Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φτιαχνω αυτο το θεμα για να σιγκεντρωσουμε ιστοριες που μας κινησαν το ενδιαφερον,που φοβηθηκαμε κτλ...με παραξενα πραγματα που σας εχουν συμβει και οτι αλλο νομιζετε εσεις.....

αρχιζω.....αυτη η ιστορια δεν ειναι δικια μου αλλά αξιζει να την διαβασετε!!!Μια ιστορια με το ξακουστό "ποτηράκι" ή αλλλιως "ouija"....

Ηταν 1 η ωρα το βραδι..Ειχαμε μολις γυρισει σπιτι ενος φιλου..6 ατομα και σκεφτηκαμε να παιξουμε το "Ποτηρακι" να δουμε πως ειναι..Ο φιλος μας,μας ειχε προειδοποιησει να μην το κανουμε ποσες φορες.Η περιεργια ομως μας εφαγε.Ειχαμε βαλει και βιντεοκαμερα με ειδικο φιλτρο να κοιταει στο τραπεζι για να αποδειξουμε οτι εινα αληθεια.Υπηρχε και ο σκυλος του παιδιου μεσα στο σπιτι(κοιμοταν σε μια γωνια).Αφου τα στισαμε ολα κανει ο φιλος μας την πρωτη ερωτηση.."Εισαι εδω πνευμα?"..Μετα απο 6 δευτερα το ποτηρακι με καποιες κινησεις πηγε στα γραμματα και σχηματισε την λεξη ναι.Εγω χεστηκα πανω μου(συγγνωμη για την εκφραση).Ολοι τρομαξαμε...Το παιχνιδι ειχε παρει σοβαρη μορφη...Αρχισαμε ενας ενας να του κανουμε ερωτησεις με την προυποθεση οτι δεν θα ρωτησουμε κατι επικινδυνα και ειδικα κατι που να αφορα το ΜΕΛΛΟΝ..Το ρωτησαμε απο που ηταν και μας ειπε απο Καστορια νομιζω.Ρωτησαμε πως πεθανε και μας ειπε πως κρεμαστηκε το 1876..Γενικα ανοιξαμε μια συζητηση..Εντομεταξυ ο σκυλος πηγαινε πανω κατω..(Εχω ακουσει οτι τα σκυλια και γενικοτερα τα ζωα μπορουν και βλεπουν τα πνευματα...δεν μπορω να αποδειξω οτι αληθευει).Η κασσετα ακομη βιντεοσκοπουσε..Σε καποια φαση εκανα την ερωτηση.."Τι πνευμα εισαι καλο η κακο?" και μας ειπε......."Κακο"...Σταματησαμε για λιγο...μεχρι που ακουστηκε η χειροτερη ερωτηση που θα μπορουσε να γινει..."Δειξε μας την δυναμη σου"...Περασαν 3 δευτερα και εσπασαν τα τζαμια απο ολο το σπιτι...τα παραθηρα και οι πορτες ανοιγοκλειναν...ολα τα γραμματα και οι αριθμοι ειχαν εξαφανιστει...περασαν 5 λεπτα οπου τα ειχαμε δει ολα μεχρι που ειδαμε το ποτηρι να σηκωνεται σε ενα υψος μισο μετρο κατω απο την λαμπα του σαλονιου και να εκτινασεται στον τοιχο οπου και εσπασε...

η κασετα ειχε λιωσει μεσα στην καμερα..Αυτος που τα ειδε ολα ηταν ενας αλλος φιλος που καθως γινοταν ο πανικος ειδε πισω απο την καμερα...Ειδε την οψη του πνευματος..Ηταν οπως το περιεγραψε μετα απο 3 βδομαδες που ηταν και ειμασταν παλι καλα,ενα πραγμα σαν σωμα που αιορουταν στον αερα με ανοιχτα τα χερια και τα ποδια και το ολο αυτο που φορουσε χανοντουσαν προς τα πισω..σαν να το τραβουσε κατι...

Καθε βραδι μετα το περιστατικο..ολοι ειχαμε τον ιδιο εφιαλτη για 2 βδομαδες...ερχοταν μια μορφη οπως αυτο που μας ειχε περιγραψει το παιδι που το ειδε και μας ελεγε..."Θα σας περιμενω.."...

Απ'αυτο παιχνιδι εχουν πεθανει ολοκληρες παρεες ατομων..Αλλοι αυτοκτονησαν γιατι ερχοταν το πνευμα συνεχως στον υπνο τους..Αλλοι ρωτησαν για πραγματα που αφορουν το μελλον και εμειναν σε κομα...

αν εχετε παρομοιες ιστοριες συνεχηστε....

• Απαντ. 183
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
φτιαχνω αυτο το θεμα για να σιγκεντρωσουμε ιστοριες που μας κινησαν το ενδιαφερον' date='που φοβηθηκαμε κτλ...με παραξενα πραγματα που σας εχουν συμβει και οτι αλλο νομιζετε εσεις.....

αρχιζω.....αυτη η ιστορια δεν ειναι δικια μου αλλά αξιζει να την διαβασετε!!!Μια ιστορια με το ξακουστό "ποτηράκι" ή αλλλιως "ouija"....

Ηταν 1 η ωρα το βραδι..Ειχαμε μολις γυρισει σπιτι ενος φιλου..6 ατομα και σκεφτηκαμε να παιξουμε το "Ποτηρακι" να δουμε πως ειναι..Ο φιλος μας,μας ειχε προειδοποιησει να μην το κανουμε ποσες φορες.Η περιεργια ομως μας εφαγε.Ειχαμε βαλει και βιντεοκαμερα με ειδικο φιλτρο να κοιταει στο τραπεζι για να αποδειξουμε οτι εινα αληθεια.Υπηρχε και ο σκυλος του παιδιου μεσα στο σπιτι(κοιμοταν σε μια γωνια).Αφου τα στισαμε ολα κανει ο φιλος μας την πρωτη ερωτηση.."Εισαι εδω πνευμα?"..Μετα απο 6 δευτερα το ποτηρακι με καποιες κινησεις πηγε στα γραμματα και σχηματισε την λεξη ναι.Εγω χεστηκα πανω μου(συγγνωμη για την εκφραση).Ολοι τρομαξαμε...Το παιχνιδι ειχε παρει σοβαρη μορφη...Αρχισαμε ενας ενας να του κανουμε ερωτησεις με την προυποθεση οτι δεν θα ρωτησουμε κατι επικινδυνα και ειδικα κατι που να αφορα το ΜΕΛΛΟΝ..Το ρωτησαμε απο που ηταν και μας ειπε απο Καστορια νομιζω.Ρωτησαμε πως πεθανε και μας ειπε πως κρεμαστηκε το 1876..Γενικα ανοιξαμε μια συζητηση..Εντομεταξυ ο σκυλος πηγαινε πανω κατω..(Εχω ακουσει οτι τα σκυλια και γενικοτερα τα ζωα μπορουν και βλεπουν τα πνευματα...δεν μπορω να αποδειξω οτι αληθευει).Η κασσετα ακομη βιντεοσκοπουσε..Σε καποια φαση εκανα την ερωτηση.."Τι πνευμα εισαι καλο η κακο?" και μας ειπε......."Κακο"...Σταματησαμε για λιγο...μεχρι που ακουστηκε η χειροτερη ερωτηση που θα μπορουσε να γινει..."Δειξε μας την δυναμη σου"...Περασαν 3 δευτερα και εσπασαν τα τζαμια απο ολο το σπιτι...τα παραθηρα και οι πορτες ανοιγοκλειναν...ολα τα γραμματα και οι αριθμοι ειχαν εξαφανιστει...περασαν 5 λεπτα οπου τα ειχαμε δει ολα μεχρι που ειδαμε το ποτηρι να σηκωνεται σε ενα υψος μισο μετρο κατω απο την λαμπα του σαλονιου και να εκτινασεται στον τοιχο οπου και εσπασε...

[b']η κασετα ειχε λιωσει μεσα στην καμερα..[/b]Αυτος που τα ειδε ολα ηταν ενας αλλος φιλος που καθως γινοταν ο πανικος ειδε πισω απο την καμερα...Ειδε την οψη του πνευματος..Ηταν οπως το περιεγραψε μετα απο 3 βδομαδες που ηταν και ειμασταν παλι καλα,ενα πραγμα σαν σωμα που αιορουταν στον αερα με ανοιχτα τα χερια και τα ποδια και το ολο αυτο που φορουσε χανοντουσαν προς τα πισω..σαν να το τραβουσε κατι...

Καθε βραδι μετα το περιστατικο..ολοι ειχαμε τον ιδιο εφιαλτη για 2 βδομαδες...ερχοταν μια μορφη οπως αυτο που μας ειχε περιγραψει το παιδι που το ειδε και μας ελεγε..."Θα σας περιμενω.."...

Απ'αυτο παιχνιδι εχουν πεθανει ολοκληρες παρεες ατομων..Αλλοι αυτοκτονησαν γιατι ερχοταν το πνευμα συνεχως στον υπνο τους..Αλλοι ρωτησαν για πραγματα που αφορουν το μελλον και εμειναν σε κομα...

αν εχετε παρομοιες ιστοριες συνεχηστε....

Δοκίμασε να κάνεις data-recovery με κάποιο αντίστοιχο προγραμματάκι. Προτείνω να μεταφερθεί και αυτό στο "αποθηκευτικά μέσα".

• Like 1
Δημοσ.

γραφω στην αρχη:<<αρχιζω.....αυτη η ιστορια δεν ειναι δικια μου αλλά αξιζει να την διαβασετε!!!Μια ιστορια με το ξακουστό "ποτηράκι" ή αλλλιως "ouija"...

οποτε....

ας πει καποιος αλλος καμια ιστορια

Δημοσ.

επειδη δεν μπαινουν ολοι στο esoterica.gr την εβαλα εδω επειδη μου φανικε ενδιαφερουσα και δεν την εκανα δικια μου

Δημοσ.

Παιδιά πιστεύετε στην έκτη αίσθηση; Πιστεύετε στο ότι κάποιες ψυχές παραμένουν στο κενό… δηλαδή στην γη… με άλλο πιο κλασικό τρόπο στα φαντάσματα.. Μόνο που εγώ προσωπικά δε μπορώ να τα πω φαντάσματα γιατί στην ουσία είναι κάτι άλλο που ο ανθρώπινος νους δε μπορεί να αντιληφθεί.

Ένας γνωστός μου μου έχει πει ότι μιλάει συχνά με τον φιλο του που έχασε πριν μερικά χρόνια. Ότι με λίγα λόγια δέχεται επισκέψεις από το φάντασμα του φιλου του. Στην αρχή απορούσα τι μου έλεγε και πως είναι δυνατόν να λέει κάτι τέτοιο. Ξέρετε τώρα…… τον πήρα στο ψιλό και τον δούλευα.

Εκείνη την στιγμή μου είπε να μη τον προκαλώ γιατί μπορεί να μου το αποδείξει.

Απόδειξε το μου μου του είπα.

Τι ήθελα και το είπα…

Απλά θα σας αναφέρω ένα περιστατικό…

Το να φυσάς και να βγάζεις ατμούς γίνεται μόνο όταν είσαι έξω από το σπίτι που έχει κρύο και αυτό μόνο τον χειμώνα… Σας πληροφορώ πολύ καλά ότι αυτό το πράγμα έγινε μέσα σε ζεστό σπίτι. Δε γινόταν σε όλο το σπίτι μόνο δίπλα στον γνωστό μου. Εγώ δεν το είχα αντιληφθεί τότε και έλεγα «δες μόνο εδώ βγάζει ατμούς» και γελούσα. Μετά αυτό το άτομο μου είχε πει ότι όταν σε επισκέπτεται «κάποιος» το περιβάλλον γύρο του είναι κρύο. Χαμηλή θερμοκρασία και γιʼαυτό έβγαζα ατμούς εκείνη την μέρα σε συγκεκριμένο σημείο. Μου είπε ήταν μαζί μας Εκείνη την στιγμή. Στο μεταξύ ξέχασα να αναφέρω ότι όταν μπήκα στο δωμάτιο και πήγα και έκατσα στην καρεκλά με έβλεπε τρομοκρατημένος. Βασικά Εκείνη την νύχτα ήταν πολύ παράξενος. Λες και φοβόταν μήπως αποκαλύψει κάτι. Τελικά μου είπε γιατί ήταν παράξενος. Σε ποιον να το πει; Αφού όλοι θα τον έβγαζαν τρελό και θα τον έπαιρναν στο ψιλό όπως έκανα εγώ αρχικά. Δε μπορώ να πω ότι πιστεύω στα φαντάσματα αλλά σίγουρα κάτι υπάρχει εκεί έξω. Δε γίνεται όλοι να είμαστε τρελοί.

Το ότι ένιωσα να με ακουμπάει ένα χέρι στον ώμο, μια νύχτα κατά την διάρκεια που σκεφτόμουν τον παππού μου που έχασα ,τι να πω γιʼαυτό που το έχω νοιώσει εγώ. Στο μεταξύ εκείνη την νύχτα που με ακούμπησε το χέρι είπα Ρενο άσε με. Νόμιζα ότι ήταν ο αδερφός μου και ήρθε να με τρομάξει. Φυσικά μπορεί να ήταν και η ιδέα μου ότι με ακουμπούσε ένα χέρι. Ίσος ήταν κάποιο μούδιασμα των μυών, Τι να πω δε ξέρω.

Όσο για τους ατμούς και ρώτησα τον φυσικό μου για να δω κάτω από τι φυσικές συνθήκες βγάζει κάποιος ατμούς. Δε βρήκα κάποια απάντηση γιατί εκείνη τη νύχτα έβγαζα ατμούς.

Αυτά από μένα. Παιδιά μη με πάρετε στο ψιλό. Ο καθένας με τα πιστεύω του

Δημοσ.

Γιατί βρε παιδιά πέσατε να φάτε τον greekboy; Μια χαρά ιδέα είχε !

Remali ο κόσμος χωρίζεται σε υλικό και άυλο. Είναι πολλά αυτά που δεν ξέρουμε.

Προσωπικά, πάντα διατηρώ επιφυλάξεις στο άκουσμα τέτοιων ιστοριών αλλά a priori δεν αποκλείω τίποτα.

Δημοσ.
Σε καποια φαση εκανα την ερωτηση.."Τι πνευμα εισαι καλο η κακο?" και μας ειπε......."Κακο"...

Έλα μωρέ, απλά σας ψάρωνε. Άμα κάτσετε και τον γνωρίσετε, ο Μητσάκος είναι πολύ ΟΚ παιδί.

Δημοσ.

Χεχεχεχε! Καλό είναι όμως να κρατάμε πισίνες σε όλα όπως λέει και ο Rising1980. Ποτέ δε ξέρεις τι γίνεται στον κόσμο και ούτε μπορείς να αποδείξεις ότι δε συμβαίνει τίποτα. Όπως ομοίως δε μπορείς να αποδείξεις ότι συμβαίνει και κάτι. Εκτός και αν ζήσεις κάτι, που ως συνήθως βγαίνεις τρελός…. :mrgreen:

Δημοσ.

Remali ο κόσμος χωρίζεται σε υλικό και άυλο.

Χωρίς να είμαι σίγουρος' date=' ο κόσμος χωρίζεται σε υλικό και αντι-υλικό.

Δε γίνεται όλοι να είμαστε τρελοί.

Η πλειοψηφία των ανθρώπων στη γη είναι τρελοι ... και οι υπόλοιποι προσπαθούν.

Τι πνευμα εισαι καλο η κακο?" και μας ειπε......."Κακο"

Σαν τις ερωτήσεις του Χατζηνικολάου στη Μπακογιάννη. Δε το ρωτούσες πιος θα πάρει το champions league.

Δημοσ.
Χωρίς να είμαι σίγουρος, ο κόσμος χωρίζεται σε υλικό και αντι-υλικό.

Ενδεχομένως, από φυσικής απόψεως. Μην ξεχνάς όμως πως οι επιστήμες απορρίπτουν οποιοδήποτε περίεργο (διάβαζε: παραψυχολογικό, μυστικιστικό κτλ.) φαινόμενο που δεν μπορει ν' αποδειχθεί. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει. Σαφώς και είμαι υπέρ της επιστήμης, δεν δέχομαι όμως τον δογματισμό που τη διέπει.

Δημοσ.
Ενδεχομένως, από φυσικής απόψεως. Μην ξεχνάς όμως πως οι επιστήμες απορρίπτουν οποιοδήποτε περίεργο [/b'](διάβαζε: παραψυχολογικό, μυστικιστικό κτλ.) φαινόμενο που δεν μπορει ν' αποδειχθεί. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχει. Σαφώς και είμαι υπέρ της επιστήμης, δεν δέχομαι όμως τον δογματισμό που τη διέπει.

Μια από της κλασσικές κοτσάνες που πετάνε όσοι υπερασπιστές ασυναρτησιών.

Replace with ->δεν υιοθετούν οτιδήποτε πριν τεκμηριωθεί.

Και δε λέω " πριν αποδειχθεί" γιατί στη τελική ένα σωρό "Θεωρίες" υπάρχουν στην επιστήμη και καμία δεν έχει αποδειχθεί. Λέω τεκμηριωθεί γιατί όσοι προσπαθούν να αυτοανακυρηχθούν σε "επιστήμονες" του παρα-φυσικού δεν έχουν καν διατυπώσει τη θεωρία τους με δόκιμους όρους. Σπανιότατα κάποιος από αυτούς είναι σε θέση να διατυπώσει τη θεωρία του δύο φορές με τους ίδιους όρους. Συνήθως κάθε φορά χρησιμοποιείται όποια λέξη βρεθεί πρόχειρη. Ποτέ δε κατάλαβα πχ τι εννοείται με τον όρο "Θετική ενέργεια", ως προς τι είναι θετική, ποιά είναι η αρνητική, και γιατί είναι "ενέργεια" (συνεπώς ανήκει στον ίδιο "χώρο" με τη θερμική, ηλεκτρική κλπ κλπ), μπορεί να μετατραπεί σε μια άλλη μορφή ενέργειας, αν όχι ας μη το λένε ενέργεια ας το πουν "!$%@!!$# $^#@!!" ... πιο δόκιμος όρος θα είναι.

Δε ξέρω αν υπάρχει παραφυσική, σίγουρα υπάρχει ΠΑΡΑφυσική.

Το τραγικότερο είναι να ακούς να περιγράφει παραφυσικά, διαγαλαξιακά, εξωήινα, ενδογήινα (και δε ξέρω και γω τι) φαινόμενα κάποιος "τυπικά" γνώστης της φυσικής, ξεστομίζοντας προτάσεις που μαθητές λυκείου (με βαθμό πάνω του 10) μπορούν να καταλάβουν ότι δεν είναι παρά αερολογίες.

Αλήθεια αυτόν τον καθηγητή στα ΤΕΙ Πειραιά δεν τον έχουνε πάρει στο ψιλό οι σπουδαστές του. Προσωπικά, αν ήμουν σπουδαστής του θα έκανα ασφαλιστικά μέτρα να με διδάσκει/εξετάζει άλλος.

Δημοσ.

Μπράβο, η αντίληψή σου τσακίζει κόκκαλα. Αν από το post μου κατάλαβες ότι είμαι υπερασπιστής των απανταχού νεραϊδόπληκτων, κερδίζεις χρυσούν ωρόλογιο καθώς και δωρεάν πάρκινγκ για το καλάμι που καβαλάς. Αν θέλεις συνέχεια, υπάρχουν και τα pm. Ας μην πηδήξουμε το topic τελείως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...