Προς το περιεχόμενο

Είναι ιός ή κάτι άλο?

internet_gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγα να αφαιρέσω ένα πρόγραμμα και στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων έχει ένα πρόγραμμα που το βλέπω πρώτη φορά... μα όνομα command και καμία άλλη πληροφορία... πάω να κάνω uninstall και με μεταφαίρει στο καρακάτω site http://command.adservs.com/uninstall.php που μου λέει να κατεβάσω ένα πρόγραμμα για να κάνω uninstall. Φυσικά δεν το κατέβασα!! τι να κάνω??????

Δημοσ.

Ti alo na kano???? ekana scan me antiviruw kai tipota!! mou anoigoun diafimiseis otan anoigo opoiodipote site!! kai mou mpainei arxiki selida sinexeia mia vlakia!! please voithiste giati einai pc tis doulia pou to xrisimopoio 8 ores ti mera... kai an kano format tha xaso 2 meres gia na ta ftiaxo xana opos itan...

euxaristo..

Δημοσ.

Φίλε πήγαινε στο download.com και κατέβασε spybot, ad aware kai avg antivirus , κανε update σε όλα και κάνε scan στο pc σου σε safe mode. Εγώ αυτό είχα κάνει και είχα απαλλαγεί απο spyware. Επίσης καλή επιλογή το hijack this μόνο πριν σβήσεις τίποτα που δε ξερεις κανε ένα post στο φορουμ να δούμε τι τρέχει...

Δημοσ.

το spybot δεν μου φενεται καλω, κατεβασε καλητερα το Ad-Aware (Personal) και το RegCleaner να δεις τη ανοιγει με το windows σου μαζι.

Επησης θα σου ελεγα να τα κανεις ολα αυτα στο safe mode!!! (F8 κατα το Boot)

Δλδ, ενα antivirus scan, μετα ενα ad-aware scan, και μετα, το RegCleaner να δεις τη ειναι ακομα στο Autostart!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...