MariaTs. Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Καλά δεν ντρέπεστε λιγάκι; Μεγάλη Εβδομάδα και τρώτε κρέας; :twisted:
Toufas Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Σημερα το μενου εχει παστιτσιο ατομικο.... Εχει πλακα παντως που λεμε για νηστεια και τρωμε τον περιδρομο αρκει να μην ειναι κρεας.....α ρε ελληνα...
devil_will_cry Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Καλά δεν ντρέπεστε λιγάκι; Μεγάλη Εβδομάδα και τρώτε κρέας; :twisted: ακομα παραμυθιαζεστε με τις μεγαλες και τις μικρες βδομαδες? ελπιζω να κανεις πλακα ετσι.
MariaTs. Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Γιατί να κάνω πλάκα; Μεγάλη Εβδομάδα δεν διανύουμε;
greekboy Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 Δημοσ. 17 Απριλίου 2006 καλα κανει και νυστευει αντιθετα με αλλους.....(ειμαι και εγω μεσα αλλα εχω την γνωστη δικαιολογια...."ειμαι παιδι")
devil_will_cry Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Γιατί να κάνω πλάκα; Μεγάλη Εβδομάδα δεν διανύουμε; καλα τα σβηνω γιατι μερικοι δεν ειναι ετοιμοι για να τα ακουνε αυτα ακομη.
giankyr Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 ..πίτσα, σουβλάκια & άλλο => δηλαδή σιεφταλιές ..έχω και πολύ καιρό να τις τιμήσω!
blackwar Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ και η παρέα μέχρι πριν κάνα μισάωρο που το διαλύσαμε τιμήσαμε δέοντος τα ελληνικότατα σουβλάκια (αν και έχω ψηφίσει στο πολλ από τις αρχές: σουβλάκι) και μπόλικες μερίδες τηγανιτές πατάτες και αρκετά κουτιά μπύρα. 4 άτομα φάγαμε 20 σουβλάκια χόρια τις πατάτες αφού ήμασταν νηστικοί όλη την ημέρα και είχα να φάω σουβλάκια καμια βδομάδα.... Μάλιστα την ώρα που τηλεφωνούσα στο ντελιβεραδικο σουβλατζίδικο να δώσω την παραγγελία λέω στον υπάλληλο που σήκωσε το τηλ για πλάκα σουβλάκια σόγιας έχετε λογω ότι είναι Μ. εβδομάδα ; και μονο που δεν με έβρισε γιατί νόμιζε ότι το είπα σοβαρά! (Aν και πρέπει να υπάρχουν νομίζω, δεν ξέρω κιόλας σουβλατζίδικα που να φτιάχνουν και με γέμιση σόγιας για τους θρησκόληπτους και όχι μονό (πχ) χορτοφάγοι, άτομα που κάνουν δίαιτα, γενικότερα άτομα που δεν τρώνε καθόλου κρέας και πρέπει να αναπληρώσουν τα συστατικά του κρέατος.)
Bougas Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Το σουβλακι τελικα χαλαρα πρωτο ε? Το ιστορικοτατο ελληνικο φαγητο,που δυστηχος εχουμε καταντισει στην ιδια μας τη χωρα να μας το σερβιρουν ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ
giankyr Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Το ιστορικοτατο ελληνικο φαγητο,που δυστηχος εχουμε καταντισει στην ιδια μας τη χωρα να μας το σερβιρουν ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ Τη στιγμή που οι Έλληνες σε ποσοστό 90% προτιμούν την ανεργία από την δουλειά σε σουβλατζίδικο.. Αλλά γιατί το λές έτσι? Δεν στο φτιάχνουν καλό οι αλλοδαποί από 'κεί που τρώς? Σκέφτηκες να δουλέψεις εκεί, έτσι για να μην χαλάσει η παράδοση!
Bougas Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 giankyr,ξερεις τι μου τη δινει? να βλεπω ιστορικα ψητοπωλεια οπως θανασης,καραμπαμπας,ηλιας,και αλλα πολλα,που ξεκινησαν απο το 1960+,να εχουν ξενους ψηστες. ο θανασης αυτη τη στιγμη,το πιο ιστορικο ελληνικο ψητοπωλειο στο μοναστιρακη,αποτελειτε απο 10 ρωσοποντιους(δεν εχω προβλημα με τα παιδια),δεν ειναι κριμα? δεν μπορω να πιστεψω οτι δεν μπορουν να βρουν κανα ελληνα να βαλουν στις θεσεις αυτες.θεωρω οτι ειναι λογο χαμηλου μεροκαματου.
Bougas Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Μπα αυτός δεν τρώγεται με τίποτα ??????????????
N1ghtW0lf Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Μια απο ΟΛΑ τα αναφερθεντα του poll παρακαλω... :mrgreen:
LL_NEO Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 Δημοσ. 18 Απριλίου 2006 ?????????????? Σβήστηκε ποστ στο οποίο και απάντησα πριν την μόντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα