Προς το περιεχόμενο

Τι κάνετε όταν νευριάζετε ;

msnhulk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
nick[;1608225']Μουσική

Υπάρχουν 2 λύσεις

Κάτι τελείως ήρεμο για να ηρεμήσεις (π.χ ambient)

η κάτι τελείως σπασιματικό (π.χ Rhytmic Noise' date='DrumNBass/Breakcore η κανένα dark psychedelic trance ίσως)

Γενικά είμαι πολύ ήρεμος πάντως[/quote']

BREAKCOOOOOORE! Ή λίγο παλιό καλό death metal.

Άμα παίζω pro evo με τον αδερφό μου και με κερδίσει με τον κλασικό του τρόπο όμως (σουτ απο γωνία, αποκρούει ο keepah μου και το βάζει σε κενή x5) χύνεται αίμα :lol:

Δημοσ.
ας μην περιοριστουμε σε καποιο σφαλμα των windows. ολοι εσεις που το παιζεται ηρεμοι και χαλαροι δεν σας εχει τυχει ποτε (εκτος αν δεν παιζεται παιχνιδια) να τα παρετε με ενα παιχνιδι, κατι που να εγινε, να χασατε ή τπτ τετοιο?γιατι οταν προσπαθεις επι μερες να τερματισεις το nfs underground, να εχεις λιωσει και σε μια απο τις τελευταιες πιστες να οδευεις επιτελους προς τον τερματισμο πρωτος και να σου πεταγεται το ταξακι απο το πουθενα και τελικα να τερματιζεις τελευταιος? οσοι το εχετε παθει θα με καταλαβετε, αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση την πληρωσε το πληκτρολογιο (που με μια μπουνια χωριστηκε στα δυο :) ) και ολοι οσοι σχεδιασαν και προγραμματισαν την συγκεκριμενη πιστα του παιχνιδιου!

Οταν ειμουνα πιο μικρος, στις μερες του GranTurismo στο PSX, ειχα σπασει δυο χειριστιρια και ενα PlayStation :)

βριζω !!!!!:mrgreen: :mrgreen: :twisted:

Φυσικα! Αλλα τι; Τον ιδιο σου τον εαυτο; Το σπιτι σου; Το PC σου; Παναγια/Χριστο κτλ;

Some clarification needed here!

Δημοσ.

Με το nfs1 παιζαμε πρωταθλημα με κατι παιδια σε drift. Παιζω τελευταιος και μετο που περναω προτως με κατι κοντα στο μυριο σε score σηκωνεται το παιδι που ημασταν σπιτι του και κλεινει τον γενικο... all hell brake loose... τον κυνηγουσα με ενα τσεκουρι που βρηκα στο μπαλκονι του για κανα τεταρτο.

Δημοσ.

Ειχα ξεριζωσει ενα μοχλο του Pacman γιατι δεν ειχα περασει την 4η πιστα.

Τωρα ψαχνω να βρω ενα τετοιο παρομοιο joystick γιατι παιζω Pacman παλι μεσω Mame και το πληκτρολογιο το χρειαζομαι.

Δημοσ.

Ασκώ μία μεγάλη δύμανη F κατακόρυφη στο ποντίκι.

Επίσης ενδεικνιται ο σχηματισμός πυγμής και άσκησεως δυνάμεως F με πολλαπλάσιες φορές την επιτάχυνση της βαρύτητως επί του σχετικού επίπλου.

Τιμάω τον μεγάλο επιστήμονα Νεύτωνα!

Δημοσ.

Πάντως απορώ ΓΙΑΤΙ νευριάζετε όταν είστε στο pc? Δεν έχω χτυπήσει ποτέ ούτε το πληκτρολόγιο ούτε το ποντίκι ούτε καν το γραφείο. Δεν έχω καν νευριάσει.

Παρατήρησα όμως ότι ο σημαντικότερος λόγος που έχετε νεύρα είναι τα παιχνίδια.

Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσετε να παίζετε? :P

Δημοσ.

Και το λειτουργικό...Από τότε που ο δικός μου με έβαλε στον κόσμο του linux,

ηρέμησαν τα νεύρα μου επί 10000000000000000000000000000000000000.....:-P

Δημοσ.

βαραω το ποντικη συνηθος αλλα μια φορα ειχα αγορασει ενα mp3 (ηταν απο τα πρωτα) και μου εκανε τρελα προβληματα με το pc εεεε:evil: :evil: :evil: δεν αντεξα το εβγαλα απ το pc και εκανα ενα απιστευτο βολε που κατεληξε στο τοιχο (1,5 μετρα πιο περα) ε απο τοτε δουλευει ως usb memory :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...