freedubus Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ντομάτα πατάτα ΟΚ πάω να σκίσω τα διπλώματά μου. Καλά εσύ είσαι εξτρεμιστής βετζετέριαν, τι μας το παίζεις οτι σιχαίνεσαι τις φακές τότε; :Ρ
we_will_rise Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ντομάτα πατάτα αυτό είναι gay πίτα...
FarCry Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ΟΚ πάω να σκίσω τα διπλώματά μου.Καλά εσύ είσαι εξτρεμιστής βετζετέριαν, τι μας το παίζεις οτι σιχαίνεσαι τις φακές τότε; :Ρ μαζί με κρέας ρε......... (χωρίς σκόρδο, κρεμμύδι) δεν είπα vegeterian πίτα
pappous_soulis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Πήγαινε στα Goodys Προτιμώ να πάω απο ασιτία παρά απο τροφική δηλητιρίαση
Toufas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 σας μισώ όλους μεσημεριατικακαι πιο πολυ αυτον που εβαλε την συνταγη με το μπεικον και το λιωμενο τυρι μεσα αχ μαγειριτσα, το αγαπημενο μου φαιιιι more ck r&d meatbread bacon-cholula-lime-avocado-dill-pickle fried-egg-everclear-bloody-mary grilled cheese eggs in a basket bacon cookies
FarCry Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 αυτό είναι gay πίτα... gay όχι παιδική ονομάζεται στο urban
we_will_rise Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 gay όχι παιδική ονομάζεται στο urban ναι ; δεν το ήξερα... Το είπα γιατί έχω ένα ξάδερφο που πήγε φαντάρος με τις δηλωμένες και τρώει κι αυτός τέτοια... more ck r&d meatbread bacon-cholula-lime-avocado-dill-pickle fried-egg-everclear-bloody-mary grilled cheese eggs in a basket bacon cookies Από το cholesterol-festival να φανταστώ ;; Η τρίτη φωτο, με το ψωμί-G3 μετράει !!
freedubus Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 παιδική πίτα Απορώ γιατί την είπαν "παιδική". Γιατί σωστή ανάπτυξη στην εφηβεία δεν νοείται, αν δεν έχεις δώσει γλωσσόφιλο μετά απο τζατζίκι και κοκακόλα (για να σκάνε και ρεψίματα), με 2 τεράστιες λίγδες στη μετάλικα μπλούζα και στο τζίν γιατί το γαμοσουβλάκι έσταζε απο κάτω. gay όχι παιδική ονομάζεται στο urban Και ναρκισσιστής ατσαλάκωτος drag queen να είσαι, άντε το πολύ πολύ να χτυπήσεις μια τριντεντ δυόσμο μετά το τζατζίκι, δεν το καταργείς.
FarCry Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Απορώ γιατί την είπαν "παιδική". SPECIAL ΠΙΑΤΟ JUNIOR Με ψιλοκομμένο κοτόπουλο και χοιρινό, ντομάτα, μαρούλι, σως, πατάτες, τυρί Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2008 από FarCry
kathrinoula Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 φιλε we will rise i hate u officially
BLISS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπον, το επομενο βημα στην ανθρωπινη εξελιξη θα ειναι η κατα βουληση εξαρθρωση της κατω σιαγονας! Τουφ, χαραμιζεσαι στην ινγκλατέρα... πηγαινε αμερικα και θα γινεις αναρπαστος με τετοιες συνθεσεις/μεγεθη. Παντως ενα σαντουιτσακι με καπνιστο σολομο απ'τα Sainsbury's θα το χτυπαγα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα