Προς το περιεχόμενο

Το πλεονεκτημα να αγοραζει κανεις απο το MEDIA MARΚT η αλλο Παρομοιο Μεγαλο Καταστημα

Palm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

govlove

Η εμπειρία με τις μνήμες είναι μερικών ετών.

Η εμπειρία με τη μητρική μερικών μηνών.

Εξυπηρέτηση στις πωλήσεις έχει όντως άψογη.

Μακάρι να μην έχουν και άλλοι την ατυχία μου, εγώ πάντως δεν ξαναδοκιμάζω την τύχη μου. (επιπλέον επειδή δεν άντεχα τον θόρυβο από το ανεμιστηράκι, αγόρασα άλλο και το έβαλα μόνος μου, οπότε δεν έχω και εγγύηση πλέον. Το ανεμιστηράκι της μητρικήα ακουγόταν 2 δωμάτια δίπλα με κλειστές τις πόρτες)

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

πάντως, το service στο Multirama Πατρών άλλαξε εκ του συστάδην από τις 16/7 και μετά. Κοινώς, απέλυσαν τον παλιό τεχνικό μετά από διαπιστωμένη άσχημη έως κακή συμπεριφορά προς τους πελάτες και πήραν 1-2 καινούρια παιδιά τα οποία είναι άψογα. Οπότε, StavrosD, πιθανόν να "έπεσες" πάνω στον πρώην τεχνικό εξ ου και το άσχημο της εμπειρίας σου. Αν του govlove είναι πιο πρόσφατη, θα έρθετε στα λόγια μου.

Δημοσ.
govlove

Η εμπειρία με τις μνήμες είναι μερικών ετών.

Η εμπειρία με τη μητρική μερικών μηνών.

Εξυπηρέτηση στις πωλήσεις έχει όντως άψογη.

Μακάρι να μην έχουν και άλλοι την ατυχία μου' date=' εγώ πάντως δεν ξαναδοκιμάζω την τύχη μου. (επιπλέον επειδή δεν άντεχα τον θόρυβο από το ανεμιστηράκι, αγόρασα άλλο και το έβαλα μόνος μου, οπότε δεν έχω και εγγύηση πλέον. Το ανεμιστηράκι της μητρικήα ακουγόταν 2 δωμάτια δίπλα με κλειστές τις πόρτες)[/quote']

ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΚΗΣ ΑΔΕΡΦΕ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΤΑΙΡΙΑ (INTEL,AMD)ΟΠΟΤΕ ΑΠΛΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Η MULTIRAMA,ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ,MICROLAND Η ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΕΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΕΣ.

Δημοσ.

wizzy Ο τεχνικός ρώτησε τον προϊστάμενο πριν απαντήσει.

govlove Το ανεμιστηράκι του chipset ακουγόταν, όχι του επεξεργαστή.

Δημοσ.

σχετικά με το mediamarkt, παρακαλω οσους ξέρουν αν ειναι ευκολο να γράψουν , τι ακριβώς γινεται με τις αποστολές σε μεγάλες (λευκές) συσκευές ; Πληρώνεις ολο το ποσό και περιμένεις (πόσο καιρο; ) για να τα παραλάβεις σπίτι; Μπορεις να πληρώσεις ενα μικρό ποσο στην αρχή και τα υπόλοιπα κατα την παράδοση για να εξασφαλίσεις τουλάχιστον οτι θα σου φέρουν οτι ζήτησες; Και γενικά οτι αλλες σχετικές πληροφορίες εχει κάποιος απο εμπειρίες του ας γράψει , ευχαριστω!

Δημοσ.
wizzy Ο τεχνικός ρώτησε τον προϊστάμενο πριν απαντήσει.

govlove Το ανεμιστηράκι του chipset ακουγόταν' date=' όχι του επεξεργαστή.[/quote']

ΤΟΤΕ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΕΒΑΖΕΣ ΜΟΒΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΜΟΒΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙ..... ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Η MULTIRAMA ΠΟΥ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΒΟ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΘΟΡΥΒΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ.....

Δημοσ.
ΤΟΤΕ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΕΒΑΖΕΣ ΜΟΒΟ ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΣ ΜΟΒΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙ..... ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ Η MULTIRAMA ΠΟΥ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΜΟΒΟ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΚΙ ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΑΘΟΡΥΒΟ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ.....

Με λίγα λόγια να πήγαινε ας πούμε στην Αμερική για να ζητήσει αλλαγή της motherboard; Για σκέψου λιγάκι. Αγόρασε από ένα μαγαζί την mobo ωραία; Από το μαγαζί θα ζητήσει τα ρέστα την επόμενη αν το προιον ήταν αισχρό όχι από την εταιρία παραγωγής. Όσες φορές μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο πήγα στο μαγαζί που αγόρασα και τους εξηγήθηκα "Εγώ κύριοι από εσάς το πήρα, εσείς θα επικοινωνήσετε με την αντιπροσωπεία και θα κανονίσετε για αλλαγη. Σας έδωσα λεφτά, είμαι πελάτης και απαιτώ εξυπηρέτηση". Τόσο απλά. Η μοναδική φορά που έκανα μόνος μου τις ενέργειες ήταν για ενα Plextor αντιγραφικό και αυτό γιατί ήξερα ότι μετά από 3 μέρες θα είχα καινούριο.

Όσο για το Media Markt είναι αλήθεια ότι σου επιστρέφουν τα λεφτά σου αν δεν είσαι ικανοποιημένος με το προϊόν που αγόρασες το έχω δει να γίνεται μπροστά μου με μια sony bravia.

Edit: Να ζητήσει να του βάλουν άλλο ανεμιστηράκι από το Multirama στην καινούρια mobo;! Σοβαρά το είπες αυτό;

Πρέπει να κατανοήσουμε τα δικαιώματα μας ως καταναλωτές-πελάτες. Αγοράζω κάτι και είναι μούφα: Το πάω πίσω και απαιτώ να μου δώσουν καινούριο και όχι αυτό που πήρα επισκευασμένο.-

Δημοσ.

nai ayto mporei na ginei ok.Egw den exw problhma an einai multirama h mediamark h otishpote.Ekeino poy me endiaferei einai na moy bgei kalo kai na to exw xronia opws me to pc poy exw parei apo thn multirama ths PATRAS kai eimai 1000% ikanopoihmenos.Kai apo thema service me exoyn boithisei apeires wres kai xwris xrewsh giati sthn arxh den iksera oyte pws anoigei...Twra mporw na pw oti kserw mexri kai mobo na allazw monos moy kai aneta...Pantos kaka ta psemmata thelei na eisai kai ligo tyxeros oso anafora ta hl/ka...GMXL1 egw hmoyn...Twra oso anafora thn MEdia mark den kserw kai proteimo na paw se ena magazi na parw kati kai na kserw oti exw na kanw me to magazi poy to phra kai na eimai yshxos...

Δημοσ.

nai ayto mporei na ginei ok.Egw den exw problhma an einai multirama h mediamark h otishpote.Ekeino poy me endiaferei einai na moy bgei kalo kai na to exw xronia opws me to pc poy exw parei apo thn multirama ths PATRAS kai eimai 1000% ikanopoihmenos.Kai apo thema service me exoyn boithisei apeires wres kai xwris xrewsh giati sthn arxh den iksera oyte pws anoigei...Twra mporw na pw oti kserw mexri kai mobo na allazw monos moy kai aneta...Pantos kaka ta psemmata thelei na eisai kai ligo tyxeros oso anafora ta hl/ka...GMXL1 egw hmoyn...Twra oso anafora thn MEdia mark den kserw kai proteimo na paw se ena magazi na parw kati kai na kserw oti exw na kanw me to magazi poy to phra kai na eimai yshxos...

Δημοσ.
Με λίγα λόγια να πήγαινε ας πούμε στην Αμερική για να ζητήσει αλλαγή της motherboard; Για σκέψου λιγάκι. Αγόρασε από ένα μαγαζί την mobo ωραία; Από το μαγαζί θα ζητήσει τα ρέστα την επόμενη αν το προιον ήταν αισχρό όχι από την εταιρία παραγωγής. Όσες φορές μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο πήγα στο μαγαζί που αγόρασα και τους εξηγήθηκα "Εγώ κύριοι από εσάς το πήρα' date=' εσείς θα επικοινωνήσετε με την αντιπροσωπεία και θα κανονίσετε για αλλαγη. Σας έδωσα λεφτά, είμαι πελάτης και απαιτώ εξυπηρέτηση". Τόσο απλά. Η μοναδική φορά που έκανα μόνος μου τις ενέργειες ήταν για ενα Plextor αντιγραφικό και αυτό γιατί ήξερα ότι μετά από 3 μέρες θα είχα καινούριο.

Όσο για το Media Markt είναι αλήθεια ότι σου επιστρέφουν τα λεφτά σου αν δεν είσαι ικανοποιημένος με το προϊόν που αγόρασες το έχω δει να γίνεται μπροστά μου με μια sony bravia.

Edit: Να ζητήσει να του βάλουν άλλο ανεμιστηράκι από το Multirama στην καινούρια mobo;! Σοβαρά το είπες αυτό;

Πρέπει να κατανοήσουμε τα δικαιώματα μας ως καταναλωτές-πελάτες. Αγοράζω κάτι και είναι μούφα: Το πάω πίσω και απαιτώ να μου δώσουν καινούριο και όχι αυτό που πήρα επισκευασμένο.-[/quote']

Δημοσ.

Την ίδια μητρική την είχαν αγοράσει και άλλοι που ξέρω και δεν είχαν πρόβλημα.

Προφανώς το δικό μου ήταν προβληματικό και ακουγόταν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...