Προς το περιεχόμενο

Πεινάσαμε! Τι θα φάμε;  

150 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πεινάσαμε! Τι θα φάμε;

• Πίτσα
    • Σουβλάκι
    • Πατάτες τηγανητές
    • Παστίτσιο
    • Μουσακά
    • Μακαρονάδα
    • Τυροπιττάδικο - Fast Food
    • Πιλάφι
    • Ψητό στη σχάρα
    • Άλλο (διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ο θανασης αυτη τη στιγμη' date='το πιο ιστορικο ελληνικο ψητοπωλειο στο μοναστιρακη,αποτελειτε απο 10 ρωσοποντιους(δεν εχω προβλημα με τα παιδια),δεν ειναι κριμα?

δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν μπορουν να βρουν κανα ελληνα να βαλουν στις θεσεις αυτες.θεωρω οτι ειναι λογο χαμηλου μεροκαματου.[/quote']

Εμένα μου τη δίνει να πουλάνε τα παραδοσιακά ελληνικά cd οι κωλόμαυροι νηγηριανοί (δεν έχω πρόβλημα με τα παιδιά) που καταστρέφουν τους ένδοξους έλληνες καλλιτέχνες. Δεν θα ήταν καλύτερα να βρουν καναν έλληνα να πουλάει τα CD και ας ψοφήσουν απ'την ανεργία οι άλλοι, δεν έχω πρόβλημα με τα παιδιά.

Επίσης κάντε τα δικά σας κουμάντα με τη δίαιτα της μεγάλης βδομάδας κ αφήστε μας να τρώμε ό,τι θέλουμε και να πάμε στην κόλαση, ναι?

Ναι.

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν μπορουν να βρουν κανα ελληνα να βαλουν στις θεσεις αυτες.θεωρω οτι ειναι λογο χαμηλου μεροκαματου.

Δε με παρακολουθείς.. Πες μου κάτι, θα δούλευες εσύ σε σουβλατζίδικο? Ή μήπως θα προτιμούσες να είσαι άνεργος 6 μήνες μέχρι να βρείς τη δουλειά που θα σου δείνει τη δυνατότητα να ποζάρεις στη βιτρίνα με τις εντυπώσεις? Έχουμε ξεφύγει στο Ελλάντα νομίζω..

Εμένα μου τη δίνει να πουλάνε τα παραδοσιακά ελληνικά cd οι κωλόμαυροι νηγηριανοί (δεν έχω πρόβλημα με τα παιδιά) που καταστρέφουν τους ένδοξους έλληνες καλλιτέχνες. Δεν θα ήταν καλύτερα να βρουν καναν έλληνα να πουλάει τα CD και ας ψοφήσουν απ'την ανεργία οι άλλοι, δεν έχω πρόβλημα με τα παιδιά.

Χώσεεε

• Super Moderators
Δημοσ.
Λουσιφερ,εχεις προβλημα με τα παιδια?

Δεν νομίζω, τα προτιμάει στο φούρνο με πατάτες...

Δημοσ.

Εμβολιασμένα όμως. Και να μην είναι νεγράκια, θα νοιώθω σαν να τρώω σουπιά χωρίς να της έχουν βγάλει το μελάνι. Όχι ότι έχω πρόβλημα με τα παιδιά.

Δημοσ.

Μμμ! Δεν είχε σουπιά το μενού σήμερα! Παρά καλαμάρι τηγανητό, με πατάτες τηγανητές και μαρουλοσαλάτα!

Δημοσ.

καταρχας να πω πως ειμαι αγγλια, οποτε @@ φαι τροω, πρεπει να φυγω απο το σκατονησο να τελειονουμε! αλλα εχει ερθει η μανα μου για πασχα οποτε περιμενω να φαω κατι καλο.

Δημοσ.

Αρνάκι εγγλέζικο; Φαντάζομαι 'όχι' σουβλιστό, αλλά φούρνου! Που θα πάει κάποτε θα τιμήσεις τον ελληνικό οβελία! :D

Δημοσ.

Απαιτω,ναι ναι ΑΠΑΙΤΩ να γινει μπαν αυτο το αθλιο υποκειμενο η Πασχαλια που υπονομευει την μαγειριτσα.Παω στοιχημα οτι δεν εχει φαει ΚΑΝ μαγειριτσα για να μην τησ αρεσει,απλα ετσι ακουσε ετσι λεει...ΜΠΑΝ ΧΕΡ

Δημοσ.

Πεστε οτι θελετε αλλα εντοσθια εγω στο στομα μου δεν βαζω ..

Το μονο εντοσθιο που εχω φαει δια της βιας σχεδον , ειναι το τηγανητο συκωτι ...

Δημοσ.

Μην μιλας ρε επιβαρυνεις την θεση σου....

Οχι να τρως οτι μαλακια σου δινουν τα Γκουντις...διλαδη τη νομιζεις οτι το τσιζμπεργκερ εχει αλεσμενο φιλετο?Εντοσθια ειναι αλλα εκει τα τρως γιατι δεν τα ξεχωριζεις?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...