dwarves Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Χεχε...τα βαζω με την σειρα που μου αρεσουν... σουβλακι... πιτσα... πατατες... μακαρονια...
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δεν έχω πρόβλημα.... Ότι κάτσει εκείνη την στιγμή.
Bougas Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Η παρούσα δημοσκόπηση είναι μια ευγενική προσφορά του μέλους BOUGAS[/b']. Αυτο μ'αρεσε! Σουβλακια πρωτα,και μετα ολα τα αλλα!
cosmic Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 σουβλάκι εννοείτε το θεσσαλονικιό σάντουιτς ε?οπότε λάθοσ ψήφισα
KaizerSoze Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Οχι,σουβλακι εννουμε οτι ψηνεται σε μικρη σουβλα(δηλαδη στο καλαμακι) Και παρεπιπτοντως το σαντουιτς εκ δημιουργιας του προυποθετει ψωμι-πανω/ψωμι-κατω.Οτιδηποτε αλλο(αραβικες πιτες,πιτες για σουβλακια γουατεβερ) δεν μπορει να ονομαζεται σαντουιτς
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Περαστικά Γιάννη.... Ευχαριστω Πανο... :-D
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 σουβλάκι εννοείτε το θεσσαλονικιό σάντουιτς ε?οπότε λάθοσ ψήφισα Τι μου θυμησες...Οταν πρωτοπηγα πριν ...μολις 30 χρονια φοιτητης στη Θεσσαλινικη και στην Πρ.Νικολαου (Α. Σβωλου σημερα) πηγα και ζητησα σουβλακι μου εδωσαν ενα ψωμακι σαντουιτς με καλαμακι μεσα και μουσταρδα και πατατες... :mrgreen: :mrgreen:
evansdimo Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Σουβλακι Νο1 Μακαροναδες Νο2 ( Ιδιαιτερα the greek way!)
BadBoy Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Τι μου θυμησες...Οταν πρωτοπηγα πριν ...μολις 30 χρονια φοιτητης στη Θεσσαλονικη και στην Πρ.Νικολαου (Α. Σβωλου σημερα) πηγα και ζητησα σουβλακι μου εδωσαν ενα ψωμακι σαντουιτς με σουβλάκι [corrected by BadBoy][/color'] μεσα και μουσταρδα και πατατες... :mrgreen: :mrgreen: Σωστά σας έδωσαν, πού είναι το αστείο; :twisted: :twisted: :twisted: Στο θέμα τώρα, δεν έχω πρόβλημα, όλα τα σαβουριάζω, εκτός από ένα πράγμα που δεν μπορώ να το βάλω στο στόμα μου με τίποτα: τις μισητές, απαίσιες πιπεριές!
Bougas Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 αρε λουστη ελληνα τι χλαπακιαζεις.....................
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Δημοσ. 16 Απριλίου 2006 Σωστά σας έδωσαν' date=' πού είναι το αστείο; :twisted: :twisted: :twisted: Στο θέμα τώρα, δεν έχω πρόβλημα, όλα τα σαβουριάζω, εκτός από ένα πράγμα που δεν μπορώ να το βάλω στο στόμα μου με τίποτα: τις μισητές, απαίσιες πιπεριές![/quote'] Δεν ειπα οτι ηταν αστειο...Απλα παραξενευτηκα...Φυσικα μετα απο 7 χρονια στη Θεσσαλονικη τοτε , ξερω τι να ζητησω οταν ξαναπαω!!!!! :-D
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα