Freakster Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Πατικωμένα σημαίνει να έχουν ανοίξει σαν πεταλούδα.Ωραία το Σ/Κ έχει μαγειρική.Κ λίγο κρασάκι.Η γκόμενα λείπει αλλά δεν πειράζει,θα φάω εγώ τη μερίδα της Και εγώ, έφτιαξα 4 μερίδες για ένα άτομο Δε πειράζει, έξτρα πρωτεΐνες. Ο σεφ προτείνει λευκό κρασί, πάει με το χυμό λεμονιού
De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Και εγώ, έφτιαξα 4 μερίδες για ένα άτομο Δε πειράζει, έξτρα πρωτεΐνες. Ο σεφ προτείνει λευκό κρασί, πάει με το χυμό λεμονιού Κι εγώ λευκό κρασί σκεφτόμουν γιατι το κόκκινο πάει με κόκκινα κρεατικά συνήθως.Πάντως ξέρω να τρώω με παραδέχομαι tablespoon = Κουτάλι της σούπας cup = κούπα τσαγιού . Έτσι;
Freakster Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Κι εγώ λευκό κρασί σκεφτόμουν γιατι το κόκκινο πάει με κόκκινα κρεατικά συνήθως.Πάντως ξέρω να τρώω με παραδέχομαι tablespoon = Κουτάλι της σούπας cup = κούπα τσαγιού . Έτσι; Yeap Βγήκε με ωραία κρούστα από πάνω και μαλακό (ψημένο όμως, άσπρο! ) μέσα. All in all, μπαίνει στις αγαπημένες συνταγές μου.
Θου-Βου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Σουβλακια,μπιφτεκια,Μπριζολα,τηγανητεs πατατεs, χωριατικη,τυρι φετα και τζατζικι λιγα και καλα
BaLsAmoMenos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Εγω προτιμω το Τυροπιττάδικο - Fast Food. Λιγο μεγαλα μερικα ,100 τ.μ και βαλε, αλλα οταν ειμαστε πιο πολλα ατομα κατεβαινουν ευκολα. Για επιδορπιο τρωμε ζαχαροπλαστεια. Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2009 από BaLsAmoMenos
Toufas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 protip: οι κουπες και οι κουταλιες δεν εχουν καμια σχεση με τα κουταλια και τις κουπες που εχουμε σπιτι. αντε να δουμε ποτε ολες οι συνταγες θα ειναι μονο σε γραμμαρια.
NOMIKOS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Προς το παρόν αποτοξίνωση από τα Χριστούγεννα.
athspk Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 2 πιτες σουβλακι χοιρινο + τζατζικι και 1 κοκα ερχονται σε λιγο.....
georgemarios Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 ψαροσουπα που ετοιμαζει η μαμα μου...... εχω γριπη μια βδομαδα τωρα και δε κατεβαινει τιποτα
Garnele Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2009 2 πιτες σουβλακι χοιρινο + τζατζικι και 1 κοκαερχονται σε λιγο..... Έχει γυράδικα στη Θεσσαλονίκη που κάνουν μέχρι τις 4.22 παραγγελίες; (!)
p_under Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2009 ως γνησιος φοιτητης που σεβεται τον εαυτο του οτι μακαρονια με ντοματα κ χωρις τυρι μερικες φορες ...μην τα θελουμε κ ολα δικα μας..
medgio01 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Δημοσ. 11 Μαΐου 2010 Η γλωσσα λειτουργει παραξενα και καθενας εχει διαφορετικες προτιμησεις.Το θεμα εχει σκοπο να μας κανει να μαθουμε καινουρια φαγητα και φυσικα τη διασκεδαση! Προσωπικα μου αρεσουν πολυ οι ξενες γευσεις αλλα φυσικα η ελληνικη κουζινα παραμενει σταθερα το νουμερο #1!) Αν λοιπον επρεπε να διαλεξω ενα φαγητο ειναι μαλλον το κοτοπουλο με πατατες στο φουρνο!Τιποτα φαντεζυ,νομιζω!Θα μπορουσα να τρωω μονο αυτο για παντα χωρις να βαρεθω! Εσεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα