Προς το περιεχόμενο

Mετα το DVD Decrypter τι?

S2Katana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα.Παιδια εχω ενα προβλημα, εχω παρει κατι καινουριες ταινιες και προσπαθω να κανω αντιγραφα ασφαλειας, αλλα το dvd decrypter ειναι πια outdated και δε δουλευει.Αρα θελω ενα αλλο προγραμμα που να μου κανει rip τα αρχεια απο το dvd στο σκληρο και μετα να τα κανω dvd με το dvd shrink.Καμια ιδεα???

Δημοσ.
DVDFabDecrypter. Δε το χω δοκιμασει αλλα ξερω οτι προσπερνα ολα τα νεα κλειδωματα της sony και ειναι και freeware νομιζω. Υπαρχει και η platinum αλλα ειναι shareware απ οτι ξερω. Δοκιμασε το.
Δημοσ.

geia xara. yparxoun arketes lyseis sto provlima pou antimetopizeis me to decrypter alla to vasiko einai na exeis egkatastisei ena programma pou spaei tis prostasies (RCE, ARCOOS) opos to any dvd h to dvd fabdecrypter. kai ta dyo ayta programmatakia kanoun papades. mporeis na xrisimopoieiseis ena apo ta dyo kai tha deis oti den tous antisteketai tipota. kai to poio simantiko einai oti den tha exeis provlima me to decrypter giati tha doulevei kanonika! elpizo na se voithisa arketa! kala kapsimata!

Δημοσ.

AnyDVD

To βαζεις τρεχει αυτοματα στο background και κανει αυτοματα ξεκλειδωμα του καθε DVD. Επιτρεπει σε προγραμματα οπως το DVDShrink να βλεπουν το DVD σα να ειναι ξεκλειδωτο οποτε κανεις την δουλεια σου απευθειας απο το DVD.

Δημοσ.
Kαλησπερα.Παιδια εχω ενα προβλημα, εχω παρει κατι καινουριες ταινιες και προσπαθω να κανω αντιγραφα ασφαλειας, αλλα το dvd decrypter ειναι πια outdated και δε δουλευει.Αρα θελω ενα αλλο προγραμμα που να μου κανει rip τα αρχεια απο το dvd στο σκληρο και μετα να τα κανω dvd με το dvd shrink.Καμια ιδεα???

DVD Dec... Ε! ImgBurn ήθελα να σημειώσω! ;)

Δημοσ.

DVDFabDecrypter το βγάζει 1 και στο ραμ το περιοδικό. exei updates συνεχώς. το anydvd εχει φάει ακυρο αρκετες φορές απο dvdz

Δημοσ.
To imgburn κανει και decrypt τις ταινιες ή ειναι για να γραφεις μονο image των cd/dvd που ηδη εχεις?

Το ImgBurn, είναι μόνο για εγγραφή.

Δημοσ.
DVDFabDecrypter το βγάζει 1 και στο ραμ το περιοδικό.

Αυτό τώρα τι το ήθελες? :D

Εντάξει...μπορεί και να είναι το καλύτερο πρόγραμμα του κόσμου...η επίκληση όμως των περιοδικών και δει των ελληνικών, μονάχα θυμηδία μπορεί να προκαλέσει με τόσα που έχουν δει τα μάτια μου. Αν θυμηθώ πόσα άλλα πράγματα στο παρελθόν τα έχουν προτείνει και ήταν για τον πάτο της θάλασσας, θα περάσει κι η Μεγάλη Εβδομάδα. :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...