Προς το περιεχόμενο

Πτυχιακές εργασίες στο Internet

pankou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θα ήθελα να ρωτήσω, αν ξέρει κάποιος, πως μπορώ να βρώ πτυχιακές εργασίες μέσω του internet σε θέματα μηχανολογίας και ηλεκτρολογίας.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδιά ξέρει κανένας ηλεκτρονική βιβλιοθήκη στην οποία μπορώ να δώ κανονικά τα βιβλία, όχι τον τίτλο και τέτοια κανονικά να το διαβάσω

Δημοσ.

Εγώ πάντως στην πτυχιακή μου εργασία, ότι θέμα έκανα ανάληση, έμπενα στο google k yahoo και έβαζα λέξεις κλειδιά. Μετά έκανα copy-paste κατεβατά ολόκληρα! Τα έβαζα σε σειρά, πρόσθετα και φράσεις δικές μου για να δέσουν τα κείμενα μεταξύ τους. Περιεχόμενα, υποσημειώσεις σε κάθε σελ.κτλ Την παρουσίασα και πήρα 9 (και με στριφνούς εξεταστές)!!!ΤΕΙ πατρας Λογιστική 2002

Δημοσ.
Εγώ πάντως στην πτυχιακή μου εργασία, ότι θέμα έκανα ανάληση, έμπενα στο google k yahoo και έβαζα λέξεις κλειδιά. Μετά έκανα copy-paste κατεβατά ολόκληρα! Τα έβαζα σε σειρά, πρόσθετα και φράσεις δικές μου για να δέσουν τα κείμενα μεταξύ τους. Περιεχόμενα, υποσημειώσεις σε κάθε σελ.κτλ Την παρουσίασα και πήρα 9 (και με στριφνούς εξεταστές)!!!ΤΕΙ πατρας Λογιστική 2002

μη δινεις πολλα-πολλα στοιχεια,ποτε δε ξερεις ποιος θα το διαβασει!!!

Δημοσ.

Ego pali akoma psaxno na vro thema kai kathigiti na mou dosei dioti oloi einai kleismenoi i den dinoun i autoi pou apomenoun einai idiotropoi...

Δημοσ.

Μια απο τα ίδια...τη μια δεν έχουν θέμα, την άλλη δεν δίνουν, σε κοροιδεύουν στα μούτρα σου μπροστά...Άρε ξύλο που θέλουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...