Toufas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) δεν ειναι δικα μου αυτα, ειναι απο το site που εβγαλε και το bacon weave ασε για σωλομο.... αγορασα καπνιστη παπια αντι να παρω σωλομο απο waitrose και το μετανιωσα.. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2008 από Toufas
we_will_rise Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 φιλε we will rise i hate u officially μαγκιά σου !
Toufas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ρυζι με κινεζικο λουκανικο, πρασινο κρεμμυδι, πρασινα φασολια,μανιταρια και chili (chives, dashi, sesame oil, soy sauce)
nick#18 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα δεν μ'αρέσει η μαγειρίτσα... Πείτε μια μη-κρέας λύση για μένα, δεν έχω/θέλω να μαγειρέψω τίποτα, δεν θέλω να πάω στην λέσχη, έχω 9 ευρώ... σου εχω και ειναι τελεια...... (αρκει να τρως μανιταρια) ειχα δει σε μια εκπομπη του Μαμαλακη μαγειριτσα με μανιταρια... ολα τα ιδια και αντι για κρεας μανηταρια (θα ψαξω για τη συνταγη) εβαλα τη μανα μου να το φτιαξει και ηταν τελειο απλα....
Lighter122 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ramen με χοιρινο κλπ κλπ ολα φτιαγμενα απο μενα εκτος απο τα φρεσκα ραμεν Σε μισω, απλα και ομορφα. Εχεις link απο κανα site με συνταγες για κινεζικη/ιαπωνικη κουζινα? Τα υλικα ειναι εξεζητημενα ή μπορω να τα βρω ευκολα και στην Ελλαδα?
Toufas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 http://www.soya-japan.gr/grhome.html και http://www.youtube.com/user/cookingwithdog -----Προστέθηκε 18/12/2008 στις 07 : 11 : 31-----
Freakster Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Καταρχάς, ιδέα: να ενωθεί αυτό το τοπικ με το "συνταγές της γιαγιάς" Δεύτερο, θέλω να φτιάξω κοτόπουλο piccata και θέλει λέει garlic powder. Επειδή δε νομίζω να βρω στο σουπερ αύριο με τι την αντικαθιστώ;
georgemarios Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Καταρχάς, ιδέα: να ενωθεί αυτό το τοπικ με το "συνταγές της γιαγιάς" Δεύτερο, θέλω να φτιάξω κοτόπουλο piccata και θέλει λέει garlic powder. Επειδή δε νομίζω να βρω στο σουπερ αύριο με τι την αντικαθιστώ; με σκορδο προφανως, αλλα θα βρεις σιγουρα στο σουπερ μαρκετ. Το εχουν εκει που ειναι τα πιπερια και λοιπα μπαχαρικα
Freakster Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Thx Georgemarios Εύκολη συνταγή φαίνεται, θα ενημερώσω για το αποτέλεσμα.
pappous_soulis Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 http://www.soya-japan.gr/grhome.html και http://www.youtube.com/user/cookingwithdog -----Προστέθηκε 18/12/2008 στις 07 : 11 : 31----- Holy cow Μου άνοιξε η όρεξη βραδιάτικα
Freakster Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Τα σπασε το κοτόπουλο α λα πικατα :DDD Επεξ/σία 7 Ιανουαρίου 2009 από Freakster
De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Έχεις συνταγή για αυτό το κοτόπουλο;Μόνο που το βλέπω μου τρέχουν τα σάλια...
Freakster Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Έχεις συνταγή για αυτό το κοτόπουλο;Μόνο που το βλέπω μου τρέχουν τα σάλια... Πικάτα Τσικεν * 2 skinless and boneless chicken breasts, butterflied and then cut in half * Sea salt and freshly ground black pepper * All-purpose flour, for dredging * 6 tablespoons unsalted butter * 5 tablespoons extra-virgin olive oil * 1/3 cup fresh lemon juice * 1/2 cup chicken stock * 1/4 cup brined capers, rinsed * 1/3 cup fresh parsley, chopped Directions Season chicken with salt and pepper. Dredge chicken in flour and shake off excess. In a large skillet over medium high heat, melt 2 tablespoons of butter with 3 tablespoons olive oil. When butter and oil start to sizzle, add 2 pieces of chicken and cook for 3 minutes. When chicken is browned, flip and cook other side for 3 minutes. Remove and transfer to plate. Melt 2 more tablespoons butter and add another 2 tablespoons olive oil. When butter and oil start to sizzle, add the other 2 pieces of chicken and brown both sides in same manner. Remove pan from heat and add chicken to the plate. Into the pan add the lemon juice, stock and capers. Return to stove and bring to boil, scraping up brown bits from the pan for extra flavor. Check for seasoning. Return all the chicken to the pan and simmer for 5 minutes. Remove chicken to platter. Add remaining 2 tablespoons butter to sauce and whisk vigorously. Pour sauce over chicken and garnish with parsley. Αν θες μετάφραση ή όπου κολλήσεις λες. Capers = κάπαρη stock= ζωμός κότας (κύβος knor) butterflied= μάλλον χτυπημένα/πατικωμένα εννοεί, εγώ τα σακάτεψα στο ξύλο καλού κακού :lol: Αν και βρήκα σκόνη σκόρδου που έλεγα πιο πάνω, έκανα τελικά αυτή τη συνταγή που δεν ήθελε/
De@th L0rd Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2009 Πατικωμένα σημαίνει να έχουν ανοίξει σαν πεταλούδα.Ωραία το Σ/Κ έχει μαγειρική.Κ λίγο κρασάκι.Η γκόμενα λείπει αλλά δεν πειράζει,θα φάω εγώ τη μερίδα της
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα