Προς το περιεχόμενο

Πεινάσαμε! Τι θα φάμε;  

150 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πεινάσαμε! Τι θα φάμε;

• Πίτσα
    • Σουβλάκι
    • Πατάτες τηγανητές
    • Παστίτσιο
    • Μουσακά
    • Μακαρονάδα
    • Τυροπιττάδικο - Fast Food
    • Πιλάφι
    • Ψητό στη σχάρα
    • Άλλο (διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βασικα λαθος του εδωσαν,επρεπε να του δωσουν ενα σκετο σουβλακι...χωρις ψωμια.Αν ηθελε επρεπε να πει "Μια πιτα με..." ή "Ενα σαντουιτς με..."

Παντως για πιπεριες ....ΚΑΛΑ ΝΕΟς ΕΠΟΤΕ ΜΑΣ Βρηκε Ή μηπως εισαι ο ιδιος με αλλο νικ?

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
τις μισητές, απαίσιες πιπεριές!

Κι ομως στη Θεσσαλονικη εχετε την πιο ωραια καυτερη πρασινη πιπερια !!!!! Στο "Ζαπειο" την τιμουσα καταλληλα !!!!!! :-D :-D :-D

Δημοσ.
Κι ομως στη Θεσσαλονικη εχετε την πιο ωραια καυτερη πρασινη πιπερια !!!!! Στο "Ζαπειο" την τιμουσα καταλληλα !!!!!! :-D :-D :-D

ειδηκα αν ειναι και γεμιστη ε...............?

Δημοσ.
ειδηκα αν ειναι και γεμιστη ε...............?

Οχι...Τηγανητη και σχετη !!!!! Περι ορεξεως ....που λενε !!!!!:-D :-D :-D Συνοδεια καλου κρασιου και χαλβα με λεμονι στο τελος !!!!

Δημοσ.
Οχι...Τηγανητη και σχετη !!!!! Περι ορεξεως ....που λενε !!!!!:-D :-D :-D Συνοδεια καλου κρασιου και χαλβα με λεμονι στο τελος !!!!

και γεμιστη στο φουρνο,καλη ειναι!

ΚΥΡΙΟΙ,την προσοχη σας παρακαλω!

μολις τωρα παω να τσακισω μια μαραροναδα με κοκκινο κρεας και πολυ σαλτσα!

πειτε μου καλη ορεξη!

Δημοσ.

KaizerSozeΠοιο είναι το πρόβλημα σου που δεν μου αρέσουν οι πιπεριές; Και όχι, δεν είμαι ο epote, ούτε κανένας άλλος που άλλαξε nick...

Δημοσ.

Άλλος για ψαράκι; Κανείς δεν το ανέφερε και το καλεί η μέρα (που λένε)... Πριν λίγο τελειώσαμε: μπακαλιάρος (άνευ σκορδαλιάς) τηγανιτός, με πατάτες τηγανητές και μεγάλη χωριάτικη και κρασάκι κόκκινο...

trink39.gif

Δημοσ.
Άλλος για ψαράκι; Κανείς δεν το ανέφερε και το καλεί η μέρα (που λένε)... Πριν λίγο τελειώσαμε: μπακαλιάρος (άνευ σκορδαλιάς) τηγανιτός' date=' με πατάτες τηγανητές και μεγάλη χωριάτικη και κρασάκι κόκκινο...

[img']http://techhelpers.net/e4u/drink/trink39.gif[/img]

Σχεδον τα ιδια φααγμε...Μπακαλαιρος κομμενος μπακαλιαρακια χωρις κοκκαλα , πατατουλες και κρασακι !!!! :-D :-D :-D :-D

Δημοσ.
Άλλος για ψαράκι; Κανείς δεν το ανέφερε και το καλεί η μέρα (που λένε)... Πριν λίγο τελειώσαμε: μπακαλιάρος (άνευ σκορδαλιάς) τηγανιτός' date=' με πατάτες τηγανητές και μεγάλη χωριάτικη και κρασάκι κόκκινο...

[img']http://techhelpers.net/e4u/drink/trink39.gif[/img]

ΑΝΕΥ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑΣ!!!... τσ τσ! Ιερόσυλοι...

Δημοσ.
και γεμιστη στο φουρνο' date='καλη ειναι!

ΚΥΡΙΟΙ,την προσοχη σας παρακαλω!

μολις τωρα παω να τσακισω μια μαραροναδα με κοκκινο κρεας και πολυ σαλτσα!

πειτε μου καλη ορεξη![/quote']

Ελπιζω να την ευχαριστηθηκες !!!!! :-D :-D :-D

Δημοσ.

Μπαντμπου

Δεν τραβαω κανενα προβλημα μαζι σο...εδω δεν τραβαγα με τον εποτε που ειχε κανει και την περιβοητη Επανασταση της Πιπεριας

Πιπεριες οουν εβριουανς ας!!!

Γεμιστες πρασινες με ζαμπονια και τυρουμπες!

Σημερα το προγραμμα περιλαμαβανε σαρδελες ψητες στα καρβουνα και ενα σκουμπρι-κτηνος,απο βιβλιο του Ιουλιου Βερν.Χρειαζομαι 1.5 λιτρο Κοκα διαιτης για να χωνεψω και να ρηξω ενα απολαυστικο χεσιμο αλλιως δεν με βλεπω καλα

Δημοσ.

Ενα ψαρι κ'εδω .

Φιλετο περκας στον φουρνο , με λαδοριγανη - λεμονι - αλατακι κ κρεμμυδι .

Μια φορα το εκανα κ πλεον εχει γινει δεκαπενθημερο φαγητο .

Δημοσ.

εμείς δεν φταίμε που έχετε μπερδέψει τα σουβλάκια με τους γύρους :D ...όταν έρχεστε πάνω και χλαπακιάζετε όμως τι καλά τα μαθαίνετε και τα λέτε και στους φίλους σας που νομίζουν ότι φάγατε κινεζικο :D

καλά μουσακά δεν ανέφερε κανένας? εγώ πριν ψηφίσω σκέφτηκα το μουσακά και μόλις τον είδα τοn ψήφισα!! :D

μου τρέχουν τα σάλια!

edit : τώρα που φάγαμε,θέλετε κάνα γλυκάκι ? παρέδωσε άνοιξε ένα poll για γλυκα!!

κανταΐφι, μπακλαβά,εκλέρ,μπουγάτσα,τρίγωνο πανοράματος,σιροπιαστά!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...