Lucifer Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 ο θανασης αυτη τη στιγμη' date='το πιο ιστορικο ελληνικο ψητοπωλειο στο μοναστιρακη,αποτελειτε απο 10 ρωσοποντιους(δεν εχω προβλημα με τα παιδια),δεν ειναι κριμα?δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν μπορουν να βρουν κανα ελληνα να βαλουν στις θεσεις αυτες.θεωρω οτι ειναι λογο χαμηλου μεροκαματου.[/quote'] Εμένα μου τη δίνει να πουλάνε τα παραδοσιακά ελληνικά cd οι κωλόμαυροι νηγηριανοί (δεν έχω πρόβλημα με τα παιδιά) που καταστρέφουν τους ένδοξους έλληνες καλλιτέχνες. Δεν θα ήταν καλύτερα να βρουν καναν έλληνα να πουλάει τα CD και ας ψοφήσουν απ'την ανεργία οι άλλοι, δεν έχω πρόβλημα με τα παιδιά. Επίσης κάντε τα δικά σας κουμάντα με τη δίαιτα της μεγάλης βδομάδας κ αφήστε μας να τρώμε ό,τι θέλουμε και να πάμε στην κόλαση, ναι? Ναι.
giankyr Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν μπορουν να βρουν κανα ελληνα να βαλουν στις θεσεις αυτες.θεωρω οτι ειναι λογο χαμηλου μεροκαματου. Δε με παρακολουθείς.. Πες μου κάτι, θα δούλευες εσύ σε σουβλατζίδικο? Ή μήπως θα προτιμούσες να είσαι άνεργος 6 μήνες μέχρι να βρείς τη δουλειά που θα σου δείνει τη δυνατότητα να ποζάρεις στη βιτρίνα με τις εντυπώσεις? Έχουμε ξεφύγει στο Ελλάντα νομίζω.. Εμένα μου τη δίνει να πουλάνε τα παραδοσιακά ελληνικά cd οι κωλόμαυροι νηγηριανοί (δεν έχω πρόβλημα με τα παιδιά) που καταστρέφουν τους ένδοξους έλληνες καλλιτέχνες. Δεν θα ήταν καλύτερα να βρουν καναν έλληνα να πουλάει τα CD και ας ψοφήσουν απ'την ανεργία οι άλλοι, δεν έχω πρόβλημα με τα παιδιά. Χώσεεε
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Λουσιφερ,εχεις προβλημα με τα παιδια? Δεν νομίζω, τα προτιμάει στο φούρνο με πατάτες...
Lucifer Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Εμβολιασμένα όμως. Και να μην είναι νεγράκια, θα νοιώθω σαν να τρώω σουπιά χωρίς να της έχουν βγάλει το μελάνι. Όχι ότι έχω πρόβλημα με τα παιδιά.
MariaTs. Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Μμμ! Δεν είχε σουπιά το μενού σήμερα! Παρά καλαμάρι τηγανητό, με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα!
pyro Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 καταρχας να πω πως ειμαι αγγλια, οποτε @@ φαι τροω, πρεπει να φυγω απο το σκατονησο να τελειονουμε! αλλα εχει ερθει η μανα μου για πασχα οποτε περιμενω να φαω κατι καλο.
MariaTs. Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Αρνάκι εγγλέζικο; Φαντάζομαι 'όχι' σουβλιστό, αλλά φούρνου! Που θα πάει κάποτε θα τιμήσεις τον ελληνικό οβελία!
paschalia Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Ωρε σεις , αυτη την μαγειριτσα πως την τρωτε ?
dim_b Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Με κουτάλι Τι έχει η μαγειρίτσα και σου φαίνεται παράξενο που την τρώμε;
KaizerSoze Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Απαιτω,ναι ναι ΑΠΑΙΤΩ να γινει μπαν αυτο το αθλιο υποκειμενο η Πασχαλια που υπονομευει την μαγειριτσα.Παω στοιχημα οτι δεν εχει φαει ΚΑΝ μαγειριτσα για να μην τησ αρεσει,απλα ετσι ακουσε ετσι λεει...ΜΠΑΝ ΧΕΡ
paschalia Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Πεστε οτι θελετε αλλα εντοσθια εγω στο στομα μου δεν βαζω .. Το μονο εντοσθιο που εχω φαει δια της βιας σχεδον , ειναι το τηγανητο συκωτι ...
KaizerSoze Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Μην μιλας ρε επιβαρυνεις την θεση σου.... Οχι να τρως οτι μαλακια σου δινουν τα Γκουντις...διλαδη τη νομιζεις οτι το τσιζμπεργκερ εχει αλεσμενο φιλετο?Εντοσθια ειναι αλλα εκει τα τρως γιατι δεν τα ξεχωριζεις?
paschalia Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δημοσ. 23 Απριλίου 2006 Δεν τρωω χαμπουργκερς κλπ στα γκουντις ωρε . Κ με οτι λες δεν το βλεπω να τρωω ποτε .. Οκ , σκαω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα