vagpap Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2002 Please help...<p>Έκανα back-up την έκδοση που είχα εγκατεστημένη (δεν έχω πια τις δισκέτες εγκατάστασης) και δεν έκανα back-up το αρχείο bat που χρειάζεται στο c:\ για να ξεκινήσει. Θυμάμαι ότι είχε κάποιες εντολές πέρα από τη διαδρομή του προγράμματος. Μπορεί κανείς να μου κάνει ένα post με το bat αρχείο που έχει?<p>Help please, πλησιάζει εξεταστική περίοδος και μια συνάνθρωπός σας δεν το έχει πια....<p>Ξέρω, ξέρω, ωραία μαλ**ια έκανα...<p>Any help
ODT Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2002 loipon isws na mporw na se voithisw.Thimase toulaxiston poia ekdosh exeis???
vagpap Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2002 Δεν θυμάμαι ακριβώς (δεν το έχω εγώ το πρόγραμμα) αλλά είναι παλιό (έκδοση 97) και είναι για εκπαιδευτική χρήση. Η εγκατάσταση γίνεται και σε άλλο κατάλογο εκτός από τον eurkbs?<p>Ευχαριστώ
GENTLESOS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2002 exo ena bat kai pistevo na se doulepsei to bat den alazei se kanena eurofasma check your pm
xkokos77 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2002 dokimase na trekseis to m.bat pou einai mesa ston katalogo eurkbs an pali to exeis xaseis tin patises file mou
ODT Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2002 sorry pou argisa alla to thlefwno mou htan komeno apo to sabbato to prwi logw tou kairou loipon to prwto to opoio einai xyma kai to opoio trexeis gia na ksekinhseis to programma exei ws eksis:<p> @echo off cls cd \YFS s<p>kai exei onoma y.bat (an kai de nomizw pws exei simasia)twra afou ekanes back up to programma logika den tha sou leipei allo <p>[ 07-01-2002: Message edited by: ODT ]</p>
happydeadman Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2002 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2002 [email protected]<p>ekei na sou steilw mia demo ekdosh topu eurofasma (4 disks 8a einai ziparismena) 'h exeis kapoio allo mail ?
vagpap Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2002 Μέλος Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2002 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τα αρχεία που μου στείλατε. happydeadman αυτό είναι το mail μου. Αν δεν σου είναι δύσκολο, θα εκτιμούσα την demo έκδοση.<p>Ευχαριστώ Βαγγέλης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.