Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Ειναι συχνο τελευταια το φαινομενο οπου παμε σε δημοσιους αλλα και ιδιωτικους χωρους να τους βρουμε μπροστα μας να παριστανουν τα ... μαντροσκυλα .Αλλοτε ευγενικους σε πρωτη φαση τουλαχιστον και αλλοτε.........Ποιος μπορει να μας πει ποιο νομικο καθεστως τους διεπει ???? Αν αρνηθουμε να υπακουσουμε σε κατι που μας λενε τι εχουν δικαιωμα να μας κανουν ???? :( :(
NINJA_MOUSE Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 το μονο που μπορεί να σου κάνει είναι να καλέσει αστυνομία! Η αυτοδικία απαγορεύεται.αν σου μιλήσει κανένας άσκημα briston φτυστόν και σήκω φύγε γρήγορα ! θα σου κλ@σέι μια mantra!
Bougas Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 τι μου θυμησες τωρα!την πρωτη μου δουλεια! γιατι ομως ρε γιαννη τους βλεπεις τοσο υποτιμιτικα? για να σου μιλησει καποιος αποτομα,ξερεις εσυ τι μπορει να εχει τραβηξει πρωτα αυτος?τι να του ειπανε,πως να τον χαρακτηρισανε?αμα γελασαν μαζι του.αμα τον ειρωνευτικαν? ανθρωπος που βγαζει το ψωμι του ειναι,γιατι αυτι η συμπεριφορα απο την πλειοψηφια? γιατι στον ηλεκτρικο ο σεκιουριτη να σου πει με ωραιο τροπο να σβησεις το τσιγαρο σου,και εσυ να του πεις αντε γαμι.......ου? γιατι να σου πει,κυριε απαγορευεται το παρκαρισμα εδω,και εσυ να τον γραψεις στα αρ........σου?ξερεις τι τραβανε ολη μερα?εχεις φανταστει τι ακουνε ολη μερα? το αν αρνηθεις να τους υπακουσεις,σε ορισμενες περιπτωσεις,οι συνεπειες πολλες.αυτο παντα εξαρτατε απο το ποστο.εχει διαφορα.
Bougas Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 αν σου μιλήσει κανένας άσκημα briston φτυστόν και σήκω φύγε γρήγορα αν εισαι μαγκας με @@,κατσε εκει.γιατι να φυγεις? ΥΓ.αμα εχει καμερα,το κανεις αυτο? ΥΓ2.για πηγαινε καντο αυτο στην εθνικη τραπεζα,ξενοδοχεια,νοσοκομεια,παρκινγ,και πολλα αλλα!
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δεν εχω τιποτα εναντιον τους οταν ειναι ευγενικοι αλλα οταν εχουν καβαλησει το καλαμι μου την δινει.Και σε ενα καβαλημενο αστυνομικο ειναι παντα δυσκολα τα πραγματα σε πρωτη φαση τουλαχιστον. Και αν επιμενω ας πουμε να μπω καπου που δεν μου επιτρεπουν τι γινεται ??? Φυσικα μεχρι ναρθει η αστυνομια ....Λουης !!!!
Bougas Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δεν εχω τιποτα εναντιον τους οταν ειναι ευγενικοι αλλα οταν εχουν καβαλησει το καλαμι μου την δινει.Και σε ενα καβαλημενο αστυνομικο ειναι παντα δυσκολα τα πραγματα σε πρωτη φαση τουλαχιστον. Και αν επιμενω ας πουμε να μπω καπου που δεν μου επιτρεπουν τι γινεται ??? Φυσικα μεχρι ναρθει η αστυνομια ....Λουης !!!! αν δεν εχει καμερα φιλε,και απο αστυνομια το σκας! ΥΓ.να σου πω μια περιπτωση?για βρυσε σεκιουριτη στο χιλτον,στον ηλεκτρικο,στο μετρο,να δεις τι εχει να γινει!για βρησε σε λαικη αγορα(παντα εχει αστυνομια με πολιτικα!). nintza mouse,δεν εχει δικαιωμα να βιαιοπραγηση.εσυ νομιζεις οτι εχεις?για δοκιμασε αν εισαι μαγκας να απλωσεις χερι!και να εχει και μαρτυρες........ ΥΓ2.εμεις ειμαστε παντα ευγενικοι εναντιον τους?γιατι αυτοι να ειναι μαζι μας? ΥΓ3.οπως στην δουλεια μου,υπαρχουν καλοι και κακοι τεχνικοι ασυρματων και καμερων,οπως στην δουλεια σου υπαρχουν καλοι και κακοι οικονομολογοι.........ετσι υπαρχουν και οι κακοι φυλακες!μην το βλεπεις μονοπλευρα κυριε γιαννη. ΥΓ4.τι σου κανανε?
NINJA_MOUSE Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 το σήκω φύγε γρήγορα είναι για να μην εμπλακεί αστυνομία! δεν έχει να κάνει με θάρρος έχει να κάνει με σωστή εκτίμηση των πραγμάτων. Όταν ήμουν πίτσικας 16 χρονων, ένας από security με έβρισε επειδή πέταξα το τσιγάρο κάτω. Το μάζεψα και το αφίσα μέσα στον κάδο. Φεύγοντας άκουσα να λέει το εξής " κατάλαβες! κωλόπαιδα! το σπίτι τους μέσα γ@μω!" τότε φιλε μπουγάς δεν ήξερα τι παίζει και δεν τον πείραξα. (θα μου πεις 16 χρονων τι θα του έκανες? E κάτι θα του έκανα από τα 9 μου σε ring τριγυρνάω). Αλλα τώρα σε αυτήν την ηλικία θα του έσπαγα τα γόνατα! Αυτό που λες ότι δεν ξέρουμε τι έχει περάσει και τα λοιπά δεν ισχύει! Στο πόστο που είναι θα πρέπει να είναι ευγενέστατοι, τουλάχιστον όσο δεν τους θίγουμε εμείς με τις πράξεις μας (ενόω να τους μιλήσουμε άσκημα, η να τους γράψουμε τελείως). Η δουλειά του security είναι μια ακόμα δουλειά σαν όλες τις άλλες! Και νεύρα θα έχεις και κινδυνους και όλα! Το θέμα είναι αυτοί που ασκούν αυτό το επάγγελμα να είναι σωστοί! Προσωπικά εγώ είμαι πάντα ευγενικός και έχω και αυτή την απαίτηση από τους γύρω μου! Δεν θα δεχόμουνα ποτε από τον οποιοδήποτε άσχετο στην ηλικία που είμαι να μου πει "σβήσε το τσιγάρο ρε"! (αυτό μου είχε πει τότε +τα αλλα που μουρμούριζε μέσα από τα δόντια του)
yiah Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 ειναι μερος της δουλειας του σεκιουριτα να ειναι ευγενικος δεν με νοιαζει εμενα αν τον κερατωνει η γυναικα του η αν τον φτυσανε στα μουτρα πριν 10 λεπτα! επειδη δηλαδη μπορει να εκμεταλλευτει τη θεση του και να ξεσπασει σε σενα και σε μενα δεν τον δικαιολογει για τιποτα. δηλαδη οι υπολοιποι δεν εχουν προβληματα; αν ειναι ετσι οταν μας πιανουν οι αναποδες να βγαινουμε εξω με κανα μαχαιρι και να αρχισουμε να ξεκοιλιαζουμε κοσμο! δεν λεω να αρχισουμε να τους φτυνουμε και στα μουτρα αλλα να τους υπευνθιμιζουμε που σταματαει η "μαγκια" μερικων δειλων που κρυβονται πισω απο τις στολες τους
NINJA_MOUSE Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 ούτε εγώ εννοούσα να τους φτύνουμε στα καλά καθούμενα! axxxxaxaax! Ισα ισα που αν δεν ήταν και αυτοί πολλά από τα μέρει που συχνάζουμε θα ήταν μπάχαλο!
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 ΥΓ4.τι σου κανανε? Τωρα το ειδα... Ειχα παει στο ΚΑΤ τον 13 χρονο γιο μου την Δευτερα με σπασμενο ποδι και ενας μαλακας δεν με αφηνε να μπω μαζι του στην αιθουσα γυψων.Και μιλαμε για παιδι...Η τυχη τοφερε να με πανε εμενα μολις μετα 3 μερες παλι στο ΚΑΤ με σπασμενο ποδι στο ιδιο σημειο το ιδιο ποδι (συμπτωσεις αραγε ???) και φυσικα δεν ειχα την απαιτηση να μπει καποιος μαζι μου στην ιδια αιθουσα.
Bougas Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 το σήκω φύγε γρήγορα είναι για να μην εμπλακεί αστυνομία! δεν έχει να κάνει με θάρρος έχει να κάνει με σωστή εκτίμηση των πραγμάτων. Όταν ήμουν πίτσικας 16 χρονων' date=' ένας από security με έβρισε επειδή πέταξα το τσιγάρο κάτω. Το μάζεψα και το αφίσα μέσα στον κάδο. Φεύγοντας άκουσα να λέει το εξής " κατάλαβες! κωλόπαιδα! το σπίτι τους μέσα γ@μω!" τότε φιλε μπουγάς δεν ήξερα τι παίζει και δεν τον πείραξα. (θα μου πεις 16 χρονων τι θα του έκανες? E κάτι θα του έκανα από τα 9 μου σε ring τριγυρνάω). Αλλα τώρα σε αυτήν την ηλικία θα του έσπαγα τα γόνατα! Αυτό που λες ότι δεν ξέρουμε τι έχει περάσει και τα λοιπά δεν ισχύει! Στο πόστο που είναι θα πρέπει να είναι ευγενέστατοι, τουλάχιστον όσο δεν τους θίγουμε εμείς με τις πράξεις μας (ενόω να τους μιλήσουμε άσκημα, η να τους γράψουμε τελείως). Η δουλειά του security είναι μια ακόμα δουλειά σαν όλες τις άλλες! Και νεύρα θα έχεις και κινδυνους και όλα! Το θέμα είναι αυτοί που ασκούν αυτό το επάγγελμα να είναι σωστοί! Προσωπικά εγώ είμαι πάντα ευγενικός και έχω και αυτή την απαίτηση από τους γύρω μου! Δεν θα δεχόμουνα ποτε από τον οποιοδήποτε άσχετο στην ηλικία που είμαι να μου πει "σβήσε το τσιγάρο ρε"! (αυτό μου είχε πει τότε +τα αλλα που μουρμούριζε μέσα από τα δόντια του)[/quote'] απαντησα πριν στο γιαννη φιλε! υπαρχουν καλοι και κακοι σε ολες τις δουλειες! ΥΓ.αν ειναι ενας σεκιουριτας,ενταξει,τον γραφεις στα @@ σου.οπως και τον μπατσο επισης.τι να σου κανει 1 μπατσος?το θεμα ειναι καντο οταν ειναι πολλοι.πχ γυπεδο(οχι στους φανατικους εννοειται!),ξενοδοχειο,και προπαντον στο εμπορικο κεντρο που δουλευει το φιλαρακι σου!
NINJA_MOUSE Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 τον μπάτσο δεν μπορείς να τον γράψεις φιλε μου! Είναι όργανο τις τάξης! Τον "σεκουριτα" τον γραφεις όπου θες είναι ιδιωτικός υπάλληλος! δηλαδή αν είναι πολλοί σεκιουριτάδες και όχι ένας, από την στιγμή που δεν μπορώ να τους αγγίξω ούτε εγώ ούτε αυτοί, τι αλλάζει? Αν τρεξω τι θα κάνουν θα με εμποδίσουν? Αφού δεν μπορούν να με ακουμπήσουν βρε αδερφέ!
Bougas Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 και ενας μαλακας δεν με αφηνε να μπω μαζι του στην αιθουσα γυψων και ποιος σου ειπε κυριε γιαννη μου οτι αυτος αποφασιζει αν θα μπεις μεσα η οχι εσυ?αυτος ο μεροκαματιαρης ο φουκαρας,οτι του λενε οι πανω κανει και αυτος.λες να το εβγαλε απο το μυαλο του? ΥΓ.πριν 3 χρονια,σε νοσοκομειο,ειχε μια ουρα εξω απο (χειρουργικο αν θημαμε καλα),15 ανθρωπων.2 παιδακια μεσα στα αιματα(το ενα το ειχε δαγκωσει σκυλος),και αρκετοι με σπασμενα ποδια η χερια.και το κλασικο ελληνικο συστημα υγειας(περιμενε στην ουρα η στο ραντζο!). ερχετε φουριοζος ενας τυπας,που ειχε την γυναικα του με αιματα,δεν θυμαμε σε πιο σημειο(νωμιζω στο κεφαλι).παει να μπει μεσα με το ετσι θελω,και ο σεκιουριτη μπαινει μπροστα του(εχει το δικαιωμα να το κανει),και ο καραγκιωζης του σκαει ενα μπουκετο κυριε γιαννη,και το παλικαρι λυποθημησε,γεμισε αιματα το προσωπο του,και τελικα ειχε ισχυρο καταγμα στη μυτη.και ολα αυτα,επειδη το παλικαρακι εκανε τη δουλεια του.και μαλιστα δουλευε 13ωρο καθημερινα 7 μερες,για να ζησει το 4 χρονων παιδακι του.δεν ειναι αδικο? γιατι να μην περιμενει στη σειρα του,και να κρινει ο γιατρος που θα βγει εξω,αν ειναι για επειγοντα? τελικα ο τυπας,γλιτωσε πολυ βαρια ποινη(τολμα να αγγιξεις φυλακα,και κυριως βραδινη βαρδια),και ολα αυτα γιατι το παλικαρι καταλαβε την ενταση που ειχε εκεινη τη στιγμη ο κυριος.αν δεν απεσυρε τη μυνηση,ακομα μεσα θα ητανε + τεραστια χρηματικη αποζημιωση!
Bougas Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Τον "σεκουριτα" τον γραφεις όπου θες είναι ιδιωτικός υπάλληλος! δηλαδή αν είναι πολλοί σεκιουριτάδες και όχι ένας, από την στιγμή που δεν μπορώ να τους αγγίξω ούτε εγώ ούτε αυτοί, τι αλλάζει? Αν τρεξω τι θα κάνουν θα με εμποδίσουν? Αφού δεν μπορούν να με ακουμπήσουν βρε αδερφέ! σπανιο να μην σε παιρνει η καμερα!την γυρνανε πισω,και σε γαμ.....νε! ρε φιλε,σε ελενξε ποτε σεκιουριτας στο δρομο και κανεις ετσι? ο σεκιουριτη ειναι σε χωρο ιδιοτικο.βρηστον εσυ,και μετα κατσε μεσα! βρησε το σεκιουριτα(πχ the mall athens),και πηγαινε να πιεις καφε στο ruby η στο venue! θα σε πεταξουνε αμεσως εξω με τις κλωτσιες,οι ιδιοι οι σεκιουριτη,και αλλη μερα ξαναπηγενε! βρησε τον σεκιουριτα σε ενα σταθμο(κυριος μετρο),και μετα ξαναπηγενε! ΥΓ.μου εχει τυχει να βρισω ελενκτη του ηλεκτρικου!μην σου πω τι εγινε καλυτερα!
NINJA_MOUSE Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Δημοσ. 15 Απριλίου 2006 Ok βρίζω έναν "σεκιουριτα"! Και έρχονται να με βγάλουν έξω με την βία! Αυτό η camera δεν το γραφει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.