Harkon Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 ακουω Manowar, η epicιλα των μουσικων στοιχων που μιλαει για θανατο, μαχες κτλ κτλ με ψιλοηρεμει (ανωμαλος ειμαι?????) και συνηθως τραβαω μπουνιες στους τοιχους. ωραιος!!!!!! εγώ σε τέτοιες στιγμές προτιμώ Sepultura k Moonspell, Dark Tranquility κτλ..
SL9S9 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Βρίζω τον bill και τους παλιοαμερικάνους προγραμματιστες. Στο 99% των περιπτώσεων αυτοί φταίνε!!! Μετα βλεπω το "Ασκήσεις ηρεμίας"
Zderg Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Για να μην σπασω πληκτρολογιο, ποντικι, οθονη, case.. απλά βαράω το γραφείο :-D ..
red7genius Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 ας μην περιοριστουμε σε καποιο σφαλμα των windows. ολοι εσεις που το παιζεται ηρεμοι και χαλαροι δεν σας εχει τυχει ποτε (εκτος αν δεν παιζεται παιχνιδια) να τα παρετε με ενα παιχνιδι, κατι που να εγινε, να χασατε ή τπτ τετοιο?γιατι οταν προσπαθεις επι μερες να τερματισεις το nfs underground, να εχεις λιωσει και σε μια απο τις τελευταιες πιστες να οδευεις επιτελους προς τον τερματισμο πρωτος και να σου πεταγεται το ταξακι απο το πουθενα και τελικα να τερματιζεις τελευταιος? οσοι το εχετε παθει θα με καταλαβετε, αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση την πληρωσε το πληκτρολογιο (που με μια μπουνια χωριστηκε στα δυο ) και ολοι οσοι σχεδιασαν και προγραμματισαν την συγκεκριμενη πιστα του παιχνιδιου!
*D@Rk P-yChO* Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 ας μην περιοριστουμε σε καποιο σφαλμα των windows. ολοι εσεις που το παιζεται ηρεμοι και χαλαροι δεν σας εχει τυχει ποτε (εκτος αν δεν παιζεται παιχνιδια) να τα παρετε με ενα παιχνιδι, κατι που να εγινε, να χασατε ή τπτ τετοιο?γιατι οταν προσπαθεις επι μερες να τερματισεις το nfs underground, να εχεις λιωσει και σε μια απο τις τελευταιες πιστες να οδευεις επιτελους προς τον τερματισμο πρωτος και να σου πεταγεται το ταξακι απο το πουθενα και τελικα να τερματιζεις τελευταιος? οσοι το εχετε παθει θα με καταλαβετε, αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση την πληρωσε το πληκτρολογιο (που με μια μπουνια χωριστηκε στα δυο ) και ολοι οσοι σχεδιασαν και προγραμματισαν την συγκεκριμενη πιστα του παιχνιδιου! σε καταλαβαινω κ πολυ καλα μαλιστα...εχω σπασει χειριστηρια xbox...ηταν αρκετα σπαστικο το nfsu1
felikas Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 και στην χειρότερη overcloking Κορυφαίος!!!! Γενικά δεν έχω κ τα τρελά νέυρα με το pc, παρόλο που δεν έχω αγοράσει ένα εξάρτημα κ να λειτουργήσει με την πρώτη! Πού το είδαν μερικοί το plug n play... Αλλά τη φορά που μου κλάταρε ο HDD με 20 GB φωτογραφίες (και πολλά ακόμα βέβαια...) από τις ψηφιακές (ταξίδια κλπ.), πραγματικά λίγο έλλειψε να με κλείσουν σε τρελάδικο. Εσπασα ό,τι βρισκόταν γύρω από το pc. Γύρω από το σπίτι κ.ο.κ. Ευτυχώς τις ανέκτησα... Πωπω, συγχίστηκα μόνο που το θυμήθηκα! Αχ και να είχα μία κάμερα να με κατέγραφα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 felikas εννοείς plug n pray...
red7genius Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 σε καταλαβαινω κ πολυ καλα μαλιστα...εχω σπασει χειριστηρια xbox...ηταν αρκετα σπαστικο το nfsu1 να σαι καλα...παντως σε γενικες γραμμες ειμαι σχετικα ηρεμος με το pc. να ναι καλα τα keyboards made by Plaisio 4ευρα το ενα...
we_will_rise Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Σ έχει τύχει να παίζεις manager, να έχεις πάει με τον ΠΑΟΚ τελικό Champions League (χωρίς π****ιές) παίζωντας μιάμισι ολόκληρη μέρα χωρίς να μην έχεις κάνει ούτε ένα save και στο ημίχρονο του τελικού με την Dinamo Kiev να είσαι 1-1 και μόλις πατήσεις να αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο να κολλήσει το &^@&@^*%^@^@!#^$@#^%@&%^ το σύστημα. Και τώρα που το λέω μου έχει ανέβει η πίεση...... Έριξα ένα επικό βρωμόσουτο στην κεντρική μονάδα, όσο για το ποντίκι.......:evil: :evil: :evil:
Mijithroulis Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Σ έχει τύχει να παίζεις manager, να έχεις πάει με τον ΠΑΟΚ τελικό Champions League (χωρίς π****ιές) παίζωντας μιάμισι ολόκληρη μέρα χωρίς να μην έχεις κάνει ούτε ένα save και στο ημίχρονο του τελικού με την Dinamo Kiev να είσαι 1-1 και μόλις πατήσεις να αρχίσει το δεύτερο ημίχρονο να κολλήσει το &^@&@^*%^@^@!#^$@#^%@&%^ το σύστημα. Και τώρα που το λέω μου έχει ανέβει η πίεση...... Έριξα ένα επικό βρωμόσουτο στην κεντρική μονάδα, όσο για το ποντίκι.......:evil: :evil: :evil: Την προκαλεσες την τυχη σου... autosave on...
Lucifer Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Σ έχει τύχει να παίζεις manager, να έχεις πάει με τον ΠΑΟΚ τελικό Champions League ΧΑΧΑΧΑΑΧ ΕΑΧΕ ΑΧΕΧΑΧΕΑΧ ΧΑΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧ ΑΧΑΧΑ ΑΧΑΧΑΧΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧΑΧ
we_will_rise Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Την προκαλεσες την τυχη σου... autosave on... Χωρίς πλάκα, πρώτη φορά στην ζωή μου έβρισα έτσι... Καλά που ήμουν μόνος στο σπίτι γιατί 8α με βάζανε σε τρελάδικο..........
MariaTs. Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Δημοσ. 17 Μαΐου 2007 Το'χω ξανασημειώσει παλιότερα: έπαιζε κάποτε ο αδερφός μου στο psx ένα μάνατζερ ποδοσφαίρου και πως μου'ρθε μια μέρα του λέω: παίζεις τόση ώρα κάνα save έκανες; Τι'θελα και το'πα κόλλησε αμέσως το μηχάνημα! Εγώ άκουσα τους διαόλους της ζωής μου και το χειριστήριο έφαγε κλοτσοπατινάδα για αρκετή ώρα. Από εκείνη την ημέρα και έπειτα δεν ξεχνούσε να κάνει save. Μια ολόκληρη σεζόν να πάει στράφι... πάει πολύ!
Harkon Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Δημοσ. 18 Μαΐου 2007 Το'χω ξανασημειώσει παλιότερα: έπαιζε κάποτε ο αδερφός μου στο psx ένα μάνατζερ ποδοσφαίρου και πως μου'ρθε μια μέρα του λέω: παίζεις τόση ώρα κάνα save έκανες;Τι'θελα και το'πα κόλλησε αμέσως το μηχάνημα! Εγώ άκουσα τους διαόλους της ζωής μου και το χειριστήριο έφαγε κλοτσοπατινάδα για αρκετή ώρα. Από εκείνη την ημέρα και έπειτα δεν ξεχνούσε να κάνει save. Μια ολόκληρη σεζόν να πάει στράφι... πάει πολύ! τι σχέση είπαμε έχεις με τον "γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε";;;; να σ πω.. μπορείς να λες κάτι παρόμοιο οταν έχει Φόρμουλα για την Φερράρι;;; πλιιιιιιιιιιιιζ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.