Προς το περιεχόμενο

Πεινάσαμε! Τι θα φάμε;  

150 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πεινάσαμε! Τι θα φάμε;

• Πίτσα
    • Σουβλάκι
    • Πατάτες τηγανητές
    • Παστίτσιο
    • Μουσακά
    • Μακαρονάδα
    • Τυροπιττάδικο - Fast Food
    • Πιλάφι
    • Ψητό στη σχάρα
    • Άλλο (διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ναι τόσο καλή η Pizza Hut που αδέσποτο σκυλί μύρισε κομμάτι και έφυγε τρέχοντας όταν του το πάσαρα...

ναι και εγω εδωσα μια καρμποναρα στο καναρινι μου και δεν εφαγε καθολου :/

• Super Moderators
Δημοσ.

ούτε το bacon, ham, peperoni δεν άγγιξε...

Δημοσ.

ναι αλλά δεν τρώγεται :P

Γιατί τρώγεται η Pizzafan?

Κατά τη γνώμη μου δεν τρώγονται ευχαρίστησα τουλάχιστον οι περισσότερες εκτός από hut.

pizza hut δεν συγκρινεται με καμια η γνωμη μου ειναι, παλια ετρωγα 12 κομματια χ2 πεπερονι χ2 ζαμπον αλλα τωρα το εκοψα στα 6 και μια καθε βδομαδα μονο <_< τιποτα αλλο δεν τρωω πια απο εξω.

Και εγώ μόνο Hut γουστάρω.

Στην τελική πληρώνω μία στο τόσο το κέφι μου... Δέχομαι κατά κάποιον τρόπο ότι πληρώνω κάτι ωραίο...

Το να πληρώσω κάτι χρυσό για να μου κόψει την όρεξη την ώρα που με βρίσκει η πείνα εκτός σπιτιού, δεν παίζει πλέον.

Λόγο σκόρδου μάλλον.

Το τρελαίνουν στο σκόρδο.

Όλα τα φαγητά τους, από Pizza μέχρι και εγώ δεν ξέρω τι.

Αφήστε το άλλο τώρα που το θυμήθηκα.

Πας στα Goody's και παίρνεις CocaCola. Εκτός ότι την πληρώνεις χρυσή το μηχάνημα βγάζει μία COla μία νερό, μία Cola, μία νερό, μέχρι να γεμίσει το ποτήρι. Αν είναι δυνατόν!

• Super Moderators
Δημοσ.

Dominos>Hut χαλαρά όμως :P

παίρνε Sprite από τα Goody's για να μην βλέπεις τη διαφορά όταν γεμίζει το ποτήρι :rolleyes:

Δημοσ.

dominos ειναι οτι καλυτερο κυκολφορη σε pizza

αλλα θα ετρωγα ενα σουβλακι κοτοπουλο γυρο με σως ντοματα πατατες και κρεμμυδι απο το φανις στη ροδο που ημουν φανταρος και σχεδον σε καθε εξοδο ημασταν εκει

αλλα επειδη δεν ειμαι ροδο θα το φαω απο τη κληματαρια χωρις κρεμμυδι που κανει τα καλυτερα

Δημοσ.

δεν υπάρχει τιποτα καλλυτερο απο μια μακαροναδιτσα

για σπιτικη μιλαω

απο εξω παλι μακαρονια αλλα επειδη ειναι το μη χειρον

Δημοσ.

Παιδια, εχετε ακουσει ποτε για υγιεινη διατροφη? Σχεδον ολα απ αυτα που λετε ειναι βλαβερα και τα εχω κοψει προ πολλου απ το διαιτολογιο μου.

Τρωτε οτι ναναι χωρις να ενδιαφερεστε για καρδιοπαθειες, διαβητη, προωρη γηρανση, εγκεφαλικα και καρκινο?

Δημοσ.

εγω προσωπικα δεν τροω αυτα απο την λιστα σε γενικες γραμμες περαν απο το πιλαφι, το ψητο και τα μακαρονια που κι αυτα δεν τα κανω παχυντικα. ε μην γινω και βουβαλα με χαλια δερμα και ξεφυσαω σαν τραινο στις σκαλες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερεις βεβαια οτι με τα μακαρονια γεμιζεις τριγλυκεριδια και παιρνεις βαρος...

ολος ο υπολοιπος πλανητης αλλα οχι εγω. ειναι ο μεγαλυτερος μυθος οτι οι υδατανθρακες παχαινουν οταν οι ιδιοι οι γιατροι σου λενε να τρως κυριως υδατανθρακες και κοκκινο κρεας μια φορα την εβδομαδα. μαντεψε τι, οταν τροω κοκκινο κρεας παχαινω.

Επεξ/σία από evabb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...