (ή τις παντελώς περιττές γνώσεις μας σε επικλήσεις ) κατά αυτόν τον τρόπο. Σε περίπτωση που πιστεύομε στην ορθή επιστήμη και στην δύναμη της, αναζητούμε έναν έμπειρο επιστήμονα δοκιμασμένο στα καμίνια της αλήθειας και του πειράματος και του καταθέτουμε τις εμπειρίες μας οι οποίες όπως διαβάζω σε αυτούς που τις έχουνε βιώσει ήταν ιδιαίτερα οδυνηρές. Επίσης θα μπορούσατε να τον ρωτήσετε κιόλας για τις πιο απλές απορίες σας σχετικά με το γιατί έχουμε την εντύπωση του deja vu (απειροελάχιστες καθυστερήσεις στην διαβίβαση και επεξεργασία σημάτων) ή για τις έξω-σωματικές εμπειρίες κάποιων ασθενών που ήταν σε κώμα και όχι μόνο ακόμα και για αυτή υπάρχει μια πρώτη απάντηση).Όμως όπως και να έχει η ενασχόληση μας με αυτού του είδους τις ιστορίες μόνο κακό και ταραχή φέρνει και καθόλου καλό γαληνή ή ψυχική ηρεμία. Διαπιστώνω με ιδιαίτερη λύπη και χρήστη του forum ο οποίος φέρει εικόνα ανθρώπου που προσποιείται δαιμονική μορφή ενώ έχει σαν ψευδώνυμο όνομα από δαιμονικό άρχοντα λογοτεχνικού έργου. Η ταύτιση με τέτοιου είδους μορφές και ρόλους μόνο ταραχή και αγωνία επιφέρει, ποτέ μα ποτέ ψυχική ηρεμία και αγαλλίαση όπως άλλωστε και αυτού του είδους οι συζητήσεις. Φθάνοντας στο τέλος να ζητήσω ένα συγνώμη για το μακροσκελές και κάπου <<άσχετο>> της παρεμβάσεως μου, έπεσε τελείως τυχαία το μάτι μου εδώ. Ελπίζω στην αγάπη σας και στην διακριτικότητα σας να καταλάβετε την αγωνία μου, αφού και εγώ είχα περάσει από άσχημα μονοπάτια των οποίων ένα μικρό μέρος αποτελούσαν εξιστορήσεις τέτοιων φαινομενικά αθώων ιστοριών που κάποια στιγμή αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι και τόσο αθώες ακόμα και αν τα κίνητρα σου είναι η απλή περιέργεια ο φόβος του τι θα ακούσεις αλλά και ο απλός <<χαβαλές>> δεν το κρύβω ότι ξεκαρδίστηκα στα γέλια με κάποια topics. Σας προσκαλω/προκαλω όλους να διαβάσετε έργα των πατέρων της εκκλησίας σχετικά με τα όνειρα και θα δείτε ένα βάθος το οποίο θα σας εκπλήξει. To ίδιο ισχύει και για την σύγχρονη επιστημονική βιβλιογραφία με την διαφορά ότι δεν μιλάει το ίδιο στην ψυχή. Κλείνοντας σας παραθέτω ένα απόσπασμα από την εισαγωγή του βιβλίου του Michel Jouvet (Μέλος της ακαδημίας των επιστημών, καθηγητής του παν. της Λυών ειδικευμένος στην μοριακή ονειρολογία και διευθυντής της μονάδας CRNS που μελετά τη νευροβιολογια των σταδίων της εγρήγορσης) o ύπνος και το όνειρο, εκδόσεις Κάτοπτρο ...... έπειτα η συζήτηση μας έφερε στους δαίμονες της νύχτας. Είχα ακούσει το προηγούμενο βράδυ τους βαθύφωνους και πνιχτούς ψαλμούς που ανέβαιναν από τα βάθη του μοναστηριού. Υπάρχει κάποια σχέση ανάμεσα στις νυχτερινές προσευχές και στο ρυθμό των ονείρων? Τα όνειρα των νεαρών δόκιμων πρέπει να είναι συχνά φιλήδονα. Το ξύπνημα μέσα στη νύχτα δεν είναι, άραγε, ένα μέσο για να απωθήσει κανείς προς την αυγή και την ανατολή του ηλίου τους δαίμονες της νύχτας? Το χαμόγελο του ηγούμενου με έκανε να καταλάβω ότι η ορθοδοξία είχε συνάψει μια συμφωνία με τις μεγάλες δυνάμεις της νύχτας, τον Έρωτα και το Όνειρο!...
blu-ray Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Ήθελα να εκφράσω την γνώμη μου σχετικά με το το topic αυτό εδώ και θα σας κουράσω. Αναφέρω ότι θα είναι μακροσκελές οπότε αν κουράζεστε από τα μακροσκελή αναγνώσματα μάλλον θα το αγνοήσετε. Μιλάω με εκτίμηση και αγάπη προς όλους σας. Η θέση μου είναι ξεκάθαρη. Είμαι άνθρωπος που πιστεύει βαθύτατα. Θα σας εκθέσω την γνώμη μου ταυτόχρονα σαν Χριστιανός και σαν άνθρωπος που σέβομαι βαθύτατα την επιστήμη και την παρακολουθώ και από πολύ κοντά όντας συνδρομητής σε μερικά από τα πιο έγκριτα επιστημονικά περιοδικά του κόσμου όπως είμαι σίγουρος ότι θα είναι και κάποιοι από εσάς. Κάποια από αυτά που αναφέρονται εδώ μέσα είναι επικίνδυνα ιδιαίτερα' date=' από κάθε άποψη. Προσέξτε τις αντιδράσεις σας όταν διαβάζετε αυτά τα topics. Αν εξαιρέσουμε κάποιους στους οποίους έχει επέλθει μια κάποια <<χονδροτητα>> ας μου επιτραπεί η έκφραση στην ψυχική τους ευαισθησία είτε λόγω ακριβώς αυτών τους των ενασχολήσεων είτε για άλλους λόγους οι περισσότεροι από εμάς τουλάχιστον νοιώθουμε μια αμηχανία εκνευριστική διαβάζοντας τέτοιου είδους θέματα. Αρχίζοντας από τα σχετικά απλά (π.χ. πίστεψα ότι θα γίνει και έγινε, μου είπε ότι κάτι θα γίνει και έγινε ) μέχρι τα πολύ σοβαρά όπως ακατανόητες συζητήσεις, γεγονότα που προκαλούν τρόμο, ποιηματάκια για την επίκληση δαιμόνων και κάποια (υποτυπώδη έστω) κατηγοριοποίηση πνευματικών (δαιμονικών με την θεολογική έννοια του όρου) στοιχείων. Επιστημονικά (ιατρικά) αυτά τα ίδια φαινόμενα σημαίνουν κάποιου είδους πρόβλημα είτε ψυχολογικό (δεν θα ήθελα να αναφέρω ακριβώς τους όρους γιατί θα προβληματιστούμε έντονα) είτε σωματικό π.χ. έντονος σωματικός πόνος κατά την διάρκεια του ύπνου και όχι μόνο, φέρνει πολλές φορές τρομερούς εφιάλτες και άλλα πολλά.Το ίδιο ισχύει και για τον ψυχικό πόνο. Η σχετικές βιβλιογραφίες είναι γεμάτες από τέτοιες περιπτώσεις. Όλες συμφωνούν σε ένα πράγμα ότι κάτι κάπου δεν πάει καλά. Εάν δεχτούμε την ύπαρξη του Θεού και των δαιμόνων από θεολογική άποψη πρέπει την συζήτηση τέτοιων περιπτώσεων να την αναθέτουμε στους έμπειρους πνευματικούς μας πατέρες τους δοκιμασμένους στην πίστη και στον αγώνα της Εκκλησίας και σε καμία περίπτωση να μην εκθέτουμε τον ψυχισμό μας ή τις εμπειρίες τέτοιου βάθους και έντασης (ή τις παντελώς περιττές γνώσεις μας σε επικλήσεις ) κατά αυτόν τον τρόπο. Σε περίπτωση που πιστεύομε στην ορθή επιστήμη και στην δύναμη της, αναζητούμε έναν έμπειρο επιστήμονα δοκιμασμένο στα καμίνια της αλήθειας και του πειράματος και του καταθέτουμε τις εμπειρίες μας οι οποίες όπως διαβάζω σε αυτούς που τις έχουνε βιώσει ήταν ιδιαίτερα οδυνηρές. Επίσης θα μπορούσατε να τον ρωτήσετε κιόλας για τις πιο απλές απορίες σας σχετικά με το γιατί έχουμε την εντύπωση του deja vu (απειροελάχιστες καθυστερήσεις στην διαβίβαση και επεξεργασία σημάτων) ή για τις έξω-σωματικές εμπειρίες κάποιων ασθενών που ήταν σε κώμα και όχι μόνο ακόμα και για αυτή υπάρχει μια πρώτη απάντηση).Όμως όπως και να έχει η ενασχόληση μας με αυτού του είδους τις ιστορίες μόνο κακό και ταραχή φέρνει και καθόλου καλό γαληνή ή ψυχική ηρεμία. Διαπιστώνω με ιδιαίτερη λύπη και χρήστη του forum ο οποίος φέρει εικόνα ανθρώπου που προσποιείται δαιμονική μορφή ενώ έχει σαν ψευδώνυμο όνομα από δαιμονικό άρχοντα λογοτεχνικού έργου. Η ταύτιση με τέτοιου είδους μορφές και ρόλους μόνο ταραχή και αγωνία επιφέρει, ποτέ μα ποτέ ψυχική ηρεμία και αγαλλίαση όπως άλλωστε και αυτού του είδους οι συζητήσεις. Φθάνοντας στο τέλος να ζητήσω ένα συγνώμη για το μακροσκελές και κάπου <<άσχετο>> της παρεμβάσεως μου, έπεσε τελείως τυχαία το μάτι μου εδώ. Ελπίζω στην αγάπη σας και στην διακριτικότητα σας να καταλάβετε την αγωνία μου, αφού και εγώ είχα περάσει από άσχημα μονοπάτια των οποίων ένα μικρό μέρος αποτελούσαν εξιστορήσεις τέτοιων φαινομενικά αθώων ιστοριών που κάποια στιγμή αντιλαμβάνεσαι ότι δεν είναι και τόσο αθώες ακόμα και αν τα κίνητρα σου είναι η απλή περιέργεια ο φόβος του τι θα ακούσεις αλλά και ο απλός <<χαβαλές>> δεν το κρύβω ότι ξεκαρδίστηκα στα γέλια με κάποια topics. Σας προσκαλω/προκαλω όλους να διαβάσετε έργα των πατέρων της εκκλησίας σχετικά με τα όνειρα και θα δείτε ένα βάθος το οποίο θα σας εκπλήξει. To ίδιο ισχύει και για την σύγχρονη επιστημονική βιβλιογραφία με την διαφορά ότι δεν μιλάει το ίδιο στην ψυχή. Κλείνοντας σας παραθέτω ένα απόσπασμα από την εισαγωγή του βιβλίου του Michel Jouvet (Μέλος της ακαδημίας των επιστημών, καθηγητής του παν. της Λυών ειδικευμένος στην μοριακή ονειρολογία και διευθυντής της μονάδας CRNS που μελετά τη νευροβιολογια των σταδίων της εγρήγορσης) o ύπνος και το όνειρο, εκδόσεις Κάτοπτρο ...... έπειτα η συζήτηση μας έφερε στους δαίμονες της νύχτας. Είχα ακούσει το προηγούμενο βράδυ τους βαθύφωνους και πνιχτούς ψαλμούς που ανέβαιναν από τα βάθη του μοναστηριού. Υπάρχει κάποια σχέση ανάμεσα στις νυχτερινές προσευχές και στο ρυθμό των ονείρων? Τα όνειρα των νεαρών δόκιμων πρέπει να είναι συχνά φιλήδονα. Το ξύπνημα μέσα στη νύχτα δεν είναι, άραγε, ένα μέσο για να απωθήσει κανείς προς την αυγή και την ανατολή του ηλίου τους δαίμονες της νύχτας? Το χαμόγελο του ηγούμενου με έκανε να καταλάβω ότι η ορθοδοξία είχε συνάψει μια συμφωνία με τις μεγάλες δυνάμεις της νύχτας, τον Έρωτα και το Όνειρο!...[/quote'] Φίλε εν μέρει εχεις δίκιο αλλα εισαι λίγο απόλυτος με αυτά που λες.
damn3 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 ... σε μερικά από τα πιο έγκριτα επιστημονικά περιοδικά του κόσμου ... Ποια είναι αυτά;
kallair Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Παιδιά το παληκάρι δεν ήρθε εδώ με σκοπό ξεκινήσει καβγά και να μας προκαλέσει. Απλώς παρέθεσε την προσωπική του άποψη και μας συνέστησε την λογική να βλέπουμε όλες τις ιστορίες που γράφονται εδώ σαν απλώς ιστορίες για χαβαλέ κ τίποτα παραπάνω(τουλάχιστον έτσι το κατάλαβα εγώ). Θα συμφωνήσω μαζί του σε αυτό. Οι περισσότερες ιστορίες εδώ είναι είτε αποκύημα της ανθρώπινης φαντασίας κ ανθρώπινου μυαλού, είτε ιστορίες που εξηγούνται επιστημονικά. Παρακαλώ θερμά να μην γίνει το topic άλλος ένας τόπος καβγά, αλλά απλώς όποιος έχει κάποια παράξενη ιστορία να παραθέσει, να μας την πει.
blu-ray Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Ναι εντάξει αλλα μερικές φορές μερικά πράγματα απλως δεν μπορούν να εξηγηθουν και δεν υπάρχει λογική. Μια μέρα έψαχνα το φορητό cdplayer μου στο δωμάτιο μου και το γραφείο το είχα ψάξει άπειρες φορές γενικά εκανα το σπίτι ανω κάτω για να το βρω επειδή ομως πολλες φορές άκουγα μουσική στην βεράντα πήγα να δω μπας και το εχω ξεχάσει εκεί δεν το βρίσκω και με το που γυρίζω πίσω βλέπω πανω στο γραφείο μου το cdplayer ε εκει μου έφυγε το σκατό. Εχω ακούσει και αλλες ιστορίες φίλων μου τις οποίες θα διηγηθώ αλλη φορα. Πάντως μπορώ να ξεχωρίσω εναν άνθρωπο που πιστεύει αυτα που λέει και εναν που δεν πιστεύει ... (πείτε και καμιά ιστοριούλα μην γράφετε μόνο τις απόψεις σας...)
kallair Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 το βράδυ αν έχω χρόνο θα γράψω την τελευταία μου ιστορία. Την άφησα για το τέλος γιατί είναι προσωπική εμπειρία. .
DIMERR Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Ναι εντάξει αλλα μερικές φορές μερικά πράγματα απλως δεν μπορούν να εξηγηθουν και δεν υπάρχει λογική. Μια μέρα έψαχνα το φορητό cdplayer μου στο δωμάτιο μου και το γραφείο το είχα ψάξει άπειρες φορές γενικά εκανα το σπίτι ανω κάτω για να το βρω επειδή ομως πολλες φορές άκουγα μουσική στην βεράντα πήγα να δω μπας και το εχω ξεχάσει εκεί δεν το βρίσκω και με το που γυρίζω πίσω βλέπω πανω στο γραφείο μου το cdplayer ε εκει μου έφυγε το σκατό. Εχω ακούσει και αλλες ιστορίες φίλων μου τις οποίες θα διηγηθώ αλλη φορα. Πάντως μπορώ να ξεχωρίσω εναν άνθρωπο που πιστεύει αυτα που λέει και εναν που δεν πιστεύει ... (πείτε και καμιά ιστοριούλα μην γράφετε μόνο τις απόψεις σας...) Αυτο μου εχει τυχει και εμενα αρκετες φορες!να ψαχνω κατι μεσα στο σπιτι να εχω φαει τον κοσμο να το βρω ,να εχω ψαξει ακομα και στα πιο απιθανα μερη και ξαφνικα να το βρισκω μπροστα μου σε πολυ προφανεις θεσεις!και να λεω πως ειναι δυνατο να μην το εβλεπα τοση ωρα?...
subdee Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 είναι δυνατό να μην το έβλεπες τόσην ώρα γιατί το μυαλό σου είναι θωλομένο και επισυγκεντρώνεται στα απίθανα μέρη, αγνωόντας αυτό που βλέπουν τα μάτια σου καθεαυτού. μου φαίνεται πως όταν ψάχνεις για κάτι, ψάχνεις με τη σκέψη και όχι με τα μάτια.
blu-ray Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 είναι δυνατό να μην το έβλεπες τόσην ώρα γιατί το μυαλό σου είναι θωλομένο και επισυγκεντρώνεται στα απίθανα μέρη, αγνωόντας αυτό που βλέπουν τα μάτια σου καθεαυτού. μου φαίνεται πως όταν ψάχνεις για κάτι, ψάχνεις με τη σκέψη και όχι με τα μάτια. Τότε ήταν καλόκαιρι και είχε τελειώσει το σχολείο και είχα μεζέψει τα πάντα απο τα γραφείο (βιβλία κλπ) και ήταν άδειο μόνο μια μπλούζα υπήρχε. Το γραφείο το είχα ψάξει άπειρες φορες (συρτάρια κλπ) αλλα δεν είδα τίποτα. Μου έχει συμβεί να ψάχνω στο γραφείο πραγματα και να τα βλέπω μετα απο ώρα αλλα υπήρχαν και αλλα πράγματα και καταλάβαινα πως εγω δεν το έβλεπα όμως με το cdplayer ήταν αλλιως ήταν και μεγάλο και έπαθα πλάκα. Επίσης μια φορά μου είχει τύχει να ψάξω (πάλι βράδυ) κάτι (δεν θυμάμαι) και το πρωί να το βρίσκω δίπλα μου (αλλο σοκ και αυτό) και να ρωτάω αδερφό και τους γονείς μου μπας και το πήραν και το επέστρεψαν (η απάντηση ομως ηταν αρνητική). Μερικές φορές οταν τα σκέφτομαι προσπάθώ να βρω λογική εξήγηση και αλλες φορές αντριχιάζω πραγματικά...:???:
DIMERR Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2006 Συμβουλευω σε οσους ''μαγευονται'' με το παραφυσικο να αρχισουν και να βλεπουν xfiles.Ετσι καθε βραδυ θα περνουν την δοση τους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα