desolatorXT Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Εννοείται τι κάνετε, καθώς βρίσκεστε στο Pc Ελπίζω να σας αρέσει αυτό το topic Λοιπών εγώ όταν νευριάζω συνήθως πετάω ή βαράω το ποντίκι με όλη μου την δύναμη δεν νευριαζω στo pc.....
DIMITRISG Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Εγω όταν νευριάζω σπαω οτιδήποτε βρισκεται μπροστα μου γι αυτό αποφεύγω pc tv και παω προς κουζινα μερια , πιατα και ποτηρια
johnyboy Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Δημοσ. 15 Μαΐου 2007 Εγω όταν νευριάζω σπαω οτιδήποτε βρισκεται μπροστα μουγι αυτό αποφεύγω pc tv και παω προς κουζινα μερια , πιατα και ποτηρια Κάνω ακριβώς το ίδιο.Παράλληλα είμαι πολύ νευρικός και όλη την ημέρα ρίχνω καντήλια και ειδικά όταν οδηγό έχει μεγάλο σόου.
iced Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Αρε τι κανουν τα windows..... lol lol lol lol Παιδια εγω με το παραπμικρο κοπαναω το ποντικι, εχω σπασει και ενα ασυρματο... Κοπανησα τοσο δυνατα το αριστερο clik που εσπασε μεσα ενα κομματακι της πλακετας.... Καποτε που εκανε πολλα restart (irql not less or equal) ειχε φαει μπουνια και κλωτσια το tower.... Τελος καποτε εκανε σφαλμτα ενα κωλο dvdrom και το εδωσε μπουνια καθως ηταν ανοικτο και μπηκε μεσα σε κλασματα δευτερολεπτου.... Γενικα ειμαι επικινδυνος χαχαχαχαχαχα
Harkon Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 παλιότερα σε ντουλάπες ώσπου κατάλαβα πως σπάνε.. μετά σε τοίχους μέχρι τα νεύρα να γίνουν πόνος
Mijithroulis Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Υπομονη. You don't like me when i am angry....
χάπι Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 όταν νευριάζω κάνω τσιγάρο, ή περπατάω ΑΦΟΤΟΥ μπινελικώσω βέβαια όποιον μου προξένησε τα νεύρα ...
Φρού-Φρού Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 οεοεοεοεοε καλημέρα χαπακι !!!!!! Εγω όταν εχω νεύρα, τα κρατάω μέχρι να σκάσω και μετά αρχίζω ενα ωραιότατο ντελίριο που κρατάει περίπου 3-5 λεπτά και μετάααα όλα οκ!!!
S4Lv4Ti0N Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Παλιά...σα μικρό παιδί φαντάζομαι θα μπινελίκονα ότι και όποιον είχα μπροστά μου... τώρα... το παίρνο χαλαρά, δε δίχνω αντιδράσεις και δεν δίνω ευκαιρία σε κανέναν να νομίζει πως με κατάφερε... έχω πετύχει τον εαυτό μου να βαράω μια παλιά CRT philips 17" οθόνη με το γάντι του kick boxing μέχρι να σπάσει, μάταια, έσπασα και μερικά παλιά keyboards. Φαντάζομαι πως τώρα πια απλά ο θυμός συσωρεύεται και όταν εκραγώ, προτιμώ να είμαι μόνος μου στο δωμάτιο.
poscaman Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 οταν νευριαζω με το pc οι γυρω μου κλεινουν τα αυτια τους.αφενος γιατι ξεχυνεται ενας καταρρακτης απο μπινελικια,αφετερου γιατι αν δεν πιασουν συνεχιζω με καφριλικη μουσικη,και μετα... me playing tennis using mouse
N1ghtW0lf Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 ακουω Manowar, η epicιλα των μουσικων στοιχων που μιλαει για θανατο, μαχες κτλ κτλ με ψιλοηρεμει (ανωμαλος ειμαι?????) και συνηθως τραβαω μπουνιες στους τοιχους.
Vatos_locos Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 ε ρε βαρβαρότητες εμένα δεν μου πάει καρδιά να χτυπήσω τίποτα απο τα μηχανήματά μου γιατί έχω γαμ... να τα αγοράσω ούτε τους τοίχους δεν βαράω ούτε πετάω πράματα γιατί μετά εγώ θα τους βάφω
Mijithroulis Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 Δημοσ. 16 Μαΐου 2007 ακουω Manowar, η epicιλα των μουσικων στοιχων που μιλαει για θανατο, μαχες κτλ κτλ με ψιλοηρεμει (ανωμαλος ειμαι?????) Ναι εισαι. επομενη ερωτηση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.