Προς το περιεχόμενο

Scary Movie 4

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

to eida prin liges ores...arketa kalo gia to eidos tou :P

koroidevei ta war of worlds, the village, the grudge, saw, BBM, million dollar baby kai to simvan me tous pirgous

eixe plakitsa pantos :)

Δημοσ.

Χμμμ,συνηθως καπου εδω οι περισσοτεροι λενε θειος οποτε μαλλον θα αξιζει,λετς γουειτ λοιπον γιατι μιας και δεν ειχα σκοπο να το κρατησω στην συλλογη ας μην χαλαμε μπαντγουιντθ...εχμ,γραμματοσημα ηθελα να πω

Δημοσ.

Κι εγω την ιδια απορια εχω, αν αξιζει σινεμα η ταινια. Αλλα τελικα αποφασισα:

Υπαρχουν και φουρνοι μικροκυματων που κανουν ποπκορν στη στιγμη (εκεινα τα σακουλακια). Επισης υπαρχουν φετες σαλονιου που παιζουν divx με ελληνικους υποτιτλους και ωραιοτατα 5.1 συστηματακια, συνολο ολα 150 και κατι ευροπουλα :P

Μη τα περιμενουμε ολα απο τον θειο ε?

Παντως για τη γραμματοσειρα συμφωνω. Ωρες ωρες σκεφτομαι και δευτερο PC σε αλλο σπιτι για να στησω δευτερη ...γραμματοσειρα.

Δημοσ.
υποτιτλους βρισκετε πουθενα;

Και εγώ υπότιτλους ψάχνω,αλλά δε βρίσκω...:( :(

Την είδα πάντως έστω και χωρίς υπότιτλους και έχει τρελό γέλιο!!!Πιστεύω ίσως το καλύτερο από τα 4 που έχουν βγει....:mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

Εγώ είδα τα πρώτα 15 λεπτά, όντως καλό, αλλά για υπότιτλους όσο κατάλαβε ο καθένας... Εγώ δεν έχω πρόβλημα, αλλά που θα την δούμε όλοι μαζί σε κανά σπίτι, ο καθένας θα γελάει με ό,τι καταλάβει :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...