Toufas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 το θέμα είναι τι διαφορα έχει να τρwς φακές από το να τρwς φακοκεφτεδες.....δε κερδίζεις κάτι... μια χαρα ειναι οι φακες. γενικα οταν καποιος δεν μπορει να φαει ενα φαγητο ειναι επειδη το φαγε με λαθος τροπο σπιτι του.
jason_rethymno Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Είμαι μόνος στο σπίτι,αποκλεισμένος με μια κατσαρόλα φακές... Πήγαινε στα Goodys
FarCry Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 μια χαρα ειναι οι φακες. γενικα οταν καποιος δεν μπορει να φαει ενα φαγητο ειναι επειδη το φαγε με λαθος τροπο σπιτι του. είτε κεφτέδες από φακές είτε κανονικές φακές η γεύση θα είναι τις φακής. εμενα όσα φαγητά δε μου αρέσουν είναι λόγο τις γεύσεις. τώρα αν ρήξεις μπαχαρικά για να καλύψεις τι μυρωδιά τις φακής γιατί πρέπει να γίνουν κεφτέδες πρώτα? ρίξε τα mpaxarixa στην κατσαρόλα
Toufas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ναι βρε πουλακι μου αυτο σου λεω, δεν ειναι οτι δεν σου αρεσει, τις εφαγες πρωτη φορα με λαθος τροπο και απο τοτε δεν σου αρεσουνε λογω προκαταληψης
FarCry Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ναι βρε πουλακι μου αυτο σου λεω, δεν ειναι οτι δεν σου αρεσει, τις εφαγες πρωτη φορα με λαθος τροπο και απο τοτε δεν σου αρεσουνε λογω προκαταληψης κάτσε τώρα δηλαδή λες ότι φταίει η προκατάληψη επειδή δεν αρέσει σε κάποιον ένα φαγητό? διαφωνώ. απλά δε σου αρέσει η γεύση. δεν τίθεται θέμα προκαταλήψεις. δε μπορεί να σου αρέσουν όλα τα φαγητά. σε λίγο τα το πας και στο mojave experiment σαν το ratburger χωρίς να ξέρεις ότι το κρέας είναι από rat
Toufas Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 κατι αναλογο με αυτο της ms ειχα κανει και εγω και εχουν δικιο, ο αλλος να σου λεει οτι αηδιαζει με κατι και να το τρωει χωρις να το ξερει και να του αρεσει και να λεει τι ειναι αυτο και ειναι τοσο ωραιο. α και υπαρχουν ενα σωρο ποικιλιες φακης ratburgers wat?
freedubus Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Φαρκράι πήγαινε πίσω στην παιδική σου ηλικία. Πότε πρωτοέφαγες φακές; Θυμάσαι να μη σου αρέσουν από τότε; Σιχαινόσουν και άλλα τρόφιμα γενικά; Μήπως ήσουν κακομαθημένο και πολλά φαγητά δεν τα έτρωγες, μόνο γλυκά, γαριδάκια και τέτοια; Mήπως ήταν κακομαγειρεμένες, με πολύ αλάτι ή σκόρδο ή ξίδι, και σιχαινόσουν κάποιο απ' αυτά με αποτέλεσμα να σιχαθεις όλο το φαγητό; Μήπως έτρωγες φακές, σου άρεσαν, αλλά ένιωθες ενοχές για τα κλανίδια που ακολουθούσαν; Μηπως σε κορόιδευαν "κλανιάρη" τα άλλα παιδιά και ένιωθες ακάθαρτος κάθε φορά που ενέδιδες στον πειρασμό να φάς ένα πιάτο φακές; Σε απειλούσαν οι δικοί σου με τιμωρία αν δε φας τις φακές; Σου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο του στυλ "να αδειάσεις το πιάτο σου και μετά κάνε εμετό, δε με νοιάζει" ; Για να μην πάω ακόμα πιό πίσω, σε ασυνήδειτα και πειραματικές θεωρίες του Jung περι αρνητικών βιωμάτων κατά την ενδομήτρια ζωή. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2008 από freedubus
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 να τρwς φακοκεφτεδες oh φακ...
nick#18 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 εξαρτατε και απο τις φακες απο που θα ειναι....αν δοκιμασεις φακες που εχεις σπιρει εσυ ειναι καμια σχεση...στο χωριο μου ειχε σπιρει ενας και πειραμε μετα 3-4 κιλα....καμια σχεση μς 3α κ τετοια...εγω τι να πω που εχω πρασινα φασολακια σημερα?
kathrinoula Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 σας μισώ όλους μεσημεριατικα και πιο πολυ αυτον που εβαλε την συνταγη με το μπεικον και το λιωμενο τυρι μεσα αχ μαγειριτσα, το αγαπημενο μου φαιιιι
FarCry Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 ratburgers wat? Φαρκράι για πήγαινε πίσω στην παιδική σου ηλικία. Πότε πρωτοέφαγες φακές; Θυμάσαι να μη σου αρέσουν από τότε; Σιχαινόσουν και άλλα τρόφιμα; Μήπως ήσουν κακομαθημένο και πολλά φαγητά δε σου άρεσαν, μόνο γλυκά και τέτοια; Σε απειλούσαν οι δικοί σου με τιμωρία αν δε φας τις φακές; Σου έκαναν ψυχολογικό πόλεμο του στυλ "να αδειάσεις το πιάτο σου και μετά κάνε εμετό, δε με νοιάζει" ; πολλές φορες μου έλεγαν οι γονείς να φάω ένα φαγητό που εγώ δεν ήθελα αλλα όχι και με το ζόρι. ακόμα και τώρα αν κάνουν ένα φαγητό που δε μου αρέσει δε θα το φάω. αν κάποια στιγμή από μονος μου αλλάξω άποψη τότε θα το φάω. θα είναι συνειδητή επιλογή χωρίς κανένα αντίκτυπο. δεν είχα κτητικούς ούτε καταπιεστικούς γονείς. θα σου πω μια ιστορία έως τα 20 έτρωγα παιδική πίτα. μια φορα καθώς γυρνούσα από τι σχολη πεινούσα πολύ και νύσταζα τώρα. έκανα λάθος και λέω στο μαγαζί πίτα από όλα. μετά κατάλαβα το λάθος μου αλλα επειδή πεινούσα πολύ είπα δε . και δοκίμασα. μου άρεσε και από τότε παίρνω από όλα με μουστάρδα. σκέτη μουστάρδα μου φέρνει εμετό να φανταστείς. απλά η όλη πίτα + μουστάρδα κάνουν μια ωραία γεύση για μένα. το δίδαγμα είναι πεινα > all (ούτε mojave experiment. ο άλλος στη ζούγκλα έπινε τα ουρα του για να μην πεθάνει. άσε κάποιον νηστικό και θα φάει ακόμα και το ψυγείο )
we_will_rise Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα δεν μ'αρέσει η μαγειρίτσα... Πείτε μια μη-κρέας λύση για μένα, δεν έχω/θέλω να μαγειρέψω τίποτα, δεν θέλω να πάω στην λέσχη, έχω 9 ευρώ...
FarCry Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Εμένα δεν μ'αρέσει η μαγειρίτσα... Πείτε μια μη-κρέας λύση για μένα, δεν έχω/θέλω να μαγειρέψω τίποτα, δεν θέλω να πάω στην λέσχη, έχω 9 ευρώ... vegeterian moussaka http://www.channel4.com/food/recipes/vegetarian/vegetarian-moussaka-recipe_p_1.html αν δε ξεράσεις πες μου
freedubus Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 θα σου πω μια ιστορία έως τα 20 έτρωγα παιδική πίτα. Τι είναι η παιδική πίτα;
we_will_rise Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2008 vegeterian moussaka http://www.channel4.com/food/recipes/vegetarian/vegetarian-moussaka-recipe_p_1.html we_will_rise vs. ΓΑΜΜΕΝΕΣ_Μελιτζάνες ...σημειώσατε 1.... υγ: τώρα είδα το λινκ, είναι αστείο αυτό τώρα ρε Farcry? Σε γαϊδούρι να το δώσεις αυτό δεν θα το φάει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα