manolakis88 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 ναι αλλα ειναι περασμενο σε καλαμακι!!! καλα ακρη δνε βγαζω με σας τους αθηναιους. οι ιδιοτροπιες σας σε αυτα ειναι τεραστις και ειστε και κολημενοι. δηλαδη αν περασω ενα λουκανικο αντι για σουβλακι σε ενα καλαμακι θα το λεω ολο αυτο καλαμακι. μαλιστα γιαυτο σας κοροιδευουμε για αυτα εδω πανω.
evabb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 το σουβλακι το λετε γυρο? εσεις δεν παιζεστε στο να διαστρεβλωνετε τα παντα! ε μην μου πεις οτι και αυτο ειναι λογικο γιατι ο γυρος μοιαζει με σουβλακι? οχι αλλα τα μαγαζια που πουλανε γυρο ειναι ευρεως γνωστα ως σουβλατζιδικα απο την αλλη αυτο που δεν δεχομαι με τπτ ειναι που (στην ελλαδα) αμα πεις κατι σαντουιτς θα στο ψησουν ντε και καλα. η μπαγκετα ειναι το αψητο σαντουιτς!!! ελεος δλδ απο ποτε εγινε το ειδος ψωμιου κατηγορια σαντουιτς;
evabb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 καλα ακρη δνε βγαζω με σας τους αθηναιους. οι ιδιοτροπιες σας σε αυτα ειναι τεραστις και ειστε και κολημενοι. δηλαδη αν περασω ενα λουκανικο αντι για σουβλακι σε ενα καλαμακι θα το λεω ολο αυτο καλαμακι. μαλιστα γιαυτο σας κοροιδευουμε για αυτα εδω πανω. καλαμακι λουκανικο
Toufas Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Ενω το οτι ειναι κιτρινο ειναι κασερι και οτι ειναι ασπρο ειναι τυρι ειναι πιο σωστο ε? Τουλαχιστον η αποψη για το πιτα καλαμακι και το πιτα γυρο εχει καποια βαση.
evabb Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Ενω το οτι ειναι κιτρινο ειναι κασερι και οτι ειναι ασπρο ειναι τυρι ειναι πιο σωστο ε? Τουλαχιστον η αποψη για το πιτα καλαμακι και το πιτα γυρο εχει καποια βαση. αγαπη μου, λατρεια μου, κολωνα του μπλα μπλα, thanks for the support
JERONIMO888 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 οταν μαθεις την διαφορα μεταξυ αλοιφης / σως και μαγιονεζας ξαναπερνα... ακου εκει ενα σαντουιτς με αλοιφη, ναι θα σου βαλω αλοιφη για κολπιτιδα.
paylidis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 (επεξεργασμένο) αθηναικά κόμπλεξ Τέρμα όμως... μανωλάκη δωσε τους να καταλάβουν... :lol: Καλη διασκεδαση, εγω παω για ύπνο... sorry ειχε μπει διπλό. τρώει κατι ψιλοκολληματακια ακομα τo site Επεξ/σία 27 Νοεμβρίου 2010 από paylidis
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 αθηναικά κόμπλεξ Τέρμα όμως... που να λέγαμε ότι έιμαστε και συμπρωτεύουσα υπάρχει κάμια άλλη χώρα στον πλανήτη που να έχει κάτι τέτοιο?
TheELF Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 ΜΜΜΜΜ μία μπουγάτσα με τυρί τώρα όλα τα λεφτά.
Greg7vas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Εγω καταλαβαινω τους σαλονικιους διοτι οταν εχουν παπουτσακια στο τραπεζι βγαζουν τα κορδονια και μασανε σολα timberland. Ετσι θα πρεπει να ειναι, αλλιως πως μπορουν να κυριολεκτουν για το καλαμακι?
TheELF Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Καλά όσο βλακεία είναι το καλαμάκι(από καλάμι) τόσο βλακεία είναι και το σουβλάκι (από σούβλα). Αυτό με το κασέρι/φέτα με ενοχλεί και εμένα,που είμαι και από θεσ/νίκη.
evabb Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 οταν μαθεις την διαφορα μεταξυ αλοιφης / σως και μαγιονεζας ξαναπερνα... ακου εκει ενα σαντουιτς με αλοιφη, ναι θα σου βαλω αλοιφη για κολπιτιδα. ενοεις οτι λενε την μαγιονεζα αλοιφη; :o
JERONIMO888 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 ενοεις οτι λενε την μαγιονεζα αλοιφη; :o Οσο απιστευτο και αηδιαστικο σου ακουγεται οπως και εμενα την πρωτη φορα που το ακουσα ναι.... μαγιονεζα/μουσταρδα/κετσαπ και διαφορες σως = αλοιφη
evabb Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2010 Οσο απιστευτο και αηδιαστικο σου ακουγεται οπως και εμενα την πρωτη φορα που το ακουσα ναι.... μαγιονεζα/μουσταρδα/κετσαπ και διαφορες σως = αλοιφη δεν νιωθω καλα, σβηνω!!! να υποθεσω οτι λενε κοκκινη αλοιφη, κιτρινη αλοιφη; και να πεις οτι ζουν αποκομενοι απο τον υπολοιπο κοσμο... γιδια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα