Προς το περιεχόμενο

Πεινάσαμε! Τι θα φάμε;  

150 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πεινάσαμε! Τι θα φάμε;

• Πίτσα
    • Σουβλάκι
    • Πατάτες τηγανητές
    • Παστίτσιο
    • Μουσακά
    • Μακαρονάδα
    • Τυροπιττάδικο - Fast Food
    • Πιλάφι
    • Ψητό στη σχάρα
    • Άλλο (διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΟΧΙ ΕΝΤΑΞΕΙ. ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ 248 ΕΙΔΗ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ.

εσυ ειπαμε δεν κανει να τρως ζυμαρικα γτ παχαινουν και θα χαλασεις τους μυες σου. ασε εμενα την χοντρη να τα τροω. :P

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εμείς το λέμε ρεβανί κ.Καταυλακιώτη (γουατ ιζ δατ μπάι δε γουέι?). Για το δεύτερο είχα γράψει όντως το δικό σας (έτσι το συνηθίζω είναι η αλήθεια) αλλά μετά με έπιασαν τα τυπικά μου και έκανα edit για την σωστή ξένη προφορά (το 'ν' τώρα βλέπω ότι το 'φαγα λόγω κεκτημένης). Νταξ? Nα υπογράψω και υπεύθυνη δήλωση αν θέτε :P

Δημοσ.

Εμείς το λέμε ρεβανί κ.Καταυλακιώτη (γουατ ιζ δατ μπάι δε γουέι?). Για το δεύτερο είχα γράψει όντως το δικό σου (έτσι το συνηθίζω είναι η αλήθεια) αλλά μετά με έπιασαν τα τυπικά μου και έκανα edit για την σωστή ξένη προφορά (το 'ν' τώρα βλέπω ότι το 'φαγα λόγω κεκτημένης). Νταξ? Nα υπογράψω και υπεύθυνη δήλωση αν θέτε :P

Δεν τσίμπησες, σανγκρία το λένε. B) B) B) :P

Δημοσ.

Δεν τσίμπησες, σανγκρία το λένε. B) B) B) :P

Χαλάλι, χαίρομαι να σε κάνω να φαίνεσαι έξυπνος και χαριτωμένος βρε κουτό. Να ευχαριστείς την άφθονη σανγκρία που ρέει στο αίμα μου :P

Δημοσ.

εμεις γτ δν εχουμε ραβανι στο ψυγειο? :mellow: :P :P

Χαχαχαχαχαχαχχα

Βλέπω στην κρυστάλλινη γυάλα μου ότι πιθανόν να φας κι εσύ σύντομα, don't worry.

Δημοσ.

Εγω ινδικο delivery, δεν ηταν κακο, αλλα εχω φαει και πιο καλα. 3 φτερουγες αντεξα να φαω και φουσκωσα :(

το main αυριο το μεσημερι.

Δημοσ.

Εγώ πάλι ακύρωσα την πρώην απόφαση μου γιατί με βάρεσαι η σανγκρία. Οπότε χτύπησα ολίγα σαρμαδάκια με τζατζίκι και μελιτζανοσαλάτα. Επίσης συνειδητοποιώ ότι 36 χρονών γαιδούρι και δεν έχω φάει ποτέ ινδικό?! I think. :mellow: Τώρα που στάνιαρα, λίγη ακόμη σανγκρία λέει. :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...