mazda Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Ναι Γιαννη αλλα αν η πιο κατω σεκιουριτου σου ελεγε οτι πρεπει να σου κανει σωματικη ερευνα τι θα της ελεγες Γιαννη μου ?
Bougas Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Εσύ σαν securitas άπλωσες ποτε χέρι? ποτε ενα ωρα εργασιας.εκτος εργασιας,ειχα καποια περιστατικα.και αυτα με πολυ προκλητικους. εκανα και σε φυλαξεις βεβεα,που το σεκιουριτα τον σεβοσουνα σαν τους γονεις σου.δεν σε επαιρνε ο χορος για τετοια.ιδιωτικη ασφαλεια με πολιτικα,σημα απο τον ασυρματο,ξυλο σε κανα C(δεν πρεπει να μαθεις τι ειναι!) μεσα,και δρομο!ειχαν τυχει 2-3 τετοια περιστατικα. Θεωρω απαραδεκτο,την προκλητικη συμπεριφορα ορισμενων πολιτων. πολλα παιδια φυλανε ολη μερα για να ζησουνε.γιατι να τους κανουμε την ζωη δυσκολη? εγω δουλευα για 3 χρονια 2 δουλειες.τεχνικος το πρωι,και αρχιφυλακας το βραδι.ξερεις τι ωραια ητανε?να δουλευεις ολη μερα,και το βραδι να ακους τα μπινελικια! το πρωι τι εκανα δηλαδη?Συντηρηση σε ασυρματους και καμερες με control room.τι παραπανω δηλαδη εχει αυτη η δουλεια,και ολοι με σεβονται?
Bougas Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Ok βρίζω έναν "σεκιουριτα"! Και έρχονται να με βγάλουν έξω με την βία! Αυτό η camera δεν το γραφει? απο τη στιγμη που θα προκαλεσεις(και υπαρχουν και μαρτυρες βεβεα),ναι,εχουν το δικαιωμα ακομα και να σε κλειδωσουν σε ενα χωρο,μεχρι να σε παραλαβουν.οπως επισης και να σε βγαλουν εξω κρατοντας τα χερια σου. να σε χτυπησουν,απαγορευεται,εκτος και αν χτυπησεις εσυ προτος,οποτε θεωρητε ως αμυνα(και παλι με μαρτυρες εννοειται.
kostastnt Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Ωραία όλα αυτά που λέτε, αλλά εγώ πιστεύω ότι όλοι οι σεκιουριτάδες την έχουν δει πολλοί μάγκες... Οι εξαιρέσεις μηδαμινές. Δεν έχουν καμία εξουσία ουσιαστικά αλλά νομίζουν ότι έχουν. Και ούτε που με νοιάζει αν πριν χώρισε με την γυναίκα του ή αν τον έφτυσαν ή αν δουλεύει για να ζήσει το παιδί του. Πέρυσι το καλοκαίρι ήμουν στο Virgin στο Εμπορικό κέντρο στην Θεσσαλονίκη με τον κολλητό μου. Βλέπαμε cd και βλέπουμε ένα, με έναν μαύρο το οποίο είχε πολύ άχρηστο εξώφυλλο. Τότε εμέις αρχίσαμε να το σχολιάζουμε και μας έπιασαν τα γέλια. Τότε πετάγετε ένα σεκιουριτάς με στολή τον βλέπουμε και συνεχίζουμε να μιλάμε για το cd, χωρίς να προσέξουμε ότι έρχεται σε εμάς. Μας πλησιάζει, αρπάζει το cd το παρατάει στη θέση του και μας πιάνει από τους γιακάδες και μας πετάει έξω. Του λέω ευγενικά αν δημιουργήσαμε κάποιο πρόβλημα και μου λέει ο μάγκας " Από τότε που μπήκατε στο μαγαζί γελάτε". Λογικό ήταν να πάω στην αστυνομία αμέσως και να του καρφώσω μήνυση. Μετά έλεγε ότι είχε πρόβλημα πιο πριν με έναν Αλβανό και διάφορες τέτοιες αηδίες. Εγώ μόνο αυτό ήθελα να πω και ας κρίνει ο καθένας μόνος του...
Bougas Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Ωραια! ειναι μαλακας ο τσουκαλας,αρα ειναι μαλακες οι ολυμπιακοι!
apoikos Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Εγώ θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος τι στο καλό φυλάνε πια όλοι αυτοί οι σεκιουριτάδες και το κυριότερο, από ποιόν...
KaizerSoze Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Ωραια!ειναι μαλακας ο τσουκαλας' date='αρα ειναι μαλακες οι ολυμπιακοι![/quote'] Το δευτερο εννοειται ασχετως του Τσουκαλα!:twisted: :twisted: Πλακα κανω λογω των αθλητικων τοπικς,απλα δεν μπορουσα να κρατηθω,σορρυ
Bougas Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Το δευτερο εννοειται ασχετως του Τσουκαλα!:twisted: :twisted: Πλακα κανω λογω των αθλητικων τοπικς' date='απλα δεν μπορουσα να κρατηθω,σορρυ[/quote'] εγω kaiserSoze,δεν νευριαζω σαν εσενα ισα ισα που το βρηκα και πολυ καλο αστειο!και γελασα.
Bougas Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Εγώ θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος τι στο καλό φυλάνε πια όλοι αυτοί οι σεκιουριτάδες και το κυριότερο, από ποιόν... πολλα! 1)στους 100 ληστες τραπεζων,εστω και ο ενας θα κωλωσει.... 2)οργανωση χωρου,δεξιωσης,σταθμευσης οχηματων,καθαριοτητας χωρου. 3)εξηπηρετηση 4)να σταματανε τους τρελους,τους μεθυστακες,να βοηθησουν να σταματησει ενας καβγας μεταξυ 2 ανθρωπων. 5)χρηματαποστολη. 6)να επιτηρουν ενα χωρο για κλεφτες,πχ καλλυντικα σεφορα,σουπερ μαρκετ. 7)για να καθονται στην εισοδο,και να ψαρωνουν εστω και ενα μικρο ποσοστο(το πιο μικρο σου λεω εγω),ανθρωπον με οχι τους καλυτερους σκοπους.να ψαρονουν με την παρουσια τους εννοω. και πολλα αλλα...... Σεκιουριτη,δεν σημαινει αστυνομια,αλλα ασφαλεια. ΥΓ.χθες,παραλιγο να γινει κατι πολυ πολυ σοβαρο,σε ενα χορο που συγκεντρονετε 1000αδες κοσμος.με καποιον που οπλοφορουσε.τον ανακαληψε σεκιουριτη,το επιβεβεωσαν απο την καμερα,και αστυνομια με πολιτικα τον συνελαβε.δεν μπορο να αναφερω που εγινε αυτο.και φυσικα δεν μαθευτικε τιποτα στις ειδησεις.
KaizerSoze Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Παντως την καλυτερη εντυπωση απο σεκιουριτυ την ειχα στην Αγγλια Ειμαστε σε κλαμπ ,απο τις πρωτες φορες που πηγα...Ξαφνικα ανοιγει ολη η πιστα γιατι πλακωνοντουσταν στην μεση κατι τυποι σκανε μεσα κατι τυποι 1,90 με 2 μετρα ο καθενας,120+ το λιγοτερο εκαστος,με ξθρισμενα κεφαλια και χωρις πολλες κουβεντες τσιμπανε απο 2.ΟΥΤΕ τους χτυπισαν,ΟΥΤΕ τους εβρισαν ΟΥΤΕ ΚΑΝ τους μιλησαν...Αντιθετα οι πελατες τους βαραγαν,αλλοι προσπαθουσαν να πουνε "Δεν το ξεκινησα εγω,αυτος το εκανε"...Τελικο αποτελεσμα οι σεκιουριταδες δεν καταλαβαν τιποτα,δεν ασχοληθηκαν καν,παγια τακτικη τους πεταξαν εξω και τελος
yiah Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 τωρα που ειπατε για τον ολυμπιακο μου θυμισατε το ρητο ενος γνωστου που ελεγε: "Δεν ειναι ολοι οι Ολυμπιακοι βλακες. Αλλα ολοι οι βλακες ειναι Ολυμπιακοι".
Bougas Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 φιλε καιζερ,στο εξωτερικο,τον σεκιουριτα τον σεβεσαι.δεν τον γραφεις στα @@ σου,οπως κανουν πολλοι στην ελλαδα. η προσφορα τους ειναι πολυτιμη.(εγω παντα αισθανομουν ασφαλεστερος,οταν ο χορος στον οποιο γυρνουσα,υπυρχε σεκιουριτας). ποιος δεν αισθανεται ασφαλεια στον σταθμο ηλεκτρικο της ομονοιας,απο την ωρα και τη στιγμη που μπηκε η euro και ο ερμης kai φυλανε το χωρο?η μηπως δεν ειναι ολοι οι σταθμοι του ηλεκτρικοι καθαροι,και ανθρωπινοι,απο την μερα που μπηκαν σεκιουριτη? πως να το κανουμε ρε παιδι μου,ευχαριστιεσαι να μπεις στο σταθμο,οχι οπως πριν που σινεχοσουν να κατσεις σε μια καρεκλα να περιμενεις το τραινακι σου. η μηπως τα παρκινγ στο κεντρο της αθηνας,δεν εχουν καθαρισει απο πρεζονια και ποτες,απο τη μερα που μπηκαν εταιριες σεκιουριτη?ειχε παει κανει πριν αρκετα χρονια σε κανα υπογειο παρκινγ στην αθηνα,χωρις να υπυρχε ασφαλεια στο χωρο? ΤΩΡΑ,το αν το κρατος τους εχει δεσει τα χερια,αυτο ειναι αλλο θεμα!και τους εχει να στεκονται σαν κολονες χωρις να κανουν τιποτα. στο εξωτερικο ο φυλακας,ειναι ιδιωτικος αστυνομικος με ιδια δικαιωματα του μπατσου.με οπλο,με κλομπ,και με 1500$ κατωτερο μισθο. και φυσικα,και με το σεβασμο που εχει απο τον κοσμο.γιατι αναγνωριζουνε την προσφορα τους.εμεις εδω τι κανουμε?τους φτυνουμε!
yiah Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 bougas το θεμα ειναι οτι ο σεβασμος κερδιζετε! δεν κερδιζεις το σεβασμο αν αυτος που σε βρισει του σπασεις τα μουτρα μονο και μονο επειδη εισαι σεκιουριτι! αντιθετα ομως αν κρατησεις τη ψυχραιμια σου! οταν κανουν τη δουλεια τους ενταξει δεν υπαρχει προβλημα, αλλα μερικοι βγαζουν τα απωθημενα τους (οικονομικα, γκομενικα κλπ) που δε μπορουν να κανουν αλλου. εδω γινετε αμεσα συνειρμος με το ελληνικο κρατος και τη σαπιλα του
Bougas Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 καταλαβαινω αυτο που λες φιλε μου,και δεν θα διαφωνισω μαζι σου.αλλα μην γενικευουμε καλυτερα,γιατι πολλοι το εκαναν δυστηχος. διαφωνεις ομως οτι ο κοσμος τους εξεφτελιζει και τους ειρωνευονται? προχθες ηταν ενας της mega security στο μαρινοπουλο,και απλα το παλικαρι εκανε συσταση στον κοσμο να αφησει τις τσαντες στης εισοδο.και οπως ερχοταν ενας καραγκιωζης 40+ με τον πατερα του,κατι του ειπα ο πατερας του(μαλλον να αφησουνε στην εισοδο την τσαντα),και πεταχτηκε ο γιος του και κανει,ποιος τον γαμ.....ει το σεκιουριτα μορε,τι θα μας κανει αν δεν την αφησουμε?το παλικαρι εγινε ρεζιλι στον κοσμο,κριμα δεν ειναι? αυτοι προκαλουνε δηλαδη?ο κοσμος ειναι ωραιος ετσι? και μην ξεχναμε οτι ο φυλακας,απο την στιγμη που βρισκεται σε ιδιοτηκο χωρο,και ο υπευθηνος του χωρου εχει παρει αδεια για φυλαξη,ο σεκιουριτη κανει το κουμαντο,κανεις αλλος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.