poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2006 kane to firmware kai meta blepoume kai ta ipoloipa.ipame palio firmware alla min einai kai pro xristou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DIMERR Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 egw exw auto to f/w: V1.00B02T02.EU.20050815 einai idio me to diko sou mono to UK allazei.Apo pou boroume na broume new f/w? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 logika apo to site tis eterias tha breis.opos ipe kai enas filos pio pano mporeis na deis kai to thema tou adsl.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ALR Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Κι εγώ το ίδιο ρουτερ έχω αλλά δεν χάνει ποτέ το ίντερνετ όταν πρόκειται για σύνδεση μέσω ethernet. Όταν συνδέομαι ασύρματα και κατεβάζω από p2p , κάποιες φορές το χάνει. Αλλά ποτέ μέχρι στιγμής δεν το έχει χάσει ενώ συνδέομαι με καλώδιο. Δεν έχω βάλει κανένα firmware. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 Share Δημοσ. 9 Μαΐου 2006 mporei kai i grammi alla as xekinisei me dokimes siga siga. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Υπό μία έννοια χαίρομαι που υπάρχουν κι άλλοι που τραβάνε ζόρι μ'αυτό το @#$%@#$^@ "router" (γιατί μόνο router δεν είναι). Έτσι δεν αισθάνομαι και εντελώς ηλίθιος γι'αυτή τη μπαχαντέλα που πήγα και πήρα. Σε συνδυασμό με την απαράδεκτη d-link dwl g520+ (άλλο ερείπιο αυτό, χώρια η ΜΗΔΕΝΙΚΗ υποστήριξη από την εταιρεία) μπορείτε να καταλάβετε τι τραβάω σχεδόν σε καθημερινή βάση. Το firmware που έχω αυτή τη στιγμή είναι το τελευταίο που νομίζω ότι έχει βγει, V2.01.B01T01RU.20060109 (μην σας μπερδεύει το RU, δεν είναι στα ρώσικα, είναι κι αυτό για Ευρώπη). Εννοείται έχω δοκιμάσει όλα τα firmwares που κυκλοφορούν. Το κυρίως πρόβλημα που αντιμετωπίζω δεν είναι τόσο με το internet (έχει πέσει μόνο μια φορά σε 1 μήνα) αλλά με το wireless lan, που αν είναι σηκωμένο 1-2 μέρες και κατεβάζει ανελέητα από tor*ent κλπ, μόλις πάω να βάλω κανένα online παιχνιδάκι, συνήθως πέφτει η σύνδεση με το router (μετά από κανένα 10λεπτο το πολύ ενώ εννοείται ότι έχω σταματήσει τα downloads). Υποψιάζομαι ότι είναι συνδυασμός κάρτας pci-router. Έχω ψάξει για drivers για την κάρτα (τους περίφημους atheros) αλλά δεν κατάφερα τίποτα μ'αυτούς. Και συνεχίζω τις δοκιμές μέχρι να το πάρω απόφαση και να τα πετάξω. Δεν θέλω καν να τα πουλήσω, γιατί δεν κάνει να πάρω κι άλλον στο λαιμό μου. Ποτέ πια D-Link, ποτέ!. Έχω αγανακτήσει. ΥΓ. : Στο άλλο pc μου που έχει κι αυτό την ίδια pci κάρτα υπάρχει το πρόβλημα ότι χάνει στιγμιαία τη σύνδεση με το router. Το signal φαίνεται να είναι στο 40-50% και επιμένει ότι είναι low, αλλά δείχνει ότι η σύνδεση είναι στα 36-48mpbs. Και αποσυνδέεται για 1-2", ίσα ίσα να πέσουν mirc και ό,τι άλλο δεν έχει πολλές ανοχές σε αυτά τα πράγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 kane mia dokimi.allaxe kanali sto wireless tou d -link diladi kane dokimes se 1 ,2 ,3 ktl kai balto na pexei se b mode anti gia g mode. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Ταχύτατη απάντηση! Τώρα είμαι σε g only αλλά και με mixed mode πάλι μου έκανε τα ίδια. Θα δοκιμάσω σκέτο b και θα σου πω. Κι αυτό όμως δεν είναι λύση γιατί 11mbps είναι λίγα... αλλαγή καναλιού όμως δεν έχω κάνει ποτέ, θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε (γιατί το router είναι και δίπλα στο -κινέζικο? -ασύρματο τηλέφωνο και ποτέ δεν ξέρεις τι φταίει). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 11 mbps ine pola gia internet alla sxetika liga aama kaneis metafora arxeion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aiolos13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 αυτό το router δυστηχώς το πήρα και γω. Έβαλα το ρωσικό firmware και έχω πρόβλημα με τις πόρτες. Τις χάνει μόλις κάνω save and reboot. Εννοείται έχω βάλει static ip Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Παιδια εχω και εγω αυτο το router. Μου το εδωσε η forthnet επειδη το Lynksys WAG354G ηταν γτπ. Του έχω βάλει το V2.01.B01T01RU.20060109. Το θέμα είναι ότι εγω δεν έχω κανενα απολύτως πρόβλημα με το router. Ουτε το Internet χάνει, με τις πορτες δεν είχα κανενα πρόβλημα (αφού κατάλαβα πως ανοιγουν) και όσο για το LAN (εχω μια ασύρματη της πλακας απο το πλαισιο αλλα δε θυμαμαι μαρκα, 30Ε εκανε) αφου έπαιξα με τα κανάλια (σε μερικά δεν δουλευε καν) βρήκα κάποια που επιανε πολύ καλα. Αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aiolos13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 πως έφτιαξες τις πόρτες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Παει καιρός που τις εχω σετάρει και δεν ειμαι και σπίτι τωρα για να δω ακριβώς. Όταν γυρίσω θα δω ακριβώς και θα γράψω. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχεις δηλώσει μια static ip κάπου για να σε αφήσει να ανοίξεις το menu του port forwarding, μετά φτιάχνεις μόνος σου στο αντίστοιχο μενου την κάθε πόρτα που θέλεις να ανοίξεις και την κάνεις add.Μετά save and reboot Θα πω λεπτομέρειες μολις παω σπίτι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aiolos13 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 τα κάνω ακριβώς όλα αυτα. Αλλά μόλις κάνω save and reboot ξαφνικά τις χάνει από το apply. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtsamour Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Απόσο θυμάμαι κατι μ@λακιούλες στο menu τις έκανε (δεν εμφανίζονταν κάποιες γραμμές και κάτι τέτοια) αλλα όταν έκανα test στο emule και στο azureus οι πόρτες είχαν ανοίξει κανονικά. Κάνεις Add τις πόρτες που του δίνεις πριν κανεισ save and reboot? θυμαμαι ότι κάτι τέτοιο το ξέχναγα στην αρχή και δεν τις άνοιγε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.