Προς το περιεχόμενο

Πεινάσαμε! Τι θα φάμε;  

150 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Πεινάσαμε! Τι θα φάμε;

• Πίτσα
    • Σουβλάκι
    • Πατάτες τηγανητές
    • Παστίτσιο
    • Μουσακά
    • Μακαρονάδα
    • Τυροπιττάδικο - Fast Food
    • Πιλάφι
    • Ψητό στη σχάρα
    • Άλλο (διευκρινήστε)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 378
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ακομα και σε τιμοκαταλογο το εχω δει http://www.katsamaka.gr/salates.php.

ρωσικη και οτι αλοιφετε σε "σαντουιτς" 100% τις λετε αλοιφες και καποιες αλλες τις λετε "σαλατες", αυτα μου τα εχει πει ενας συναδελφος που δουλευουμε μαζι και συνεχεια μαλωνουμε φιλικα για τις εκφρασεις αθηναιων σαλονικιων

Δημοσ.

σαλατες στο εξωτερικο λενε τις σως με διαφορα κομματακια μεσα (αυγο ζαμπον κτλ) οποτε δεν ειναι τελειως λαθος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ παιδιά έχω σταματήσει να τρώω έξω τελευταία και θα το διατηρήσω.

Σε οικονομική στενότητα, ενώ ξέρουν οι καταστηματάρχες ότι ο κόσμος δεν έχει λεφτά, έχουν αυξήσει τις τιμές. Συγκεκριμένα από 1,70Ευρώ το σουβλάκι το πήγε 2,00Ευρώ.

Pizza Roma 8 κομματιών 13,50Ευρώ.

Κρέπα 4,20Ευρώ.

Επειδή οι τιμές που ζητάνε είναι εξωφρενικές, με 5Ευρώ ψωνίζω από το Super Market τοστάκια για μία εβδομάδα και τρώω μια χαρά πλέον και έχω πάντα γεμάτη τσέπη με διαφορά.

Δεν γίνεται να πεις ότι θέλω να φάω κάτι φθηνό να μου κόψει την πείνα και να πας να φας 3 σουβλάκια (είναι πολύ μικρά - Μεξικάνος όποιος ξέρει από εδώ) και να δώσει 6Ευρώ μαζί με μία Coca Cola 7.10Ευρώ. Αν κάτσεις να τα φας εκεί μάλιστα στα 3 τραπεζάκια που έχει να πληρώσεις 8+! Όλα αυτά με μεροκάματα που είναι στα 25Ευρώ.

Ωστόσο, το να πάω σε μία ταβέρνα να τα σκάσω, πάλι είναι ληστεία, αλλά τουλάχιστον παω εν γνώση μου (που δεν έχω πάει φέτος βέβαια). Λέω ότι θα πάω να διασκεδάσω με παρέα σε ένα περιβάλλον α και όλα αυτά θα τα πληρώσω.

Τα άλλα όμως δεν τα πληρώνω παίδες, Sorry. Θέλει ο κάθε ένας να βγάλει μεροκάματο από μένα. Και επειδή ίσως βρεθούν μερικοί να πουν ότι είναι τα ενοίκια τους πολλά έχω δει και αυτούς που τα έχουν ιδιόκτητα! Το φαΐ έξω, στην Αθήνα τουλάχιστον έχει καταντήσει sport για τους πλούσιους.

Ας μην μιλήσουμε για Αγία Παρασκευή...

2,50Ευρώ σουβλάκι...

4,30 Freddo Cappuccino.

Εγώ τελείωσα από αυτά και ελπίζω να το κάνουν και άλλοι μπας και βάλουν μυαλό.

Επεξ/σία από Heatspreader
Δημοσ.

και το φαι και το ποτο ειναι σπορ για πλουσιους στην αθηνα, μην σου πω και οι πλουσιοι στραβοκοιταν τον καφε των 4 ευρω. παντως ακομα κι αν ηταν φτηνα παλι με αγορες απο το σουπερμαρκετ σου βγαινει πιο φτηνα το φαγητο και σαφως πιο υγειηνο.

και ενα τελευταιο. τι κακο αυτο με τις πιτσες, 15 ευρω μια πιτσα και στο σουπερμαρκετ την παιρνεις απο 2 εως 4 ευρω.

Δημοσ.

ναι αλλά δεν τρώγεται :P

ναι οντως το ιδιο λεει και η αδερφη μου που ειναιμεγιστη πιτσοφαγος. εδω στας βρουξελλας παντως κατα γενικη ομολογια ειναι γαματες οι πιτσες του σουπερμαρκετ

http://www.deliciousmagazine.co.uk/userfiles/image/Dr%20OetkerC4.jpg

αμα βρεις αυτη την μαρκα δοκιμασε την, ειναι πολυ καλη, ειναι ομως μικρες μπορει να θες δυο.

Δημοσ.

ναι οντως το ιδιο λεει και η αδερφη μου που ειναιμεγιστη πιτσοφαγος. εδω στας βρουξελλας παντως κατα γενικη ομολογια ειναι γαματες οι πιτσες του σουπερμαρκετ

http://www.deliciousmagazine.co.uk/userfiles/image/Dr%20OetkerC4.jpg

αμα βρεις αυτη την μαρκα δοκιμασε την, ειναι πολυ καλη, ειναι ομως μικρες μπορει να θες δυο.

Μαλλον τρεις θα χρειαστεις.Τις εχω δει στο Βασιλοπουλο και Μαρινοπουλο.

Δημοσ.

Οι ristorante απο τις καλύτερες κατεψυγμένες.Δοκιμάστε όμως και τις καινούργιες του Κανάκη.Η καλύτερη κατεψυγμένη pizza που έχω δοκιμάσει.

Δημοσ.

pizza hut δεν συγκρινεται με καμια η γνωμη μου ειναι, παλια ετρωγα 12 κομματια χ2 πεπερονι χ2 ζαμπον αλλα τωρα το εκοψα στα 6 και μια καθε βδομαδα μονο <_< τιποτα αλλο δεν τρωω πια απο εξω.

• Super Moderators
Δημοσ.

ναι τόσο καλή η Pizza Hut που αδέσποτο σκυλί μύρισε κομμάτι και έφυγε τρέχοντας όταν του το πάσαρα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι 3 ρε παιδια? Εγω εδω τοτε που ημουν 200 κιλα ετρωγα 2. Τωρα ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ φαω ειμαι στα 3/4 μια με το ζορι Αλλα παντα βαζω εξτρα τυρι και καμια φετα μπεικο πριν την βαλω στο φουρνο. Παντως dr oetker γαμει για frozen λογω γαματης λεπτης ζυμης.

btw, το να φτιαξετε ζυμη για πιτσα ειναι απλο

μπαινει και κατάψυξη

Επεξ/σία από Toufas
Δημοσ.

Τι 3 ρε παιδια? Εγω εδω τοτε που ημουν 200 κιλα ετρωγα 2. Τωρα ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ φαω ειμαι στα 3/4 μια με το ζορι Αλλα παντα βαζω εξτρα τυρι και καμια φετα μπεικο πριν την βαλω στο φουρνο. Παντως dr oetker γαμει για frozen λογω γαματης λεπτης ζυμης.

btw, το να φτιαξετε ζυμη για πιτσα ειναι απλο

ελα ρε τουφα. εδω εγω καταφερνω μια και ειμαι οκ. αλλα χωρις επιπλεον υλικα απο πανω. παντως ολες ειναι τελειες της σειρας

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...