Προς το περιεχόμενο

Τι κάνετε όταν νευριάζετε ;

msnhulk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εννοείται τι κάνετε, καθώς βρίσκεστε στο Pc

Ελπίζω να σας αρέσει αυτό το topic

Λοιπών εγώ όταν νευριάζω συνήθως πετάω ή βαράω το ποντίκι με όλη μου την δύναμη

δεν νευριαζω στo pc.....:)

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγω όταν νευριάζω σπαω οτιδήποτε βρισκεται μπροστα μου

γι αυτό αποφεύγω pc tv και παω προς κουζινα μερια , πιατα και ποτηρια

Δημοσ.
Εγω όταν νευριάζω σπαω οτιδήποτε βρισκεται μπροστα μου

γι αυτό αποφεύγω pc tv και παω προς κουζινα μερια , πιατα και ποτηρια

Κάνω ακριβώς το ίδιο.Παράλληλα είμαι πολύ νευρικός και όλη την ημέρα ρίχνω καντήλια και ειδικά όταν οδηγό έχει μεγάλο σόου.

Δημοσ.

Αρε τι κανουν τα windows..... lol lol lol lol

Παιδια εγω με το παραπμικρο κοπαναω το ποντικι, εχω σπασει και ενα ασυρματο... Κοπανησα τοσο δυνατα το αριστερο clik που εσπασε μεσα ενα κομματακι της πλακετας....

Καποτε που εκανε πολλα restart (irql not less or equal) ειχε φαει μπουνια και κλωτσια το tower....

Τελος καποτε εκανε σφαλμτα ενα κωλο dvdrom και το εδωσε μπουνια καθως ηταν ανοικτο και μπηκε μεσα σε κλασματα δευτερολεπτου....

Γενικα ειμαι επικινδυνος χαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

παλιότερα σε ντουλάπες ώσπου κατάλαβα πως σπάνε..

μετά σε τοίχους μέχρι τα νεύρα να γίνουν πόνος

Δημοσ.

όταν νευριάζω κάνω τσιγάρο, ή περπατάω ΑΦΟΤΟΥ μπινελικώσω βέβαια όποιον μου προξένησε τα νεύρα ...

Δημοσ.

οεοεοεοεοε καλημέρα χαπακι !!!!!! :)

Εγω όταν εχω νεύρα, τα κρατάω μέχρι να σκάσω και μετά αρχίζω ενα ωραιότατο ντελίριο που κρατάει περίπου 3-5 λεπτά και μετάααα όλα οκ!!!

Δημοσ.

Παλιά...σα μικρό παιδί φαντάζομαι θα μπινελίκονα ότι και όποιον είχα μπροστά μου... τώρα... το παίρνο χαλαρά, δε δίχνω αντιδράσεις και δεν δίνω ευκαιρία σε κανέναν να νομίζει πως με κατάφερε... έχω πετύχει τον εαυτό μου να βαράω μια παλιά CRT philips 17" οθόνη με το γάντι του kick boxing μέχρι να σπάσει, μάταια, έσπασα και μερικά παλιά keyboards. Φαντάζομαι πως τώρα πια απλά ο θυμός συσωρεύεται και όταν εκραγώ, προτιμώ να είμαι μόνος μου στο δωμάτιο.

Δημοσ.

οταν νευριαζω με το pc οι γυρω μου κλεινουν τα αυτια τους.αφενος γιατι ξεχυνεται ενας καταρρακτης απο μπινελικια,αφετερου γιατι αν δεν πιασουν συνεχιζω με καφριλικη μουσικη,και μετα...

me playing tennis using mouse

Δημοσ.

ακουω Manowar, η epicιλα των μουσικων στοιχων που μιλαει για θανατο, μαχες κτλ κτλ με ψιλοηρεμει (ανωμαλος ειμαι?????)

και συνηθως τραβαω μπουνιες στους τοιχους.

Δημοσ.

ε ρε βαρβαρότητες εμένα δεν μου πάει καρδιά να χτυπήσω τίποτα απο τα μηχανήματά μου γιατί έχω γαμ... να τα αγοράσω :D ούτε τους τοίχους δεν βαράω ούτε πετάω πράματα γιατί μετά εγώ θα τους βάφω :mrgreen:

Δημοσ.
ακουω Manowar, η epicιλα των μουσικων στοιχων που μιλαει για θανατο, μαχες κτλ κτλ με ψιλοηρεμει (ανωμαλος ειμαι?????)

Ναι εισαι. επομενη ερωτηση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...