Andreas2 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 κολοκάσι με χοιρινό(δεν ξέρω αν ξέρετε τι είναι το κολοκάσι) μακαρόνια σπαγκέττι με σάλτσα χορτόσουπα αυγολέμονη τραχανάς ψαρόσουπα ψάρι
minarokeftes Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 ΠΑΝΣΕΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ και με πάρα πολύ λεμόνι πάνω!!!!!!
evabb Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 οτιδηποτε εχει μπρος απο 500 θερμιδες ανα 100γρ η ανα πιατο
capten- Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Σοκολάτα ή μέλι πάνω σε γυμνό γυναικείο σώμα. Δοκιμάστε το! Σημασία δεν έχει ΤΟ φαγητό αλλά ποιος θα το μαγειρέψει και με ποιον θα το φας.Ας πούμε αμα εγώ κάνω μακαρονάδα ναπολιτάνα πιστέψε με θα τη μισήσετε τη μακαρονάδα.Αμα τη φτίξει κάποιος σεφ ή η καλή σας θα την εκτιμήσετε. Εχω γενικώς μια προτίμηση στα κρεατικά.
elis88 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Μπριζόλες φούρνου με ρίζι μπασμάτι με ζωμό βοδινο κνορ.
nickarmy Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 απο ορεκτικά τυροπιτάκια,τυροκροκέτες και φυσικά σαγανάκι στο κύριο γεύμα μπριζόλα στο γριλ στο φούρνο οπουδήποτε .. στη δεύτερη θέση παστίτσιο και σουτζουκάκια και στην τρίτη θέση κοτόπουλο με πατάτες (στο φούρνο) και στο επιδόρπιο σίγουρο σοκολάτα κατά προτίμηση milk ή κάποιο γλυκό ταψιού (με παγωτό) (τί κάνω evabb εε)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=141452 υπάρχει ήδη topic με ψηφοφορία κιόλας...
medgio01 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 :confused:OO δεν το ειχα δει sorry.... Αν θελουν οι μοδς ας σβησουν το θεμα Και παλι συγγνωμη...
liopyr Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=141452 υπάρχει ήδη topic με ψηφοφορία κιόλας...
Moderators stormrain Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Πεθαινω για ρολο κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο. Απλα. Επισης για μια λιγοτερο Δεν-μπορω-να-μεταφερω-την-κοιλια-μου-απο-το-φουσκωμα αισθηση τρελαινομαι για ριζοτο με μελανι σουπιας το οποιο εμαθα και να το φτιαχνω προσφατα
manolakis88 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Πριν λιγο οταν εφτιαξα κατι να φαω για να με συντροφευει στο διαβασμα εφτιαξα ενα τοστ. Ξερετε παιρνεις το ψωμι ειτε ετοιμο προπαρασκευασμενο ειτε κοινο ψωμι που το κοβεις σε μικρες φετες και το αλοιφεις με βουτυρο και βαζεις σαλαμια, μορταδελες γαλοπουλες κλπ και κασερι. Μια χαρα ηταν. αλλα μου ηρθε η απορια πως φτιαχνουν οι αλλοι τα τοστ. και να το δοκιμασω αφου ισως να ειναι πιο ωραιες μερικες συνταγες. πχ εγω παιρνω 2 φετες ψωμι ετοιμες προπαρασκευασμενες συνηθως, τις αλοιφω και τις 2 με μια ψιλη στρωση βιταμ η μιλνερ και βαζω μια φετα κασερι στην μια φετα και 2 φετες σαλαμι συνηθως γαλοπουλα η παριζα. εσεις? βαζετε 2 φετες κασερι? βαζετε τιποτα αλλα υλικα? πχ βαζετε τιποτα ντοματα ψιλοκομενη η μαρουλι πχ? μοιραστειτε γενικα τις συνταγες και τους τροπους σας εδω περα μηπως και βρουμε δοκιμαζοντας μερικες καμια που να ειναι σουπερ!
thes1os Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2010 Ρε μανωλάκη, έλεος ρε μανωλάκη... Δεν πάς να παίξεις με τίποτ΄άλλο;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα