Προς το περιεχόμενο

Τι κάνετε όταν νευριάζετε ;

msnhulk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγώ έχω φορητό οπότε δεν λέει να κοπανάω το πληκτρολόγιο...

δεν μπορεις να εχεις αποψη,απο την στιγμη που δεν το δοκιμασες ακομα!

δες πρωτα,και μετα μιλα!

μπωρει να σ'αρεσει!!:-D

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα ρε γαμώτο τα χέρια μου είναι δεμένα... Άμα όταν νευριάζω αρχίσω να χτυπάω ποντίκι και πληκτρολόγιο τότε την έκατσα γιατι τα 2 τους έκαναν 200 εύρω...Η οθόνη είναι και αυτή LCD και καλή κιόλας οπότε μόνο το tower μένει που καμιά φορά τρώει καμιά κλοτσιά... Από κει και πέρα είμαι ήρεμος άνθρωπος...

Δημοσ.

Εγώ αυτη τη στιγμη εχω ενα laptop windows το οποιο δεν λεει να το κτυπήσω και ένα mac mini το οποιο ουτε το ακουμπαω καν.μονο το κουμπι που ανοιγει παταω.Ειναι σαν κοσμημα οποτε δεν ακουμπαω πανω ουτε τα τσιγαρα μου.Παλιοτερα εσπαγα ποντικια και πληκτρολογια.Αυτο συνεχιζωνα το κανω στην δουλεια οταν μου σπανε τα νευρα.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μουσική

Υπάρχουν 2 λύσεις

Κάτι τελείως ήρεμο για να ηρεμήσεις (π.χ ambient)

η κάτι τελείως σπασιματικό (π.χ Rhytmic Noise,DrumNBass/Breakcore η κανένα dark psychedelic trance ίσως)

Γενικά είμαι πολύ ήρεμος πάντως

Δημοσ.

Μια φορα εσπασα στο γονατο το πληκτρολογιο (40 ευρω bb) που κολλαγε το πισι καθε φορα που το εβαζα στη usb.

Τωρα συνηθως νευρα μ το πισι θα εχω αν μου καψει κανα σιντι, ε στο καμμενο σιντι ξεσπαω, κομφετι το κανω, αλλα οχι βαρβαροτητες στο πισακι μου ;)

Δημοσ.

Εγώ βρίζω,φωνάζω,βαράω πόρτες,μουτζώνω,κλωτσάω πράγματα,και αν τα πράγματα είναι άσχημα κατεβαίνω υπόγειο και ρίχνω κλωτσομπουνίδι στο σάκο συνοδευόμενο απο επιφωνήματα.:)

• Moderators
Δημοσ.

Eγω εξαρταται την περισταση.

Γενικα τα κραταω ολα μεσα μου, μεχρι κατι να ξεχειλισει το ποτηρι... (και αυτο γινεται σπανια).

Μια φορα ειχε γινει ενω ειχα ανθρωπο μπροστα μου, τον πηρα οπως ηταν απο το χερι, τον στριφογυρισα 2-3 στροφες και μετα τον πεταξα στον τοιχο (απλα αφησα το χερι του, η δουλεια εγινε μονη της :P ).

Την αλλη φορα ειχα πληκτρολογιο και pc μπροστα μου... Αποτελεσμα: Σπασμενα τα Enter και Backspace και καπου μεσα στο δωματιο σκορπισμενα καμια 10 αλλα, και στραβωμενο το case του υπολογιστη...

(γιαυτο ποτε δεν δινω πανω απο 40? για case και 3 για πληκτρολογιο...)

Δημοσ.

Προσωπικα προσπαθώ να κρατήσω τα νεύρα μου. Οι φλέβες στο κεφάλι μου πάνε να σπάσουν, αλλά προσπαθώ να μην κουνηθώ και να μη μιλήσω.

Εαν τα καταφέρω, επιβραβεύω τον ευατο μου για αυτοέλεγο.

Σε αντίθετη περίπτωση.....

Δημοσ.

Όταν τα περνώ αρχίζω κάτι σαν σταδιακό ανέβασμα του δείκτη νεύρων. Αρχικά αρχίζω και σηκώνομε από το γραφείο και κόβω καμιά βόλτα να ηρεμίσω. Μετά από ένα χ αριθμό loop που εξαρτάτε με το πρόβλημα και τις πιθανές λύσεις που σκέφτομαι, ξανά κάθομαι στη καρεκλά. Μπορεί αυτό το σήκω, κάτσε να γίνει κανά δυο φορές. Στη τρίτη τρώει κανά δυο μπουνιές το γραφείο. Αν μετά από αυτό συνέχιση το πρόβλημα χτυπάω πληκτρολόγιο, αν και από λίγα δευτερόλεπτα δεν λυθεί απλά σηκώνομαι φεύγω από το pc σε απόσταση 10 μέτρων για να μην αρχίσω τα κοτσίδια. Το τελευταίο ποτέ δεν έχει γίνει γιατί απλά λυπάμαι και την LCD και το mouse και το tower.

Δημοσ.

Βρίζω, φωνάζω και φυσικά κοπανάω το ποντίκι!!

Αυτό το τόπικ μου έκανε μεγάλο καλό! Νόμιζα ότι μόνο εγώ κοπανούσα το ποντίκι, αλλά όπως φαίνεται δεν είμαι και τόσο μόνη σε αυτόν τον κόσμο!! :)

Δημοσ.

παλιότερα κατέβαινα στο υπόγειο και έπαιζα drums ! Μιλάμε και γαμώ τις εκτονώσεις !!! Τώρα που μεγάλωσα και δεν έχω υπόγειο (χεχεχε) έχω τρεις εναλλακτικές λύσεις:

1) Όσα κάφρικα mp3s έχω στη συλλογή μου, χύμα στο Winamp, pump up the volume και όποιος αντέξει....

2) Πηγαίνω προπόνηση και κάνω το σάκο να πει "Μπιραλάχ" :D:D:D

/ Brain mode on/

3) Μετράω αργά ως το 10. Συνήθως δεν πιάνει - με ότι αυτό συνεπάγεται - αλλά δεν βαριέσαι, το έκανε και ο Καίσαρας και κυβέρνησε κοτζάμ Ρωμαϊκή αυτοκρατορία, δεν θα το καταφέρω κι εγώ, που θα μου πάει... And then, Pinky, we are going to conquer the world!!!!

/Brain mode off/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...