Προς το περιεχόμενο

Singular Euro-Fasma

vagpap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Please help...<p>Έκανα back-up την έκδοση που είχα εγκατεστημένη (δεν έχω πια τις δισκέτες εγκατάστασης) και δεν έκανα back-up το αρχείο bat που χρειάζεται στο c:\ για να ξεκινήσει. Θυμάμαι ότι είχε κάποιες εντολές πέρα από τη διαδρομή του προγράμματος.

Μπορεί κανείς να μου κάνει ένα post με το bat αρχείο που έχει?<p>Help please, πλησιάζει εξεταστική περίοδος και μια συνάνθρωπός σας δεν το έχει πια....<p>Ξέρω, ξέρω, ωραία μαλ**ια έκανα...<p>Any help

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι ακριβώς (δεν το έχω εγώ το πρόγραμμα) αλλά είναι παλιό (έκδοση 97) και είναι για εκπαιδευτική χρήση.

Η εγκατάσταση γίνεται και σε άλλο κατάλογο εκτός από τον eurkbs?<p>Ευχαριστώ

Δημοσ.

sorry pou argisa alla to thlefwno mou htan komeno apo to sabbato to prwi logw tou kairou loipon to prwto to opoio einai xyma kai to opoio trexeis gia na ksekinhseis to programma exei ws eksis:<p>

@echo off

cls

cd \YFS

s<p>kai exei onoma y.bat (an kai de nomizw pws exei simasia)twra afou ekanes back up to programma logika den tha sou leipei allo cool.gif" border="0<p>[ 07-01-2002: Message edited by: ODT ]</p>

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τα αρχεία που μου στείλατε.

happydeadman αυτό είναι το mail μου. Αν δεν σου είναι δύσκολο, θα εκτιμούσα την demo έκδοση.<p>Ευχαριστώ

Βαγγέλης

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...