JERONIMO888 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 ναι τόσο καλή η Pizza Hut που αδέσποτο σκυλί μύρισε κομμάτι και έφυγε τρέχοντας όταν του το πάσαρα... ναι και εγω εδωσα μια καρμποναρα στο καναρινι μου και δεν εφαγε καθολου :/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 ναι και εγω εδωσα μια καρμποναρα στο καναρινι μου και δεν εφαγε καθολου :/ ούτε το bacon, ham, peperoni δεν άγγιξε...
JERONIMO888 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 ούτε το bacon, ham, peperoni δεν άγγιξε... ουτε εμενα....
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2010 hm, it's a art...
Heatspreader Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 ναι αλλά δεν τρώγεται Γιατί τρώγεται η Pizzafan? Κατά τη γνώμη μου δεν τρώγονται ευχαρίστησα τουλάχιστον οι περισσότερες εκτός από hut. pizza hut δεν συγκρινεται με καμια η γνωμη μου ειναι, παλια ετρωγα 12 κομματια χ2 πεπερονι χ2 ζαμπον αλλα τωρα το εκοψα στα 6 και μια καθε βδομαδα μονο τιποτα αλλο δεν τρωω πια απο εξω. Και εγώ μόνο Hut γουστάρω. Στην τελική πληρώνω μία στο τόσο το κέφι μου... Δέχομαι κατά κάποιον τρόπο ότι πληρώνω κάτι ωραίο... Το να πληρώσω κάτι χρυσό για να μου κόψει την όρεξη την ώρα που με βρίσκει η πείνα εκτός σπιτιού, δεν παίζει πλέον. ναι και εγω εδωσα μια καρμποναρα στο καναρινι μου και δεν εφαγε καθολου :/ Λόγο σκόρδου μάλλον. Το τρελαίνουν στο σκόρδο. Όλα τα φαγητά τους, από Pizza μέχρι και εγώ δεν ξέρω τι. Αφήστε το άλλο τώρα που το θυμήθηκα. Πας στα Goody's και παίρνεις CocaCola. Εκτός ότι την πληρώνεις χρυσή το μηχάνημα βγάζει μία COla μία νερό, μία Cola, μία νερό, μέχρι να γεμίσει το ποτήρι. Αν είναι δυνατόν!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Dominos>Hut χαλαρά όμως παίρνε Sprite από τα Goody's για να μην βλέπεις τη διαφορά όταν γεμίζει το ποτήρι
JERONIMO888 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 επειδη δεν εχω δοκιμασει dominos την επομενη φορα θα παρω dominos και αν ειναι μουφα σε εσκισα
mastor10 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2010 dominos ειναι οτι καλυτερο κυκολφορη σε pizza αλλα θα ετρωγα ενα σουβλακι κοτοπουλο γυρο με σως ντοματα πατατες και κρεμμυδι απο το φανις στη ροδο που ημουν φανταρος και σχεδον σε καθε εξοδο ημασταν εκει αλλα επειδη δεν ειμαι ροδο θα το φαω απο τη κληματαρια χωρις κρεμμυδι που κανει τα καλυτερα
Str Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 δεν υπάρχει τιποτα καλλυτερο απο μια μακαροναδιτσα για σπιτικη μιλαω απο εξω παλι μακαρονια αλλα επειδη ειναι το μη χειρον
insomnian Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Παιδια, εχετε ακουσει ποτε για υγιεινη διατροφη? Σχεδον ολα απ αυτα που λετε ειναι βλαβερα και τα εχω κοψει προ πολλου απ το διαιτολογιο μου. Τρωτε οτι ναναι χωρις να ενδιαφερεστε για καρδιοπαθειες, διαβητη, προωρη γηρανση, εγκεφαλικα και καρκινο?
evabb Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 εγω προσωπικα δεν τροω αυτα απο την λιστα σε γενικες γραμμες περαν απο το πιλαφι, το ψητο και τα μακαρονια που κι αυτα δεν τα κανω παχυντικα. ε μην γινω και βουβαλα με χαλια δερμα και ξεφυσαω σαν τραινο στις σκαλες
insomnian Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Ξερεις βεβαια οτι με τα μακαρονια γεμιζεις τριγλυκεριδια και παιρνεις βαρος...
Kasrith Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Ολα τα καλά σαυτη τη ζωή είναι είτε κακά για μας είτε παράνομα...
evabb Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ξερεις βεβαια οτι με τα μακαρονια γεμιζεις τριγλυκεριδια και παιρνεις βαρος... ολος ο υπολοιπος πλανητης αλλα οχι εγω. ειναι ο μεγαλυτερος μυθος οτι οι υδατανθρακες παχαινουν οταν οι ιδιοι οι γιατροι σου λενε να τρως κυριως υδατανθρακες και κοκκινο κρεας μια φορα την εβδομαδα. μαντεψε τι, οταν τροω κοκκινο κρεας παχαινω. Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2010 από evabb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα